3433 تاپیک
اکرم شریفیان
دیابتی هستم انسولین میزنم میتوانم عمل بینی کنم؟
سلام، من ۵۴ ساله هستم و دیابت دارم، برای کنترل قند خونم انسولین تزریق می کنم. مدتیه که به فکر جراحی بینی هستم، اما نمی دونم با شرایط دیابتم این کار امکان پذیره یا ممکنه عوارض و خطراتی برام داشته باشه. آیا می تونم با وجود دیابت و مصرف انسولین، عمل بینی انجام بدم؟ آیا این بیماری روی فرآیند بیهوشی، ترمیم زخم یا احتمال عفونت بعد از عمل تأثیر میذاره؟
5
پاسخ
23 اردیبهشت 1403
رویا ازادی
تاول و جوش ریز در اثر چسب بینی
سلام من چسب بینیمو سه روز برنداشتم، الان که برداشتم پر از تاول و جوش های ریز قرمز هست، جای چسبا قرمز شده و همینطور متورم، کهیر زده، انگار سوخته و پشت چشام باد کرده. چیکار کنم؟ راهمم از دکتر خودم دوره. کسی اینجوری شده؟ لطفاً تجربشو بگه. خوب شده؟ چند روزه خوب میشه؟ دکترم فقط گفت چسب نزنم.
5
پاسخ
22 آبان 1403
سوگل
یه هفته بعد عمل قوس بینی مشخص میشه؟
سلام یک هفته بینی عمل کردم اما هیچ قوسی بینی من نداره چون توی پیج دکترم برا بعد عمل همه رو نگاه کردم ی قوسی معلومه اما برا من بدون قوس هست بنظرتون میشه الان برای بوجود اومدن قوس ملایم کاری کرد چون خیلی ناراحتم. عکسی که از خودم بعد از عمل دیدم هیچ قوسی در بینی من ایجاد نشده اما عکس بقیه زیباجویان که توسط همون دکتر توی اتاق عمل مثل من گرفته شده دارای قوس هستند میخاستم بدونم بعد از درآوردن گچ و کشیدن بخیه و اسلیپ داخل بینی میشه به بینی قوس ملایم داد و کاری کرد که قوس ایجاد بشه چون اصلا بینی نمای خوبی نداره
7
پاسخ
1 بهمن 1403
E . R
کیک بوکسینگ و عمل بینی
سلام، من به صورت حرفه ای ورزش کیک بوکسینگ کار می کنم و به دلیل ضربات و تمرینات سنگینی که دارم، بینی ام در طول زمان تغییر شکل داده و بزرگ تر شده. حالا قصد دارم عمل بینی انجام بدم، ولی نگرانی اصلی من اینه که بعد از جراحی بتونم به تمریناتم برگردم یا نه. می خواستم بدونم بعد از رینوپلاستی، چه مدت باید از تمرینات و مسابقات فاصله بگیرم تا بینی کاملاً ترمیم بشه و مشکلی ایجاد نشه؟ آیا بعد از بهبودی کامل، دوباره امکان داره که ضربه ای به بینی بخوره و باعث تغییر شکل یا آسیب مجدد بشه؟
4
پاسخ
12 آبان 1402
S*M
آیا کشیدن بخیه بعد عمل بینی درد دارد؟
من امروز قراره گچ بینیم رو بردارم و بخیه هام رو بکشم، ولی خیلی استرس دارم و می ترسم که درد داشته باشه. بخیه کشیدن درد داره؟ برای کاهش درد کشیدن بخیه چه کنیم؟ راهی هست که دردش رو کمتر کنه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
5
پاسخ
1 مهر 1403
حنا
چه مقدار خون ریزی بعد از عمل بینی طبیعیه؟
بعد از عمل بینی چه مقدار خونریزی طبیعی محسوب میشه و تا چند روز ممکنه ادامه داشته باشه؟ یه سوال دیگه هم که دارم اینه که پانسمان اولیه بینی را خودم میتونم باز کنم یا حتماً باید دکتر برام باز کنه؟
4
پاسخ
22 بهمن 1403
زهرا
