رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3433 تاپیک

سوگل

تغییر نکردن فرم بینی یک هفته بعد از عمل بینی

سلام، من یک هفته‌ست که بینیم رو عمل کردم. بینی من استخوانی بود و یه قوز خیلی ریز میلی‌متری داشت. الان دکترم نه قوس ملایم داده، نه نوک بینی رو فرم داده. دقیقا مثل بینی خودم هست و فقط اون قوز خیلی ریز رو برداشته. این باعث شده افسردگی بعد از عمل بینی بگیرم چون با این همه هزینه، هیچ تغییری در شکل بینیم ندیدم. دکترم میگه به خاطر ورمه و با چسب و خوابیدن ورم، فرم بینی پیدا میشه. ولی اصلا هیچ حالتی به بینی نداده و تازه بزرگ‌تر هم شده بخاطر ورم. میخوام بدونم وقتی بینی اصلا هیچ فرم و حالتی نداره، واقعا میشه با چسب حالت داد؟
7
پاسخ

1 بهمن 1403

زینت

عمل بینی با مشکل گشادی قلب ممکنه؟

من گشادی قلب دارم و به تازگی تصمیم گرفتم بینی‌مو عمل کنم. میخواستم بدونم میتونم با وجود مشکل گشادی قلب، بینی‌مو عمل کنم یا ممنوعیتی برای من وجود داره؟ ممکنه در عمل بینی مشکلی برام ایجاد بشه؟ باید چیکار کنم که مطمئن بشم مشکلی پیش نمیاد؟
4
پاسخ

1 بهمن 1403

ماندانا امیراکبری

ماندانا امیراکبری

چسب بینی باید هر چند وقت یک بار تعویض بشه؟

من بینیم رو عمل جراحی کردم سوالم اینه چند روز یکبار چسب بینی رو عوض کنیم کی به کی باید عوض بشه؟ استاندارد خاصی برای فاصله زمانی تعویض چسب هست؟ یا هر دکتر یه چیزی میگه؟ اینم میخواستم بدونم حالا که من هنوز 10 روز از عملم نگذشته یا مدت زمان باید چسب بینیم رو عوض کنم بعد که مثلا 20 روز گذشت یا 1 ماه گدشت فاصله زمانی ها رو کمتر کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید تو بهترین زمان ها چسبم رو بتونم عوض کنم چسب جدید بزنم مشکلی برای بینیم پیش نیاد.
4
پاسخ

1 بهمن 1403

سحر

خونریزی خفیف بینی ۵۴ روز بعد عمل

سلام.۵۴ روز از جراحی بینیم میگذره، دو روزه که هنگام شستشو خون تازه از سوراخ چپ بینیم میاد، ببخشید اما من بعد از یک ماه یکم محکم تر از قبل که خیلی آروم فین میکردم فین میکنم البته بازم خیلی خشن و شدید نیست فقط محکم تر هوارو به بیرون میدم، خون تازه بود و خشک شده نبود. ممکنه آسیب زده باشم به بینی یا بخیه ها؟ موقع تمیز کردن بینی با گوش پاک کن هم این چند روز اخیر یکم احساس میکردم که سوراخ چپ بینی قسمت داخلی ک گوش پاک کن میخوره انگار سمت راست قلقلک میاد یا وصلن به هم. آیا خطرناکه؟ بخاطر چی میتونه باشه؟ باید چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید ممنون
4
پاسخ

1 بهمن 1403

ایدا

برای بینی من چه مدلی مناسبه؟

سلام ۲۱ سالمه و میخواستم راهنماییم کنید که چه مدل و فرم بینی برام بهتره .پیشنهاداتون رو میخواستم بدونم با تشکر
8
پاسخ

18 دی 1403

S A

کسی که ایدز داره میتونه عمل بینی انجام بده؟

سلام. کسی که ایدز داشته باشه میتونه بینیش رو عمل کنه؟ مشکلی پیش نمیاد موقع عمل؟ آزمایش های خاصی قبل عمل انجام میشه؟ من حدودا 8 سال هست ایدز دارم خیلی دوست دارم بینیمو عمل کنم ولی میترسم زیر عمل بمیرم یا مشکلی برام پیش بیاد. ریسک عملش زیاد نیست؟ عوارض بعد عملش چطور؟ تاثیری روی روند بیماریم نمیزاره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
7
پاسخ

23 دی 1403

marzieh

marzieh

عمل بینی در سرماخوردگی

من سه روز دیگه نوبت عمل بینی دارم و سرما خوردم. خوردن قرص سرماخوردگی قبل از عمل بینی برام مشکل ایجاد می کنه؟ شنیدم که گلو درد قبل از عمل بینی باعث کنسل شدن جراحی میشه. سرماخوردگی و عمل بینی مغایرتی دارن؟
7
پاسخ

10 شهریور 1403

Alireza

راهنمایی برای عمل بینی من با بررسی عکس های بینیم

سلام، من میخواستم بینی رو عمل کنم و چند تا سوال داشتم. مثلا اگه الان وقت بگیرم، چقدر طول میکشه تا نوبتم بشه؟ دو عکس از بینی هم گذاشتم، اگه میشه بگید عملم چجوری میشه و چه تغییرایی ممکنه داشته باشه؟ کلا میخوام بدونم بعد عمل، نتیجه عملم راضی‌کننده میشه و بینیم خوب در میاد یا نه؟
6
پاسخ

