رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3428 تاپیک
سارینا مقامی

سارینا مقامی

قوز بینی بعد از عمل کاملا برطرف میشه؟

سلام روزتون بخیر بینی من قوز خیلی بدی داره. میخواستم بدونم بعد از عمل قوز بینی من کامل برطرف میشه؟ در مورد لیفت لب هم لطفاً کمکم کنید میخوام بدونم ایا ممکنه لیفت لب و جراحی بینی رو همزمان توی یه جلسه انجام بدم؟ یا نه باید جدا جدا انجام بشن؟
5
پاسخ

15 اردیبهشت 1403

زهرا م

بینی نیمه فانتزی به چه صورت هایی میاد

سوالم اینه بینی نیمه فانتزی به چه صورت هایی میاد. صورت من کشیده ست کمی فکم هم عقب هست بینی نسبتا بزرگ با قوز دارم نمیدونم عمل بینی فانتزی بهم میاد یا طبیعی عمل کنم؟ خودم دوست دارم بینیم یه قوس داشته باشه از نیم رخ اونهایی ک فانتزی عمل کردن خیلی قشنگ شدن . قوس زیاد نمیخوام داشته باشم یه قوس کوچیک روی بینیم حالت نیمه فانتزی در بیاد نمیدونم خوب میشم یا نه. میخواستمم بدونم جراحی بینی نیمه فانتزی برای چه صورت هایی مناسب است؟
5
پاسخ

21 دی 1402

dafi69

dafi69

مشکل تنفسی بعد از عمل بینی تا کی ادامه داره؟

سلام من 9 روزه بینیمو جراحی کردم همش از دهن نفس میکشم چون فک میکنم خیلی راحتتره با اینکه راه بینیم بازهست. شما میدونین تا چندوقت نمیتونم با بینیم نفس بکشم؟ مدت زمان گرفتگی بینی بعد از عمل چقدره این مشکل تنفسی بعد از عمل بینی تا کی ادامه داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم چطور باهاش کنار بیام تا کی باید صبر کنم
5
پاسخ

14 آبان 1402

Mahsa

فرم بینی کی معلوم میشه

سلام من یک ماه و خورده ایه عمل کردم دوهفته اول اصلا ورم نداشتم بعد دوهفته دماغم ورم کرد فرم بینیم عوض شد پره هام گنده شدن خواستم بپرسم بعد چن وقت دماغم مثل بعد گچ قشنگ میشه؟
5
پاسخ

16 خرداد 1403

M_RR_M

M_RR_M

تزریق آنزیم به بینی بعد از عمل بینی

خسته نباشید. من بهمن ماه پارسال بینیمو عمل کردم ولی اونجوری که دلم میخواست کوچیک نشده و بعد ورم هم داره، کوچک کردن بینی با آنزیم ممکنه؟
4
پاسخ

30 بهمن 1402

عادله

عادله

برطرف نشدن قوز بینی ۸ ماه بعد عمل

سلام، من حدود ۸ ماهه بینیمو عمل کردم ولی هنوز قوزش کامل از بین نرفته و معلومه. طبیعیه که هنوز قوز باشه یا نیاز به کاری هست که برطرفش کنم؟
4
پاسخ

7 آبان 1402

r2403769477

گوشواره ای پایین بینی

سلام من ۱۴ بهمن عمل کردم میخوام ببینم این قسمت گوشواره بینی به اصلاح پایین بینی جمع میشه یا میاد بالا این دقیقا مثل قبلش بینیم قوسش خوبه ولی خیلی این افتاده پایین کسی تجربه داشته؟
3
پاسخ

27 اسفند 1402

ARSHIDA

ARSHIDA

چگونه چسب بینی بزنیم

سلام من بینیمو عمل کردم میخوام بدونم نحوه صحیح چسب زدن بینی بعد از عمل چیه؟
4
پاسخ

27 بهمن 1402

پرنسا

فرم بینی مناسب صورت من کدام است؟

دوست دارم بدونم اگر بینیمو عمل کنم بهم میاد یا نه؟راهی هست که متوجه بشم چه مدلی بهم میام ؟ که راهنماییم کنه بهترین فرم بینی برای صورت من کدام است؟ یا اصلا خوب میشه عمل کنم یا نه؟
4
پاسخ

21 دی 1402

𝐅𝐀𝐓𝐄𝐌𝐄🧸

تغییر بینی بعد از عمل

یکسال بعد عمل بینی نسبت ب الانش تغییر میکنه؟ بعد چه مدت میشه چسب بینی استفاده کرد بینیم خیلی جوش سرسیاه دراورده
4
پاسخ

21 اردیبهشت 1403

Nasrin

ورم و کشیدگی بغل بینی ۷ ماه بعد عمل

سلام، من ۶ اردیبهشت عمل بینی انجام دادم. بعد از دو ماه حس کردم سمت چپ بینیم ورمش زیاده و بغل بینیم بالا اومده بود. به دکترم گفتم، گفت عکس بگیر. عکس گرفتم، گفت شکسته ولی من اصلاً ضربه نزده بودم. گفت برم کلینیک تا جا بندازن، منم آخرای تیر ماه رفتم و جا انداختن. الان که ۴ ماه گذشته همچنان همونطور ورم داره و سفت اومده بالا. شاید تو عکس مشخص نباشه ولی دو طرف بینیم زیر چشمم ناقرینه شده و سمت چپ صورتم تورم داره که گاهی هم درد میکنه. چند بار دیگه عکس گرفتم و نشون دادم ولی گفتن چیزی نیست. از لحاظ ظاهری مشخصه. الان از عملم ۷ ماه میگذره ولی درست نشده. حتی وقتی چشم سمت چپم رو آروم می‌بندم کشیدگی بغل بینیم حس میکنم که سمت راستم اینطور نیست. خیلی از این بابت ناراحتم و نمی‌دونم باید چیکار کنم.
10
پاسخ