دو هفته بعد از عمل بینی فین کردن آسیب میزنه؟
سلام، خسته نباشید. من بعد از عمل بینیم، از روز ۱۳ تا ۱۸، چون مخاط کاملاً خارج نمیشد، مجبور شدم فین کنم، البته نه خیلی محکم. الان نگرانم که شاید به بینیم آسیب زده باشم. همچنین هر طرف بینیام رو با سرنگ ۱۰ میلیلیتری دو بار در هر نوبت، روزی سه تا چهار بار میشورم. میخواستم بدونم این کار اشکالی نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
4
پاسخ
22 بهمن 1403
حنا
شستشوی بینی بعد از عمل با وجود پانسمان
سلام ، مامانم عمل بینی انجام داده و دکتر سرم شست و شو نوشته، باتوجه به این که بینی پانسمان هست کی باید از سرم شست و شو استفاده کرد؟
4
پاسخ
22 بهمن 1403
ایدا
۱۱ روز بعد از عمل غضروف بینیم خارج شده
سلام، دیشب متوجه شدم که نوک بینیم چیزی زده بود بیرون و فکر کردم خونابه است. چون ۱۱ روز از عمل بینیم میگذره، به خاطر نگرانی کشیدمش بیرون و دیدم که غضروف بود. بعد از این کار خون از بینیم اومد و بینیم ورم کرد. به دکترم پیام دادم و گفت که این بافت زیر بینیه و چیز مهمی نیست. ولی من نگرانم که آیا این ممکنه باعث فرورفتگی یا تغییر در شکل بینیم بشه یا نه. لطفا راهنماییم کنید چیه؟
4
پاسخ
22 بهمن 1403
Baran
ممکنه قوز بینیم بعد از عمل برگرده؟
سلام، من الان سه ماهه که عمل بینی انجام دادم، ولی چند روزه حس میکنم دقیقاً همون جایی که قبلاً قوز داشتم، یه برآمدگی کوچیک اندازه یه عدس ایجاد شده. نگرانم که نکنه این به معنی برگشت قوز بینی باشه یا اینکه هنوز به خاطر ورمهای بعد از عمله و با گذشت زمان بهتر میشه. ممکنه دوباره قوز بینیم برگشته باشه؟
4
پاسخ
24 بهمن 1403
زهرا
ترمیم کننده برای جای برش بخیه کلوملا
سلام و درود، ۱۹ روز از عملم میگذره و این مدت روی جای بخیه ها فقط تتراسایکلین زدم جای بخیه هامم نمونده فقط خط برش کلوملا هنوز مشخصه یکم الان بخوام ترمیم کننده بزنم سیکالیفت اون بهتره یا استراتادرم؟
6
پاسخ
22 بهمن 1403
زهرا
اسپری برای رفع التهاب و باز شدن تنفس بینی بعد از جراحی
سلام من ۱۹ روزه عمل کردم بعد تامپون دکترم قطره نازوفرین داد گفت ۵ روز بریز که خیلی راحت نفس میکشیدم باهاش ولی الان از داخل بینیم التهاب داره و با شست و شو راه تنفسم باز میشه ولی دوباره ملتهب میشه و تنفس سخت میشه از چه اسپری میتونم استفاده کنم برای بهتر شدن تنفس؟
4
پاسخ
22 بهمن 1403
لیلا کامل حامد
افتادگی پوست کلوملا دو ماه بعد از عمل
سلام، من دو ماه پیش عمل بینی انجام دادم و تازگی متوجه شدم که پوست کلوملا افتاده. آیا این مشکل با کاهش ورم بینی به مرور زمان برطرف میشه، یا نیاز به اقدامات خاصی مثل ماساژ، تزریق یا حتی ترمیم داره؟
4
پاسخ
21 بهمن 1403
یسنا
دماغم کوچیکه میخوام عمل کنم بزرگ بشه
سلام، میخوام دماغم رو عمل کنم، چون فکر میکنم خیلی کوچیکه و دوست دارم که کمی بزرگتر بشه. همچنین دماغم کمی سر بالاست و میخوام تو عمل جراحی این موضوع هم در نظر گرفته بشه.
