رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3427 تاپیک
وحیده

وحیده

قوز بینیم با فیلر درست میشه؟

سلام، من روی بینیم یه قوس خیلی ریز دارم و تنها مشکلم با بینیم همینه. از عمل خیلی میترسم به خاطر بیهوشی و عوارضش، اما شنیدم فیلر هم خیلی توصیه دکترا نیست. به نظرم عارضه‌هاش از عمل جراحی خیلی کمتر باشه.
3
پاسخ

20 تیر 1403

Mehr

فرورفتگی بالاتر از پره بینی

۲ ماهو نیمه عمل کردم یه خورده بالاتر از پره بینیم فرورفته چال شده مشخصم هست نگرانم
5
پاسخ

15 آذر 1403

Ali

مشکل تنفس و غیر قرینگی سوراخ های بینی

سلام و درود من بینیم ۲ ماه که عمل کردم ولی سوراخ های بینیم خیلی غیر قرینه هست و احساس میکنم نفس کم ازش عبور میکنه. میخواستم بدونم این موضوع درست میشه و اگر درست نشد باید مجدد عمل کنم؟ یا به صورت سر پایی میشه پره های بینی من رو بزرگ تر کرد؟
5
پاسخ

20 آذر 1403

Totya

درد استخوان بینی ۳ ماه بعد عمل

سلام وقت بخیر من ۳ ماه که عمل کردم سمت راست استخوان بالای بینیم که ماساژ میدم درد نمیکنه اما سمت چپ استخوان رو که ماساژ میدم درد میکنه این طبیعی هست یا نه از عفونت میترسم که میگن یکی از علایمش درد هست. و همینطور همون سمت ک دست میگیرم درد میگیره یکم گرفته تر از اون یکی سوراخه و ابریزش بینی ازش میاد به صورت مایع شفاف بی رنگ و اینکه چندسوال دیگه ۳ ماه که گذشته خندیدن اشکال نداره و سرمو‌ کمی پایین بگیرم!
11
پاسخ

27 آبان 1403

niloo

niloo

بیهوشی عمل بینی خطرناک است؟

سلام من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم چون انحراف دارم ، تنفسمم مشکل داره یکم ولی خیلی میترسم از بیهوشی و دیگه به هوش نیومدن یعنی امکانش هست آدم به هوش نیاد بعد عمل؟
5
پاسخ

11 تیر 1403

mahtab

به خاطر انحراف بینی مشکل تنفسی دارم

سلام من تو سمت چپ بینیم مشکل تنفسی دارم، میشه با عمل هم مشکل تنفسیم برطرف بشه و هم یکم بینیم نیمه فانتزی بشه؟
6
پاسخ

31 تیر 1403

تینا

تینا

عمل روی بینی گوشتی تاثیری داره

سلام به همگی من بینیم گوشتی هست و پره های بینیم خیلی بزرگ هست اگه عمل کنم بینیم کوچک تر میشه؟یا نباید انتظار تغییر زیادی رو داشته باشم
6
پاسخ

31 تیر 1403

آذر

آذر

بینی طبیعی بهتره یا نیمه فانتزی

من واقعا گیر کردم رو طبیعی و نیمه فانتری . دکتر گفت بینیت استخوانی غضروفی ولی واقعا خیلی اذیتم تا دوشنبه بتونم یع تصمیم قطعی بگیرم که پشیمون نشم. میشه یه کمک بدین تو فرمش
3
پاسخ

19 اردیبهشت 1403

Ab

بویایی کم یک سوراخ بینیم بعد جراحی بینی

سلام وقت بخیر. من حدود ۲ ماه و نیم، یعنی ۸۰ روزه بینیم رو جراحی کردم. بعد از عمل از یک سوراخ بینیم بو رو خیلی کمتر متوجه میشم. نفس ازش میاد و میره اما کمتر از سوراخ دیگه بوها رو حس میکنم، انگار چیزی جلوش هست که حتی با شستشو هم باز نمیشه. همچنین قوس بینیم از یک سمت صاف هست و از سمت دیگه بالا و پایین قوسش دیده میشه.
6
پاسخ

