رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3433 تاپیک

فاطیما

عمل بینی با بیماری لوپوس سیستمی

باسلام برای بنده ۱۲ سال پیش با بروز سکته مغزی تشخیص بیماری لوپوس سیستمی دادن که یکی از عوارض آن لخته سازی مکرر هست و برای این مورد وارفارین مصرف میکنم و علاوه بر این کورتون و داروهای دیگه ای مثل سل سپت، پردنیزولون، هیدروکسی کلروکین سولفات، کلسیم، ویتامین د، آترواستاتین، گاها پروپرانول هم مصرف میکنم . آیا میتوانم عمل بینی انجام بدم؟
11
پاسخ

25 بهمن 1403

ساناز

سوت کشیدن بینی بعد از عمل

من عمل بینی کردم و الان چند روزه بینیم صدا میده و سوت میکشه. می‌خواستم ببینم این موضوع طبیعیه یا مشکلی برای بینی من وجود داره؟ فقط من اینطورم؟ این صدا بعد از چند وقت قطع میشه معمولاً؟ دائمی نیست، یعنی میگیره و قطع میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید این سوت کشیدن بعد عمل بینی به چه دلیله و آیا کار خاصی براش باید بکنم؟
3
پاسخ

28 بهمن 1403

ساناز

بی حالی بعد از عمل بینی

من چند روز پیش عمل بینی کردم و الان یه حس بی حالی و خستگی زیادی دارم . انگار کتکم زدن. اصلا حوصله تکون دادن خودمم ندارم. این بی حالی بی انرژی بودن روتینه بعد عمل هست همه دارن؟ فقط دلم میخواد بخوابم ینی بیشترش رو خوابم شاید باور نکنید بعضی موقع ها از بی حالی دستمم نمیتونم بالا بیارم ینی میتونم اما سخت. یکم کلافه م ممنون میشم راهنمایی کنید. یه مشکل دیگه هم داشتم بعد عمل که اون رو هم جدا پرسیدم.
3
پاسخ

28 بهمن 1403

صالحی

اسپری بینی سزالین برای چیست؟

سلام وقتتون بخیر، دکترم گفته باید اسپری بینی سزالین (یا سالین دقیق نمی‌دونم) از داروخانه بگیرم و باهاش بینیم رو شستشو بدم. کسی می‌دونه این اسپری برای چی هست؟ کلاً از عوارض دارو و اسپری می‌ترسم و نمی‌خوام الکی مصرف کنم اگه قرار باشه خودش به مرور خوب بشه. همچنین طریقه مصرفش رو هم نمی‌دونم، فقط دکتر گفت اسپری بینی سزالین رو بخرم. الان می‌خواستم بدونم اسپری سزالین بعد از عمل بینی ضروریه و طریقه مصرفش چطوریه؟
3
پاسخ

28 بهمن 1403

نیلو

قطره رینوسالتین بعد از عمل بینی برای چیست؟

من چند وقت پیش عمل بینی انجام دادم دکترم قطره رینوسالتین رو تجویز کرده واسه استفاده بعد از عملم. میخواستم بدونم دقیقا این قطره برای چیه چه کمکی میکنه؟ میخوام مطمئن شم از تاثیرش و فایده ش که الکی مصرف نکنم اگه واقعا لازمه بخرم استفاده کنم. چون سرم شستشو هم دارم این قطره رو هم باید بزنم ؟
3
پاسخ

28 بهمن 1403

نیلو

تورم بین دو ابرو بعد از عمل بینی

سلام، من بعد از جراحی بینی بین دو ابروهام ورم داره و قیافه‌ام شبیه آواتار شده. دقیقاً وسط دو ابرو، زیر پیشانی ورم نسبتاً زیادی هست و پف داره. وقتی فشارش میدم مثل ماهی میره داخل و دوباره برمی‌گرده. کار خاصی باید انجام بدم که زودتر خوب بشه؟ چقدر باید صبر کنم؟ چسب که می‌زنم خیلی دیده نمی‌شه، هرچند بعضی قسمت‌هاش رو چسب نمی‌گیره، ولی وقتی چسب رو باز می‌کنم افتضاح میشم. آیا به خاطر ضخیم بودن پوست بینیمه؟
3
پاسخ