4
پاسخ
22 بهمن 1403
Me
گردی نوک بینی و عدم تقارن سوراخ ها 5 ماه بعد از عمل
سلام وقت بخیر. من ۵ ماه از عمل بینیم میگذره. نوک بینیم خیلی خیلی گرده و از نیمرخ و از پایین به شدت بلند دیده میشه و ناقرینگی سوراخهای بینیم به شدت حالم رو خراب کرده و میترسم بمونه. آیا اینجوری میمونه یا ورمه؟ تزریق کورتون تاثیری میتونه داشته باشه این گردی از بین بره؟
5
پاسخ
18 بهمن 1403
خانجانی
علت بزرگ شدن سوراخ بینی بعد از عمل
سلام من بعد از عمل بینی فهمیدم سوراخهای بینیم نسبت به قبلش بزرگتر و گشادتر شده، از اندازه ی قبلش قشنگ بزرگ تر دیده میشه. انتظار داشتم بعد از عمل تازه ظریفتر هم بشه جمع و جور تر بشه. ولی الان از رو به رو خیلی مشخصه و ظاهرش طبیعی نیست. مگه میشه سوراخ بینی رو پهن تر از قبل کرد آخه؟ علتش چیه؟ امکان داره بخاط ورم باشه چون سوراخ بینی کوچیکی و بزرگیش چرا باید به ورم ربط داشته باشه.
4
پاسخ
20 بهمن 1403
رونیا
قطره فنل آفرین بعد از عمل بینی برای چیست؟
سلام وقت بخیر دکتر برای بعد از عمل بینی برم قطره فنلآفرین نوشته. نمی دونم این قطره برای چی استفاده میشه چه اثری داره. فقط برای باز شدن راه نفسه یا روی کاهش ورم هم اثر میذاره؟ چقدر باید ازش استفاده کرد؟
4
پاسخ
20 بهمن 1403
simin S
دمنوش بابونه برای ورم بینی چه تاثیری داره؟
سلام، توی سایت دیدم خیلیها مثل من دغدغه ورم داشتن بینی رو دارن. درباره بابونه شنیدم که دمنوش بابونه برای کم شدن ورم بینی خوبه، اما دقیق نمیدونم واقعا تاثیری داره و چقدر تاثیرش هست. توی خواص بابونه خاصیت ضدالتهابی رو دیدم ولی نمیدونم کمک میکنه ورم زودتر کم بشه یا نه. خود دکتر میگه تاثیرش خیلی محسوس نیست، چیزی نیست که بگی الان دمنوش رو دم کردم و خوردم دیگه ورمها کم شدن. کسی تجربهای داره که استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ اگر روش خاصی برای استفادهش هست هم لطفا بگید.
4
پاسخ
20 بهمن 1403
امیرعلی
تو دماغی حرف زدن بعد از عمل بینی درمان نداره؟
سلام من چند روزه عمل بینی انجام دادم و از اون موقع صدای حرف زدنم یه جوری شده همش انگار تو دماغی حرف میزنم. تامپون هم دکترم نذاشت اصلا. فکر میکردم بعد برداشتن گچ بینیم بهتر بشه اما خیلی بهتتر نشده. صدام طبیعی نیست و این اذیتم میکنه. دور وری ها هم بهم گفتن دماغت انگار پره. کسی اینو تجربه کرده این طبیعیه بعد عمل؟ فین هم نمیتونم بکنم بینیم خالی بشه کامل. بعضی موقع ها هم ک حس میکنم خالی تره باز هم صدام تو دماغیه. سوالم اینه چقدر طول میکشه که صدام برگرده به حالت عادی؟ چند روز باید از عملم بگذره؟
4
پاسخ
20 بهمن 1403
امیرعلی
یبوست بعد از عمل بینی چرا اتفاق میفته؟
من پنج شش روزی از عمل بینیم میگذره ولی بعد از عمل دچار یبوست شدم. فکر میکنم شاید این یبوست به خاطر داروهای بیهوشی باشه یا اینکه تحرک چندانی ندارم، یا شاید هم به خاطر وضعیت غذام باشه. کسی دیگه هم این مشکل رو داشته؟ میخوام بدونم علتش چیه و چطور میتونم یبوست رو رفع کنم؟ چیزی هست که باید بخورم یا چیزهایی که نباید بخورم؟ سرچ کردم و خوندم که خودش برطرف میشه، ولی میترسم این فشار هر بار برام عوارضی داشته باشه.
4
پاسخ
20 بهمن 1403