3433 تاپیک
elmira
ورم یکطرفه نوک بینی
من چند وقتیه که عمل کردم اما مشکلی که دارم اینه که بینیم در یک طرف ورم کرده. می خواستم بدونم که ورم یک طرفه بینی کی از بین میرود ؟ پزشک من گفتن که ماساژ بدم بینیم رو و با ماساژ این ورم یه طرفه برطرف میشه. آیا ماساژ برای ورم یکطرفه بینی مناسبه یا نیازه که کار دیگه ای هم انجام بدم؟ عکس ورم یک طرفه بینی م رو هم قرار دادم که راهنماییم کنید.
7
پاسخ
30 اردیبهشت 1403
مریم
برای ترشح بینی بعد از عمل چیکار کنم
من حدود شش ماه پیش عمل جراحی بینی انجام دادم اما از اون زمان تا الان هنوز داخل بینیم ترشح دارم. پزشکم برام قرص لوراتادین تجویز کرد ولی بعد از مصرف قرص هم تغییری احساس نکردم و همچنان مشکل ترشحات وجود داره. چه کاری میتونم برای این ترشحات انجام بدم؟
7
پاسخ
14 بهمن 1403
حورا
نتیجه عمل بینی من خوب میشه؟
من یه سوال داشتم، میخواستم بدونم آیا عمل بینی برای بینی من مناسبه و میتونم بینیم رو عمل کنم؟ نتیجه عمل من خوب میشه یا نه؟
6
پاسخ
14 بهمن 1403
مرضیه
برای انحراف بینی سپتوپلاستی بهتره یا آندوسکوپی سینوس
سلام، من دو ساله که بینیم کیپه و خلط پشت حلق خیلی زیادی دارم. شبها موقع خواب خیلی اذیت میشم. یکبار سوراخ چپ بینیم کیپه و اون یکی بازه، یک بار هم سوراخ راست کیپه و اون یکی بازه. سیتیاسکن دادم نوشته بود انحراف تیغه بینی به سمت راست و تورم مخاطی در سینوسهای ماگزیلاری و اتموئید چپ به نفع سینوزیت قابل مشاهده است. حالا باید عمل سپتوپلاستی انجام بدم یا آندوسکوپی سینوس؟
4
پاسخ
14 بهمن 1403
ملودی
شنا بعد از عمل بینی
من مربی شنا هستم و قصد دارم عمل زیبایی بینی انجام بدم، اما نگرانم که این جراحی روی فعالیت های ورزشی من، مخصوصاً شنا کردن، تأثیر بذاره. شنا بخشی از زندگی و کار منه برای همین می خواستم بدونم که به طور کلی چند وقت بعد از عمل بینی میتوان شنا کرد؟
4
پاسخ
18 آبان 1402
احمد
مدل بینی نیمه فانتزی نوک گرد میخوام
عکس بینیم رو فرستادم. می خواستم بدونم که میتونم بینیم رو به مدل نیمه فانتزی نوک گرد عمل کنم؟ این مدل برای من قابل اجراست و اینکه نتیجه عملم خوب میشه؟
9
پاسخ
13 بهمن 1403
س
نوک بینی یک ماه بعد عمل بینی افت کرده
سلام، عکس اول حدود ۲۰ روز و عکس دوم یک ماه بعد از عمل بینی منه. این حالت برآمدگی نوک بینی به چه دلیل هست؟ به نظرتون بینی افت کرده و همین شکلی میمونه؟ لطفا کمک کنید.
4
پاسخ
14 بهمن 1403
M
ورم نوک بینی ۳ ماه بعد عمل
سلام، خسته نباشید. من بینیم رو ۳ ماهه عمل ترمیمی کردم. الان حدود یک هفته ست که چسبمو باز کردم. نوک بینیم چه دوران چسب چه الان که چسبمو باز کردم، بالای نوک این حالت رو داره. از همون اول هم اینطور بود، ولی روز اول خیلی زیباتر بود و حتی یکی دو هفته اول هم زیبا بود. میخواستم بدونم الان بالای نوک بینیم ورمه یا فرم بینیم همین شده؟
4
پاسخ
14 بهمن 1403
تینا
میشه با عمل بینیم یکم کوچولو تر شه و فرمش بد نشه؟
سوالم اینه که ایا بینیم مشکلی داره و نیاز به عمل کردن داره؟ و با عمل میشه تغییر کنه؟ یعنی اگه عمل بشه و یکم کوچیکتر شه بد فرم میشه؟
15
پاسخ
30 دی 1403
Me
5 ماه بعد از عمل بینی هنوز ورم دارم و نوک بینیم گرده
سلام، من ۵ ماهه بینیمو عمل کردم ولی هنوز ورمش زیاده مخصوصاً نوک بینی که خیلی گرد شده و اصلاً با قوس بینیم تناسب نداره. از نیم رخ هم بینیم خیلی دراز و بزرگ دیده میشه و گردی نوکش انقدر زیاده که انگار افتادگی داره. خیلی استرس دارم ولی دکترم میگه فعلاً نیاز به کورتون نیست. میترسم که همینجوری بمونه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
3
پاسخ
14 بهمن 1403
فرنوش
بینی من گوشتیه میتونم عمل کنم؟
من بینیم گوشتیه و میخوام عمل کنم. اما نمیدونم که بینی من قابل عمل کردنه یا نه؟ می خواستم بدونم بینی من با جراحی خوب میشه یا نباید عمل کنم؟ ممنون میشم درباره عمل بینی گوشتی راهنماییم کنید.
