3433 تاپیک
محدثه
عفونت بینی بعد از دو ماه
سلام وقت بخیر. نزدیک دو ماهه بینیم رو عمل کردم از امروز بوی بدی تو بینیم حس کردم و توشو که نگاه کردم دیدم متورمه و التهاب داره. اما چرک و ترشح و اینجور مسائل ندارمم پزشکمم فعلا نیست یعنی عفونت گرفتم؟ روزی سه چهار بار بینیم رو شست و شو میدادم چطور ممکنه عفونت باشه.
7
پاسخ
26 شهریور 1403
فاطمه
بعد عمل دماغم بو میده، حتی نفس کشیدنم هم بو میده
سلام، خسته نباشید. من تقریبا ۱ ماهه که بینیمو عمل کردم (بینی گوشتی بود) و تازگیا بینیم بو میده. هر روز هم از سرم استفاده میکنم ولی حتی نفس کشیدنم هم بوی بد میده. این وضعیت طبیعیه؟
10
پاسخ
30 شهریور 1403
ryhn83
ضربه به بینی عمل شده
سلام حدود ۷ ماه از عمل بینیم گذشته، ولی چند روز پیش یه ضربهی اتفاقی به زیر بینیم خورد. دردش خیلی زیاد نبود و خونریزی هم نداشتم، فقط یه کم ورم کرده. الان استرس دارم که نکنه مشکلی واسه نتیجه ی عملم پیش بیاد. پس از وارد شدن ضربه به بینی عمل شده چه کاری باید انجام داد؟
4
پاسخ
1 مهر 1403
elnaz
بیماری اچ پی وی hpv و عمل بینی
من یک ساله که به بیماری زگیل تناسلی مبتلام و بیماریم تحت کنترله. بینیم گوشتیه و میخوام عمل بینی انجام بدم. میخواستم بدونم آیا hpv مشکلی برای عمل بینی ایجاد میکنه یا نه؟ نگرانم که بیماریم روی جراحی یا روند بهبودی بعدش تأثیر بذاره. آیا لازمه قبل از عمل کار خاصی انجام بدم یا چیزی رو به جراحم اطلاع بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
4
پاسخ
23 دی 1403
فاطمه
بیرون زدن نخ بخیه بینی گوشتی بعد از عمل
من به تازگی بینی عمل کردمو بینی من گوشتی بود. نوک بینیم نخ بخیه هایی زده بیرون که نمیدونم علت مشخص بودنشون چی میتونه باشه. سوالی که دارم اینه که علت وجود این نخ ها نوک بینیم چیه؟ و باید براش چه کاری انجام بدم؟
4
پاسخ
23 دی 1403
گندم طلا
اول کامپوزیت یا عمل بینی
من قصد دارم هم بینیم رو عمل کنم و هم دندونام رو کامپوزیت کنم، اما نمی دونم کدومو اول انجام بدم. از یک طرف فکر میکنم بعد از عمل بینی، شاید فرم صورتم تغییر بکنه و روی تصمیم گیریم برای طرح لبخندم تاثیر بذاره. از طرف دیگه، ممکنه بعد کامپوزیت دندان، عمل بینی به کامپوزیتم آسیب بزنه. بین عمل بینی و کامپوزیت دندان کدام را باید اول انجام دهم؟
6
پاسخ
18 مهر 1402
Mohadese
بیماری فون ویلبراند و عمل بینی
سلام وقت شما بخیر
بنده برای جراحی بینی اقدام کردم و آزمایشات لازم رو انجام دادم
داخل آزمایشاتم مانعی برای جراحی بینی وجود نداشت
اما برای بنده چند سال پیش تشخیص بیماری فون ویلبراند داده بودند و من هم پیگیری ای انجام نداده بودم
آیا بنظر شما با توجه به عدم مشکل در آزمایشات ، امکان جراحی هست؟ یا نیاز هست مشکلم را با دکتر درمیان بگذارم؟
5
پاسخ
26 دی 1403
Kh
آیا امکان جذب غضروف پیوندی بعد از عمل بینی وجود داره؟
من یک سال پیش عمل بینی انجام دادم. چون بینی من مدل بینی آسیایی بود، باید از غضروف پیوندی استفاده میشد. غضروف رو از بانک گرفتن، قرار بود از لاله گوش یا استخوان دنده غضروف بگیرن اما نگرفتن و از بانکشان گرفتن. حالا نگرانم که این غضروف که از بانک گرفتن، آیا جذب میشود؟ الان یک سال و چند ماه است که چیزی نشده ولی میترسم بعد از مدتی کاملا جذب شود.
