3433 تاپیک
سارا
درد تیغه بینی ۳ ماه بعد از عمل
سلام من سه ماه از عمل بینیم میگذره ، ایا طبیعی هست که وقتی به تیغه نوک بینی دست میزنم احساس درد دارم ؟ و چقدر زمان میخواد تا بینی و استخوان مثل قبل عمل بینی بشه مثلا وقتی بهش دست میزنیم احساس درد نکنیم مرسی
5
پاسخ
3 بهمن 1403
mhrkh
گرفتگی بینی بعد از عمل در فصل سرما
سلام. وقت بخیر دکتر. من بینیمو عمل کردم و الان ۳ ساله میگذره. ی بخیه ریز توی بینیم مونده و اینکه من زمستون و پاییز بینیم ب شدت میگیره ولی اصلا مخاط بینی ندارم فقطم با نفازولین باز میشه بنظرتون مشکل چیه
4
پاسخ
2 بهمن 1403
رویا
ورم بینیم بعد عمل راه تنفسم رو بسته چیکار کنم؟
من الان دوهفته از عمل بینیم می گذره همه چیز عالی بود تا اینکه الان دو روز داخل بینیم ورم کرده و راه تنفسم تقریبا بسته یک طرف ورمش خیلی بیشتر هست دکترم بهم انتی بیوتیک و یه پماد داد که استفاده کنم ولی هیچ تغییری نکرده علت چی هست ممکنه همین جور بمونه یا شکل بینیمو تغییر بده
4
پاسخ
1 بهمن 1403
عاطفه پنبه زن
تفاوت عمل بینی به روش پیزوسرجری با روش معمولی
سلام فرق بین جراحی بینی به روش پیزوسرجری با روش معمولی چیه و کدوم بهتره من 42 سالمه و مشکل تنفس سمت چپ بینی دارم و سر بینیم گرد و نوکش افتادگی داره
3
پاسخ
3 بهمن 1403
سوگل
عمل مجدد ۱۰ روز بعد از عمل بینی
سلام ۱۰ روز که از عمل بینیم میگذره و دکترم به هیچ عنوان برا بینی من قوس نداده. از لحاظ روحی انقدر افسرده شدم نه از خونه بیرون میرم نه اجازه میدم کسی من رو ببینه. همه میگفتن بینیت خوبه و فقط اون قوز خیلی کم که تو چشم نیست از بین بره کافیه. بینی من استخوانی بود همه میگفتن اگه خواستی عمل کنی خیلی قشنگ میشه الان دکتر من نه قوس داده نه نوک بینی. فقط قوز رو برداشته، بنا به شرایط روحی که برام بشدت پیش اماده و هرثانیه دارم دیوانه تر میشم. تا بینی جوش نخورده دکتر میتونه به صورت سرپایی داخل کیلینیک با سر موضعی فقط ی قوس ملایم به بینی من بده که حالتی بگیره؟ چون نگاه بینی میکنم ی بینی صاف با کلی ورم. از لحاظ روحی دیگه نمیخام زنده بمونم ، دکتر میتونه کاری برا بینیم بکنه؟ مثلا فکر کنه آسیب دیده و مجدد نیاز به عمل داره ، همچین چیزی امکانش هست؟
3
پاسخ
3 بهمن 1403
maryam
فقط قوز بینیم داره اذیتم میکنه
سلام من فرم کلی بینیمو دوست دارم فقط قوزش داره اذیتم می کنه به نظرتون اون تیکه رو فیلر بزنم بهتره یا عمل کنم؟ و این که دماغم غضروفی الان محسوب میشه؟
5
پاسخ
3 مرداد 1403
zahra
بینیم حالت افتاده داره
سلام همگی من بینیم خیلی حالت افتاده داره و نوکش هم خیلی گوشتی هست به نظرتون عمل کنم؟اصلا تغییری می کنم؟
5
پاسخ
4 مرداد 1403
shadi
جراحی قوز بینی گوشتی
سلام من قوز بینیم رو دوست ندارم. دو تا دکترم رفتم میگن چون گوشتی حساب میشه اگه عملکنی خیلی تغییر نمی کنی. واقعا قابل عمل کردن نیست بینی من؟
5
پاسخ
5 مرداد 1403
azadeh
بینیم گوشتی حساب میشه یا استخوانی ؟
سلام من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم قوزش خیلی زیاده و به نظرم مشکل عدم تقارن هم داره ، الان بینی من استخوانی حساب میشه یا گوشتی ؟اگه عمل کنم تغییر می کنم اصلا اگه گوشتی باشه؟
5
پاسخ
6 مرداد 1403
ladi
بینیمو از رو به رو دوست ندارم
سلام من زاویه بینیم از رو به رو اصلا دوست ندارم ولی با کلیت بینیم خیلی مشکل ندارم. میشه بینی من با عمل یه کم فانتزی تر بشه؟
7
پاسخ
6 مرداد 1403
soroor
می خوام پره های بینیم جمع تر بشه
سلام و وقت بخیر من می خواستم پره های بینیم جمع وجور تر بشه و یکم انحرافی که دارم هم رفع بشه ولی اصلا دوست ندارم عروسکی در بیاد فقط میخوام نواقص بینیم رفع بشه
5
پاسخ
8 مرداد 1403
parnian
می خوام طول بینیم افزایش پیدا کنه
سلام من دلم می خواد یکم بینیم بلند تر باشه و سوراخ های بینیم کوچک تر بشه امکانش هست با جراحی اینخواسته هام برطرف شه؟
4
پاسخ
8 مرداد 1403
arisa
از عمل جراحی خودم راضی نیستم
من هنوز ده روز نشده که عمل بینی انجام دادم قوز روی بینیم همچنان هست و حتی به نظرم بزرگتر شده به نظر شما چیکار باید بکنم لطفا منو راهنمایی کنید.