6
پاسخ
13 بهمن 1403
زهرا
ورم بینی بعد از فشار اومدن به نخ بخیه
با سلام من یک هفته بعد از عمل بینی یه لخته خون از بینیم خارج شد که همراه آن نخ بینیم بود. اصلا متوجه نخ بینی نشدم و یه کوچولو کشیده شد، الان جای آن مقداری روی بینیم بعد از کشیدگی ورم کرده. خواستم بدونم این ورم میخوابه؟ خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید🙏
7
پاسخ
13 بهمن 1403
نگارم_2
چند وقت بعد عمل بینی میشه ژل لب زد
من به تازگی عمل بینی انجام دادم و قصد دارم برای لبام ژل لب تزریق کنم ، اما نگران اینم که فیلر زدن ممکنه روی روند بهبود بینیم تاثیری بذاره؟ یا باعث تورم و تغییر توی نتایج نهایی جراحی بینیم بشه؟ سوالم اینه که؛ آیا بعد از عمل بینی میتوان تزریق فیلر یا ژل لب انجام داد؟ یه سوال دیگم هم اینه که اگه باید فاصله بیفته بینشون؛ چند وقت بعد از عمل بینی میتوان ژل لب تزریق کرد ؟ بهترین زمان برای این کار چه زمانیه؟
6
پاسخ
18 شهریور 1403
Leila jaaaan
کشیدن اشتباهی نخ بخیه سه روز بعد عمل بینی
من بینیم رو عمل کردم دکترم گفت بینیت رو شستشو بده سه روز از عملم میگذره موقع شستشو خون های خشک شده رو تمیز میکردم یکی از بخیه ها رو فک کردم مو هست خواستم دربیاریم کشیدم دیدم سفته فهمیدم مو نیست بخیه ست ولش کردم سریع. خون نیومد ولی ترسیدم الان کاری لازم هست انجام بدم؟
6
پاسخ
3 فروردین 1403
رضا
بسته بودن یکی از سوراخ های بینی بعد از عمل
سلام. سوراخ بینی سمت راستم معمولا گرفته است، اما وقتی جداره گوشتی اونو به طرف راست میکشم، کمی باز میشه. اگر حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه به طرف چپ بخوابم، بینیم خوب باز میشه و دیگه نیازی نیست جداره چپ رو بکشم تا نفس بکشم. ولی بعد از این، سوراخ بینی طرف چپم کاملا بسته میشه. بینیم هم کمی به سمت چپ کجه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
6
پاسخ
12 بهمن 1403
صحرا
هزینه عمل ترمیمی و زیبایی بینی شکسته
بینی من حدود یک ماه و نیم پیش شکسته و الان می خوام هم ترمیم شکستگی انجام بدم و هم تغییرات زیبایی داشته باشم. می خواستم بدونم هزینه عمل ترکیبی (هم ترمیمی و هم زیبایی) چقدر میشه؟
7
پاسخ
11 بهمن 1403
اذر
آیا من به عمل بینی نیاز دارم؟
سلام وقتتون بخیر. من دارم فکر میکنم که بینیم رو عمل کنم ولی نمیدونم که اصلاً به عمل نیاز دارم یا نه؟ از طرفی میترسم که نتیجه خوب نشه و تغییرات زیادی به وجود بیاد که شاید بعدها ازش راضی نباشم. نمیدونم چطوری بفهمم که آیا عمل بینی به من میاد یا نه و آیا بهتره که به همین شکل بمونم یا تغییرات ظاهری لازمه؟
10
پاسخ
11 بهمن 1403
فاطمه حسنوند
علت برجستگی روی پل بینی بعد از عمل چیه؟
من بینیم رو عمل کردم و بعد عملم برجستگی روی پل بینی به وجود اومده. میخواستم بدونم علت این برجستگی روی بینیم چیه و باید چیکار بکنم که برطرف بشه؟
7
پاسخ
11 بهمن 1403
Reza
عمل بینی در تابستان بهتره یا زمستان؟
من بینیم هم قوز داره و هم دو طرفش غیرقرینه است. پارسال میخواستم عمل کنم ولی فهمیدم که خیلی عمل سنگینیه و پشیمون شدم. اما دوباره تصمیم گرفتم عمل کنم. یه سوالی که دارم اینه که فرقی میکنه عمل بینی رو توی چه فصلی انجام بدم؟ کدوم فصل برای عمل بینی بهتره؟ عمل بینی در تابستان بهتره یا زمستان؟
4
پاسخ
10 بهمن 1403
zahra
بیرون زدن نخ بخیه از بینی ۲ ماه بعد عمل
سلام، من دو ماه از عمل بینیم میگذره. از یک سمت بینی چیزی مانند بخیه به بیرون اومد که حدود یک یا دو سانت میشد. دکترم گفته بخیههای داخل بینی باید یک سال بمونه و بعد با مراجعه کشیده بشه و جذبی نیست. الان اینی که افتاده بخیه هست یا چیز دیگه؟ نگرانکننده هست یا خیر؟
4
پاسخ
10 بهمن 1403