28 بهمن 1403

یاسنا

آیا داروی بیهوشی باعث عقب افتادن پریود میشود؟

چند هفته پیش بینیم رو عمل کردم. پریودم به تعویق افتاده و برخلاف معمول، هنوز شروع نشده است. میخواستم بدانم آیا داروی بیهوشی میتونه باعث عقب افتادن پریود بشه یا این مساله دلایل دیگه ای داره؟ اگر به خاطر بیهوشیه چقدر طول میکشه تا پریودم تنظیم بشه؟
4
پاسخ

28 بهمن 1403

میلاد

اصلاح بینی بدون جراحی با تزریق ژل یا فیلر

سلام وقت بخیر. هزینه اصلاح بینی بدون عمل چقدر میشه؟ ایا با ژلی چیزی میشه درستش کرد؟ ممنونم
3
پاسخ

27 بهمن 1403

مری

سربالا بودن بینی و فاصله زیاد سوراخ ها از نوک بینی 4 ماه بعد از عمل

سلام، فاصله نوک و سوراخ‌ های بینیم خیلی زیاده و سر بینیم هم بالاست. از نیم رخ زیاد معلوم نیست، ولی از رو به‌ رو یه جوریه که حس میکنم مشکلی داره. ۴ ماهه که عمل کردم و اصلاً دوسش ندارم.
5
پاسخ

27 بهمن 1403

نیلوفر

جوش چرکی جای بخیه نوک بینی 6 ماه بعد از عمل

سلام و خسته نباشید، ۶ ماه از عمل بینیم گذشته و یک ماهی میشه که روی نوک بینیم احساس تیزی دارم. متوجه شدم که نوک بخیه‌ است و رنگش سبز آبی بود. به دکترم پیام دادم و فردا قراره برم تا بینیمو بررسی کنه. اما امروز صبح که بیدار شدم، دیدم بخیه نیست و به جاش یه جوش چرکی کوچیک به وجود اومده و دورش قرمز شده بود. الان قرمزی کمتر شده، ولی خیلی استرس دارم و فکر می‌کنم ممکنه عفونت کرده باشه. آیا راهی هست یا دارویی هست که مصرف کنم تا جوش وخیم‌ تر نشه تا فردا که میرم مطب؟
3
پاسخ

26 بهمن 1403

مهیا

هپاتیت ب دارم میخوام بینیمو عمل کنم

سلام، می‌خوام بینیمو جراحی کنم، ولی هپاتیت ب دارم و فقط ناقل هستم، بدون اینکه دارویی مصرف کنم. مشکل اینجاست که هیچ جایی پیدا نمی‌کنم که به خاطر این ویروس، جراحی بینیمو انجام بدن.
9
پاسخ

25 بهمن 1403

زهرا

ضعیف شدن حس بویایی بعد از عمل بینی

سلام من ۲۲ روزه بینیم رو عمل کردم و هنوز حس بویاییم قوی نیست و گاهی مثلا حدود ۱ دقیقه بویی رو حس نمیکنم ایا این طبیعی هستش؟ تا کی این موضوع ادامه داره؟ مچکرم
4
پاسخ

26 بهمن 1403

Zhalin

بینیم خوکی و سربالا شده و پره هاش خیلی جمع شده

سلام، ۱۱ روزه عمل بینی کردم، بینیم گوشتی و استخوانی بود، ولی الان حس می‌کنم شبیه بینی خوکی شده، پره‌هاش خیلی جمع شده و نوکش خیلی سربالاست. این طبیعیه؟
6
پاسخ

25 بهمن 1403

سجادی

مشکل انعقاد خون دارم می‌تونم عمل بینی کنم؟

من مشکل انعقادی دارم و قصد دارم عمل بینی انجام بدم. آیا این کار برای من خطرناکه؟ آیا باید قبل از عمل آزمایش خاصی انجام بدم یا با پزشک متخصصی مشورت کنم؟
11
پاسخ