5
پاسخ
13 مرداد 1403
ماهور
میترسم زیر عمل بینی بمیرم
من تصمیمم رو گرفتم که بینیم رو عمل کنم ولی یه ترس خیلی شدید دارم، مخصوصاً از بیهوشی و اینکه نکنه موقع عمل اتفاقی بیفته یا خدایی نکرده باعث مرگ بشه. از طرفی این ترس باعث استرس شدیدم شده و نمیدونم چطور باید باهاش کنار بیام. واقعاً احتمال مرگ تو عمل بینی وجود داره؟
7
پاسخ
15 مرداد 1403
chika_toofighi
نمیدونستم باردارم عمل بینی کردم
سلام من 10 روز پیش عمل بینی انجام دادم. روز قبل از عمل باید پریود میشدم ولی نشدم و منم رفتم عمل انجام دادم چون گفتم شاید از استرس عقب افتاده ولی تا الان پریود نشدم و دیروز که بی بی چک زدم دیدم باردار هستم. واسه بچه ام مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی نگرانم هم واسه خودم و هم واسه بچه ام. کسی هست تو بارداری عمل جراحی داشته باشه؟ اگر کسی چیزی میدونه لطفا بگید از عوارض برای خودم و بچه میترسم.
7
پاسخ
15 مرداد 1403
مسیحا
برطرف کردن قوز بینی با فیلر
قوز بینیم از رو به رو و نیم رخ خیلی اذیتم میکنه. دوست ندارم عمل جراحی انجام بدم، اصلاح قوز بینی بدون جراحی با فیلر ممکنه؟
6
پاسخ
16 مرداد 1403
mina
فیلر برای نوک بینی پهن
بینیم گوشتی و پهنه طبق مشاوره ای که گرفتم بینیم با عمل جراحی تغییر زیادی نمی کنه فیلر بینی می تونه نوک بینیم رو کوچک تر کنه؟
5
پاسخ
16 مرداد 1403
yasaman
غضروف اضافه پایین بینی
پایین بینیم یک غضروف اضافه دارم می تونم با فیلر مشکلش رو حل کنم؟
5
پاسخ
16 مرداد 1403
mrs sarabi
اگر چسب بینی را دیر عوض کنیم چه میشود؟
سلام، میخوام بگم من یه هفته است که عمل بینی کردم ولی واسه تعویض چسب ها خیلی تنبلیم میکنه، اگر چسب بینی را دیر عوض کنم چی میشه؟ هم آدم یادش میره هم تبلی میکنه چسب رو عوض کنه. یکمم که دیر میشه زمان عوض کردن چسبم حس میکنم شل میشه چسب، یعنی از سفتیش و نگهدارندگی چسب کم میشه. کلا اگه چسب بینی رو زود عوض کنیم یا دیر عوض کنیم چی میشه؟ ممنون از راهنمایی تون
7
پاسخ
17 مرداد 1403
وحید
ورم شدید بالای نوک بینی و شل بودن نوک بینی
سلام، من نزدیک ۹ ماهه عمل کردم، ورم بینیم هیچ تغییری نکرده اصلاً. یه طرف بینیم سفته، بالا یه قوز ورم شده، بالای نوکش. نوک بینی قبلیم گرد و بزرگ بود. بهنظرتون ورم کی خوب میشه؟ آیا اینطور باقی میمونه؟ چون ۹ ماهه هیچ تغییری نکرده.
4
پاسخ
20 مرداد 1403