8
پاسخ
26 دی 1403
ziba peyvandi
عمل بینی و انجام لیپولیز
عرض سلام و خسته نباشید، من جراحی بینی در پیش دارم. انجام لیپولیز قبل جراحی بینی میتونه مشکلی برای من ایجاد کنه؟ بهتر هستش که چه مدت بعد یا قبل از لیپولیزر جراحی خودم رو انجام بدم؟ سپاس
6
پاسخ
3 خرداد 1403
Mari
برآمدگی روی تیغه بینی ۷ ماه بعد عمل
سلام، ببخشید من هفت ماهه از عمل بینیم میگذره ولی روی تیغه بینیم برآمدگی استخوانی دارم که وقتی فشارش میدم برای چند دقیقه یا بیشتر ناپدید میشه ولی بعداً دوباره برمیگرده. به نظرتون خوب میشه یا نه؟ چیکار باید انجام بدم؟
4
پاسخ
26 دی 1403
Osameh
بوی بد بینی و تورم نوک بینی دو سال بعد از عمل
سلام، من الان دوساله بینی رو عمل کردم. الان نخهای داخلی عفونت کردن و بوی بدی هم میدن. نوک بینیم هم ورم کرده. دکتری که عمل کرده میگن طبیعیه. نظر دکترهای محترم در این باره چیه؟
4
پاسخ
26 دی 1403
فاطمه
ساکشن غبغب بعد از عمل جراحی بینی
سلام، من عمل بینی انجام دادم. میخواستم بدونم چند روز بعدش میشه غبغب برداشت که مشکلی ایجاد نکنه؟
6
پاسخ
16 اردیبهشت 1403
پریسا
آیا نیاز به عمل بینی و تزریق ژل لب دارم؟
سلام، من اصولا طرفدار چیزای نچرال و ساده هستم، اما مدتیه که تو فکر عمل زیبایی بینی و تزریق ژل لب افتادم. به نظرتون لازمه برای چهرهم؟
7
پاسخ
26 دی 1403
کیوان
عمل بینی گوشتی من چقدر هزینه داره؟
با سلام عمل بینی گوشتیام، آقا هستم، ۳۲ سالمه. لطفاً راهنمایی کنید چقدر هزینه داره برام.
7
پاسخ
15 مهر 1403
تینا
بهترین سن برای عمل بینی چه زمانی است؟
بهترین سن برای انجام عمل بینی چه زمانیه؟ میخوام عمل بینی انجام بدم ولی نمیدونم چه سنی مناسب هست. نگرانم اگه خیلی زود عمل کنم، شاید تو آینده دوباره نیاز به عمل پیدا کنم یا مشکلی برام پیش بیاد. اگه اطلاعاتی درباره بهترین سن یا زمان برای عمل بینی دارید راهنمایی کنید.
5
پاسخ
25 دی 1403
محدثه
عمل بینی با قوس ملایم و بدون افتادگی و خوکی شدن
میخوام عمل بینی کنم ولی یه سری نکات برام مهمه که باید رعایت بشه و با توجه به این نکات و انتظاراتم عمل بینی انجام بدم. میخوام بینیم بدون افتادگی باشه، قوس ملایم داشته باشه، زاویه لب و بینی خیلی برام مهمه و جوری باشه که با صورتم هماهنگ بشه و 100 درصد به صورتم بیاد. نوک بینیم نه خیلی تیز باشه نه خیلی گرد، ولی تا حد امکان جمع و جورتر بشه. اگه پهنای استخوان بینی زیادی باشه و به صورتم نیاد، بهتره باریکترش کنن. ارتفاع بینی هم باید جوری باشه که وقتی بالا میره خیلی بلند نشه و با صورتم بخونه. سوراخهای بینی رو میخوام گرد و قرینه باشن و وقتی میخندم کشیده نشن یا بینیم پایین نیاد. از خوکی یا خیلی سربالا شدن خوشم نمیاد. این رو هم بگم وقتی کمی صورتمو میکشم، حس میکنم نفسم راحتتر میشه، اینم تو عمل در نظر گرفته بشه. عکسم رو هم برای اظهار نظر گذاشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
4
پاسخ
25 دی 1403
Atena
عمل پره بینی کردم الان حس میکنم خوکی شده
سلام من تقریبا نه ماه پیش عمل بینی انجام دادم اما پره های بینیمو تغییر ندادن. سه روز پیش برای عمل پره بینی رفتم، اما الان احساس میکنم بینی من حالت خوکی گرفته🥲 سوالم اینه درست میشه یا اینجوری می مونه؟
4
پاسخ
24 دی 1403
Hamidreza
گوشت اضافه بعد عمل بینی که راه نفسو بسته، خودش حل میشه؟
سلام... بعد از عمل بینی، متوجه شدم که داخل سوراخ سمت چپ بینی من یک گوشت اضافه تشکیل شده که به طور کامل مسیر عبور هوا را بسته، مسدود کرده. سوالی که دارم اینه که آیا این مشکل با گذشت زمان به شکل طبیعی برطرف میشه یا نیاز به اقدام خاصی برای رفع اون وجود داره؟
4
پاسخ
24 دی 1403
Lili
ماساژ بعد عمل بینی، بدون توصیه دکتر اشکالی داره؟
من دو هفته پیش عمل جراحی بینی داشتم و تا حالا جراح من چیزی درباره ماساژ دادن به من نگفته. حالا سوالی که دارم اینه که اگه خودم بدون مشورت ماساژ بدم ممکنه مشکلی ایجاد کنه یا عوارضی داشته باشه؟ یا این که باید صبر کنم تا پزشکم خودش در این مورد توصیه کنه، یا اینکه ماساژ دادن در این شرایط ضرری نداره؟
4
پاسخ
24 دی 1403