25 دی 1403

حانیه

پنج روز بعد از ساکشن غبغب میشه عمل بینی کرد؟

سلام خسته نباشید. من سه روز پیش ساکشن غبغب انجام دادم و شنبه هم عمل بینی دارم. میخواستم بدونم میشه با این شرایط عمل بینی رو انجام داد یا پزشک رد میکنه؟ هرکی اطلاع داره لطفا بگه
5
پاسخ

27 دی 1403

یوسف

سوراخ های بینیم یکی بزرگه یکی کوچک

سلام، بینی من الان ۵ ساله متوجه شدم که یه سوراخ بینیم کوچیکه و یکی دیگه بزرگ. بینی خودمم هست و عمل نکردم. علتش چیه؟
7
پاسخ

9 آذر 1403

گل مخملی

گل مخملی

واسه شستشوی بینی سرم شستشوی دست ساز میشه استفاده کرد

سلام روزتون بخیر بعد از عمل بینی دکتر گفت حتما با سرم شستشو بینیتو بشور ولی توی بعضی سایت ها روش ساخت سرم گذاشتن.به نظرتون میشه ازشون استفاده کرد ؟ میترسم اگر ازین دست سازها استفاده کنم بینیم عفونت کنه
5
پاسخ

8 آذر 1402

$ sima $

$ sima $

برآمدگی کنار پره بینی بعد عمل

سلام من 2 ماهه عمل کردم ولی چند روزیه که یه برآمدگی خیلی کوچیک کنار پره بینیم دراومده. میخواستم ببینم برآمدگی بینی بعد از عمل به مرور از بین میره؟
5
پاسخ

24 مهر 1402

Nanaz

دوران نقاهت عمل بینی چقدره؟

خیلی دلم می‌خواد عمل بینی انجام بدم ولی بچه کوچیک دارم و کسی رو ندارم که مراقبش باشه. می‌خواستم بدونم چند ساعت بعد از عمل مرخص می‌کنن؟ و اینکه از کی می‌تونم کارای روزمره‌مو انجام بدم؟
4
پاسخ

2 آبان 1402

فاطمه شریفی

بینیم بزرگه، با کمترین هزینه در خونه چجوری کوچیکش کنم؟

من بینیم خیلی بزرگه و میخوام توی خونه با کمترین هزینه کوچیک کنم، چطوری میتونم بینیم رو کوچیک تر کنم؟ بینی من نسبت به بقیه اجزای صورتم بزرگ تر دیده میشه همیشه به دنبال راهی بودم. الان میخوام بدونم روش های خونگی بدون نیاز به جراحی شکل بینیم بهتر بشه از بزرگی در بیاد.
4
پاسخ

25 دی 1403

سارا

بینیم طبیعی شده من نیمه فانتزی میخواستم

سلام من یک بینی نیمه فانتزی با قوس ملایم میخواستم اما بینی من طبیعی بنظر می رسه ۱۸روزه عمل کردم و اینکه نوک بینیم گرد و ورمه ایا نوک بینی از این پایین تر میاد؟
6
پاسخ

18 شهریور 1403

🌸

عمل بینی با حساسیت فصلی

حساسیت فصلی دارم می‌تونم بینی مو عمل کنم ؟ به طور کلی عطسه زیاد یا برگشتن آلرژی بعد عمل بینی اذیتم نمیکنه؟
5
پاسخ

19 شهریور 1403

آنا

آنا

جوش نخوردن پره بینی ۳ ماه بعد عمل

سلام. من حدود سه ماهه که عمل بینی انجام دادم ولی هنوز از داخل، پره‌ی سمت راست بینیم یه ذره بازه و کامل جوش نخورده. خیلی نگرانم، می‌خواستم بدونم این طبیعیه یا ممکنه مشکلی باشه؟
6
پاسخ

20 شهریور 1403

نگار خانوووم

نگار خانوووم

نحوه صحیح استحمام بعد از جراحی بینی

سلام وقت بخیر خواهر من امروز صبح بینیشو عمل کرده.  میخواستم بدونم چند روز بعد از عمل میتونه بره حمام؟ برای حمام کردن بعد از جراحی بینی باید به چه نکاتی دقت کنه؟
4
پاسخ

25 شهریور 1403

سمیرا اسماعیل نسب

بوی بد بینی بعد از عمل جراحی بینی

سلام وقتتون بخیر من چند سالی هست بینیمو عمل کردم هر از گاهی بینیم بو میده علتش چی میتونه باشه،خود دکتر میگه شاخک های بینیت بدفرمه. ایا درست میگن؟
5
پاسخ

25 شهریور 1403

ارغوان

چقدر بعد از عمل بینی میتوان باردار شد؟

تا چند وقت پس از عمل جراحی بینی نباید اقدام به بارداری کرد میترسم که بارداری باعث بشه که نتیجه جراحی بینیم خراب بشه. ورمی که توی بارداری اتفاق میفته ممکنه دیگه از بین نره؟ دارو ها چطور، داروهایی که بعد از عمل مصرف میشن، مثل قرص و شربت و ... روی بارداری تاثیر دارن؟ چقدر فاصله بین جراحی بینی و حاملگی باشه معقول هست ک همه ی جوانب خوب رعایت بشه
6
پاسخ

26 شهریور 1403