25 آبان 1403

ماه بانو

ماه بانو

تجربه من ازعمل لیزیک چشم قبل از انجام عمل بینی

من میخواستم بینیمو عمل بکنم ولی خب بخاطر این عینکی که رو چشم بود مردد بودم. بعد تحقیق میکردم که چشممو لیزیک بکنم که دیگه عینک نزارم و بینیمو هم عمل بکنم. چون شنیده بودم که بعد عملم بینی بخوای عینکو روی چشم بزاری و گچ رو بینی هست، واسه همین سخته. اینو پرس و جو کردم، بعد پرسیدم که اگر من اول عمل بینی رو انجام بدم بعد برم چشممو لیزیک کنم، ممکنه که موقع انجام این کار روی چشمم، بینی آسیب ببینه یا بالاخره ضربه بخوره با توجه به اینکه خب رو چشم کار میکنن. بعد از اونورم بعدش قطره زدن داره و اینا، بعد یه عینک دودی هم که باید رو چشم باشه که خودشم سنگینه. طبق تحقیقاتی که کردم اینجوری بهم گفتن که بهتره اول عمل لایزیکو انجام بدم، دوره نقاهتش بگذره، یکی دو ماه بعدشم برم عمل بینی انجام بدم. حسنش اینه که دیگه عینکم رو بینیم نمیزنم، این خیلی بهتره. طبق تحقیقی که کردم این شکلی جلو بردم. البته اینه که اگر کسی بخواد اول بینیشو عمل کنه بعد لیزیک کنه، خب بذاره حداقل از عمل بینی شش ماه بگذره بعد لیزیک کنه. اینو بهم گفتن که من رفتم و عمل لیزیک چشممو انجام دادم، که خب اینجا تجربه‌ی خودم رو از این عمل به صورت روز به روز که چه اتفاقاتی افتاد به اشتراک میذارم.
10
پاسخ

20 اردیبهشت 1403

روژان

روژان

ورم یک طرف بینی من بعد از عمل از طرف دیگه بیشتره

من 2 ماه قبل بینیم رو عمل کردم ورمش خیلی هست یه طرفش هم خیلی بیشتر از اون قسمت ورم داره چکار باید بکنم تا زودتر خوب شم
20
پاسخ

3 آبان 1403

افسانه

نیاز به پروتز چانه دارم یا عمل بینی؟

من بینی بزرگی دارم و رفتم مشاوره واسه عمل بینی ولی بهم گفت اگه چانه‌ات رو عمل کنی و پروتز بذاری دیگه نیازی به عمل بینی نداری. آخه چه ربطی داره؟ به نظرتون چیکار کنم؟
4
پاسخ

4 تیر 1403

حلما

حلما

خونریزی بینی عمل شده با سابقه شکستگی

سلام.‌من قبلا بینیم شکسته بود و تازه عمل کردم. حالا اون سمتی ک شکسته بوده، خیلی خون میاد، طبیعیه ایا؟ و اینکه خیلیم سرم گیج میره و چشام سیاهی میره
3
پاسخ

4 آبان 1402

r2403362549

پهنی بینی بعد از ۴۱روز

سلام، من بینیم اولش خیلی خوب بود ولی یهویی پهن شد (ینی شبیه پنج یکمی). میخواستم بدونم این الان ورمه؟ می‌خوابه؟ و من برای اینکه ورمم از بین بره چیکار کنم؟ شما چیکار کردید که بهترین جوابو گرفتین؟ میخواستم فرمشو بدونم، الان این نیمه فانتزیه؟ عکس اول و دوم برای امروزه، و عکس سوم و چهارم هفته‌ی دوم و سومه.
3
پاسخ

27 اسفند 1402

ماریا

باید عمل ترمیمی انجام بدم؟

↵ من تصمیم گرفتم برم جمع کنم پره هامو . اما زیر ۱سال نه به نسبت اوایل خیلی قشنگ تر داره میشه اما اگه اینجوری بمونه ترجیحم اصلاح پره است. خوب میشه عمل ترمیمیش؟
4
پاسخ

23 اردیبهشت 1403

Karen🤙

Karen🤙

گوشتی یا استخونی؟ بینی من کدومه؟

بینی من به نظرتون استخونیه؟
3
پاسخ

30 اردیبهشت 1403

roya

roya

برای پره های پهن بینی چی کار میشه کرد

سلام. من پره‌های بینیم خیلی پهنه، با کلیت بینیم اوکیم فقط این بغلاشو دوست ندارم. می‌تونم فیلر بزنم یا جواب نمیده و باید عمل کنم؟
3
پاسخ

23 تیر 1403

محبوبه

محبوبه

می خوام بینیم سر بالاتر باشه

سلام، من دلم میخواد بینیم یکم سربالا بشه و پره‌هاش هم جمع‌تر بشه. اما پیش چند تا دکتر مشاوره رفتم گفتن نیاز به عمل نداری، ولی خودم خیلی دوست دارم عمل کنم.
3
پاسخ

21 تیر 1403

mahrokh

بینیم گوشتیه یا استخوانی؟

سلام، من ۱۹ سالمه و تصمیم گرفتم بینیمو عمل کنم. به نظرم خیلی بزرگه اما شنیدم اگه گوشتی باشه تغییر زیادی نمیکنه. میخوام بدونم بینی من گوشتیه یا استخوانی؟
3
پاسخ

19 تیر 1403

pourandokht

pourandokht

دلم می خواد بینیم دخترونه تر باشه

سلام من دلم می خواد بینیم یکم عروسکی تر و دخترونه تر باشه و خیلی کم نوکش بالا تر باشه اما دوست دارم همه فک کنن بینی طبیعیه خودمه و اینقدر تغییر نکنم که همه متوجه بشن عملیه راهی جز عمل جراحی هست؟ با فیلر بینی درست میشه؟
3
پاسخ

18 تیر 1403