23 آبان 1403

صفا دوستی

قبل اتاق عمل دکتر میاد بالا سرمون؟

قبل اتاق عمل دکتر میاد بالا سرمون؟ازین مدل بینی خوشم اومده. میخاستم اینو نشون بدم
3
پاسخ

19 اردیبهشت 1403

r2310361310

بعد عمل هنوز بینیم انحراف داره

امروز چسب بینیمو برداشتم ولی حس می‌کنم هنوز بینی‌م کجه. قبل عمل انحراف داشتم و به دکترم هم گفته بودم که می‌خوام حتماً اصلاحش کنه، ولی الان که دقیق‌تر نگاه می‌کنم، به نظرم هنوز انحراف داره. طبیعیه؟
5
پاسخ

23 مهر 1403

Milad

احساس راحتی با تنفسم بعد از عمل ندارم

سلام خسته نباشید، من بینیم تقریباً ۲ ماه هست که عمل زیبایی کردم. قبل از عمل هیچ مشکل تنفسی نداشتم و تنفسم کاملاً راحت بود. بینی من خیلی بزرگ بود و تغییرات عمل شامل اصلاح قوز، جمع کردن بینی و کوچک کردن سوراخ‌های بینی بوده. دکترم هم متخصص گوش و حلق و بینی بوده. بعد از دو ماه مقداری احساس بهتری در تنفس پیدا کردم ولی همچنان یک طرف بینیم انگار چیزی توش گیر کرده باشه و کمی سفت‌تره، ولی طرف دیگه خوبه. در کل نفسم بازه، کیپ نیست ولی حس خوبی ندارم و فکر میکنم بینیم پره. وقتی کمی پوست صورتم رو میکشم، تنفسم عالی میشه. میخواستم بدونم این مشکل برای چیه، آیا خودش درست میشه و میتونم مثل قبل راحت نفس بکشم؟ و اگر مشکل تنفسی پیدا کرده باشم، آیا میشه درمانش کرد؟ عملم کاملاً طبیعی بوده. ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگر امکانش هست وقتی برای معاینه حضوری بدید.
7
پاسخ

29 آذر 1403

زهرا

فرورفتگی بالای پره بینی بعد تزریق کورتون

من بعد یک سال و نیم از جراحی بینی، وقتی به دکترم مراجعه کردم گفت ورم نوک بینیت نخوابیده چون پوست بینیت ضخیم بوده و به دو طرف بینی، بالای پره و پشت نوک بینی کورتون تزریق کرد. بعد سه هفته نوک جمع‌تر شد ولی پشت نوک بینیم کمی حالت فرورفته داره و نیم‌رخم رو بد کرده. به نظرتون این فرورفتگی به مرور کمتر میشه؟ انگار نوک از تیغه جداست و حتی با لمس هم مشخصه. نمیدونم چیکار کنم، میشه یک راهکار بگید؟ 🙏🏼
6
پاسخ

28 آذر 1403

رامین

استخوان بینی بعد از ۴ ماه هنوز میتونه ورم داشته باشه

من ۴ ماهه عمل بینی کردم. کنار بینی من دوطرفه استخوان داشت که به دکترم گفتم بشکنه، ولی هنوز ظاهراً معلومه که هست. به نظر شما اگه شکسته باشه ممکنه ورم باشه؟ آیا استخوان هم به تنهایی ورم میکنه؟ و اینکه عکس خودم فوراً بعد عمل دیدم ورم داره، از اون هم کوچکتر میشه؟
9
پاسخ

22 آذر 1403

Golbarg

Golbarg

فرق تیپ پلاستی با عمل بینی

تفاوت بین تیپ پلاستی و جراحی کامل بینی چیه؟ آیا تیپ پلاستی فقط شامل اصلاح نوک بینی میشه یا قسمتهای دیگه بینی رو هم شامل میشه؟ کدوم یکی از این روشا برای تغییرات جزئی و ظریف بهتر جواب میده؟
6
پاسخ

9 شهریور 1403

امیرحسین

بینیم گوشتیه میترسم عمل کنم بدتر بشه

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه بینی گوشتی دارم و راستش خیلی خسته شدم ازش. این مشکلم تو زندگی و اعتماد به نفسم خیلی تاثیر گذاشته. دیگه از همه چیز خسته شدم و نمی‌دونم باید چیکار کنم. از فکر عمل کردن هم می‌ترسم که شاید بدتر بشه. وزنم داره بالا میره و فکر می‌کنم فرم بینیم داره بدتر هم می‌شه. دنبال یه دکتر خوب می‌گردم پولشم برام مهم نیست فقط میخوام بینیم درست بشه. خواهش می‌کنم یه راهنمایی بهم بکنید.
5
پاسخ

8 تیر 1403

سحر مرادی

بهترین تخصص برای عمل بینی

سلام ببخشید عمل بینی توسط متخصص جراح عمومی انجام بشه البته باتجربه و سابقه عالی بهتره یا متخصص گوش حلق و بینی
4
پاسخ

12 آبان 1403

احمدی

دلیل فرورفتگی بعد از عمل بینی

پره های بینی من بعد جراحی فرو رفته شده، دلیلش چیه؟ روز به روز هم داره بیشتر و عمیق‌تر میشه. آیا درست میشه؟
7
پاسخ

25 آذر 1403