8 آذر 1403

Roy

عدم تقارن سوراخ بینی 3 روز بعد عمل

سلام الان سه روزه که عمل بینی انجام دادم امروز تامپون رو که بیرون کشیدم متوجه شدم که گچ بینی یه سمت بالا هست و یه سمت پایین که همین باعث شده سوراخ بینیم یه طرف گشاد تر از سمت دیگه باشه ایا رو فرم بینیم تاثیر داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
4
پاسخ

24 بهمن 1403

مزدارانی

بیحسی و بسته شدن سوراخ بینی ۱ ماه بعد از عمل

سلام، یک ماهه که بینیمو عمل کردم، ولی سمت چپ بینیم ورمش بیشتر از سمت راست هست و حس نداره، حالت بی‌حسی و سِر شدن داره و سوراخش به خاطر ورم جمع‌تر ازون یکی سوراخ شده و حس میکنم کم‌کم داره بسته میشه. برای همین، مقداری دستمال کاغذی لول می‌کنم و داخلش قرار میدم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
3
پاسخ

25 بهمن 1403

Sama

Sama

احساس فشار و سنگینی استخوان بینی ۵۴ روز بعد از عمل

سلام، ۵۴ روزه که عمل کردم، اما چند روزه روی استخوان بینیم حس فشار و سنگینی دارم. وقتی صحبت می‌کنم، انگار صدام باعث تشدید این حس و لرزش می‌شه. قبلاً پشت لبم خیلی ورم نداشت، اما حالا همراه با این مشکل، وسط پیشونیم و پشت لبم متورم و سِر شده. به نظرتون چرا این حس فشار و سنگینی کم و زیاد می‌شه؟ و چرا با صحبت کردن همچنان احساسش می‌کنم؟ انگار صدام باعث لرزش و سنگینی استخوان بینیم میشه.
3
پاسخ

23 بهمن 1403

Ab

گوش درد بعد عمل بینی

سلام وقتتون بخیر. من تقریبا بعد از ۲-۳ ماه از عملم گوش درد گرفتم که دکتر آنتی بیوتیک تجویز کردن خوردم اما خوب نشدم. معاینه کردن و گفتن مایع کمی پشت گوش جمع شده که دارو دادن و گفتن اگر داروها باعث بهبود نشد برم سی تی اسکن. میخواستم بدونم این مایع پشت گوش و درد گوش میتونه اثری روی فرم بینی که جراحی شده بزاره، چه در کوتاه‌مدت چه در بلندمدت، تا زمانی که درمان شه؟ خیلی استرس دارم. داروهایی که دادن کوآموکسی‌کلاو ۶ ورق هست که گفتن هر ۸ ساعت بخورم. و اینکه الان وارد ماه ۴ از عملم شدم و یه سمت بینیم جای قوز بینی ورم داره. دکتر گفتن تا ۶ ماه صبر کنم، اگر ورم نرفت کورتون رقیق میزنم. این کورتون خطرناک نیست که با زدن باعث تخریب و تحلیل بینی شه؟
4
پاسخ

12 آذر 1403

محمد هادی

19 سالمه و بینیم گوشتیه عمل کنم چطور میشه؟

سلام، من ۱۹ سالمه و فکر می‌ کنم نیاز به عمل بینی دارم. بینیم یکم گوشتیه و می‌ خوام بدونم بینیم چطوری میشه و اگه عمل کنم، بعدش مشکلی برام پیش نمیاد؟
5
پاسخ

12 بهمن 1403

سمیه طالبی

۵۷ سالمه میخوام عمل بینی انجام بدم

سلام، من پنجاه و هفت سالمه، سابقه بیماری کنسر سینه داشتم، عمل ابدو انجام دادم. می‌خوام بینیم را عمل کنم. چه آزمایش‌هایی لازم هست که انجام بدم؟
5
پاسخ

16 اردیبهشت 1403