رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3433 تاپیک

نفس

کیپ شدن بینی و سر درد بعد از عمل بینی

سلام، بعد عمل بینیم خیلی کیپ میشه و گاهی سردرد می‌گیرم، نمیتونم نفس بکشم. چیکار کنم؟؟
3
پاسخ

1 اسفند 1403

دریا

باقی ماندن کبودی زیر چشم ۳ ماه بعد از عمل بینی

با سلام، سه ماهی از عمل بینیم گذشته اما زیر چشمم همچنان کبود هست و ماندگار شده. کرم‌های رفع کبودی حاوی آرنیکا استفاده کردم، آناهیل و آناناس هم خوردم اما ذره‌ای اثر نداشته. خیلی بدنما شده و بسیار ناراحتم. چاره چیه؟
3
پاسخ

1 اسفند 1403

زهرا

مصرف سیگار و گل یک ماه بعد از عمل بینی

سلام، مصرف فقط ۱ بار سیگار و گل و... یک ماه بعد عمل بینی، فقط ورم رو زیاد میکنه یا ممکنه خطر جدی داشته باشه؟ متشکرم.
3
پاسخ

1 اسفند 1403

Sh

تغییر شکل بینی بعد از ضربه خوردن

سلام، کمی به نوک بینیم ضربه خورده، ولی نه درد دارم، نه کبودی یا علامت خاصی. اما حس می‌کنم که کمی تغییر شکل داده. می‌خواستم بدونم این تغییر به خاطر ورمه و برمی‌گرده به حالت قبل یا ممکنه همین‌طور بمونه؟ چون قبل از ضربه نوک بینیم کمی تیز بود، ولی الان حس می‌کنم گرد شده.
5
پاسخ

1 اسفند 1403

Sh

۲ ماه بعد از عمل بینی گریه باعث تورم میشود؟

سلام آیا گریه کردن دو ماه پس از جراحی بینی باعث ورم بینی میشود؟
3
پاسخ

1 اسفند 1403

دریا

مشخص بودن غضروف نوک بینی و عدم تقارن پره ها ۳ ماه بعد از عمل

سه ماهه که عمل بینی انجام دادم، ولی غضروف نوک بینیم کاملاً مشخصه و به شکل یه گردی قابل دیدن و لمس شدنه. مخصوصاً از وقتی که دکتر برام کورتون تزریق کرد، این حالت بیشتر شده. از طرفی، پره‌های بینیم هم نامتقارن هستن و یک سمتش پایین‌تره. می‌خواستم بدونم چاره چیه و باید چیکار کنم؟
5
پاسخ

1 اسفند 1403

سوگل

یک ماهه کردم بینیم هیچ قوسی نداره و صافه

سلام، من یک ماهه که عمل بینی انجام دادم، اما هیچ قوس یا نوکی نداره. دکترم میگه که هنوز ورم داره، ولی توی اتاق عمل هم همین‌جوری بوده و توی عکس‌ها هم بینی کاملاً صافه، انگار اصلاً عمل نشده و فقط قوزش برداشته شده. هر بینی عملی که می‌بینم، حتی با وجود ورم، باز هم مشخصه که عمل شده، ولی بینی من هیچ تغییری نکرده و انگار بینی خودمه! این موضوع روحیمو به هم ریخته، ولی هر چی به دکترم میگم، میگه که ورمه و توجهی نمی‌کنه. واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم! مگه میشه بینی که کاملاً صافه، بعد از خوابیدن ورم، قوس‌دار و نوک‌دار بشه؟ بینی من مثل خط‌کش صافه و حس می‌کنم انگار اصلاً عمل نشدم. روحیه‌م خیلی خراب شده و دکترمم جدی نمی‌گیره. عکس هم می‌فرستم ببینید، فقط یه نکته داره، اینکه بعد از برداشتن گچ، یه خط کانتور روی بینی افتاده بود که الان دیگه نیست. لطفاً راهنمایی کنید که با این شرایط چیکار کنم.
4
پاسخ

30 بهمن 1403

M

بینیم کوچیک بود بعد عمل کشیده شده

سلام وقت بخیر من دوهفتس که عمل کردم ولی از وقتی اتلمو باز کردم تا به امروز بینیم قوس زیادی داره و سرش بالاس و کشیده شده با اینکه بینی خودم کوچیک بود ولی الان کشیده (دراز) شده و حالت قشنگی نداره و پره های بینیمو جمع نکرده و تیغه های بینیم باریکه. پایین که میاد بزرگ میشه خیلی بده
12
پاسخ

29 بهمن 1403

Miss

برجستگی استخوان روی بینی ۴۱ روز بعد عمل

سلام وقتتون بخیر.41 روز از جراحی بینی بنده میگذره؛ وقتی گچ برداشته شد در همون قسمتی که قبلا قوز داشتم یک برجستگی ایجاد شده بود که هنوز هم قابل رویته و هم با دست حس میشه. ورم نیست و وقتی دستمو روش میذارم استخون برجسته رو حس میکنم همون استخون برجسته ای که قبل عمل داشتم. گفتند این ورم استخوانیه و به تدریج فروکش میکنه. سوالم اینه چیزی به عنوان ورم استخوانی داریم؟ استخوان مگه میتونه همینطوری بره داخل و کوچک بشه؟ تو اتاق عمل قوزم کامل از بین رفته بود.
3
پاسخ

30 بهمن 1403

Mia

آیا ممکنه عمل بینی باعث سوراخ شدن شبکیه بشه؟

می‌خواستم بدونم آیا ممکنه جراحی بینی باعث آسیب به چشم‌ها بشه، مثلا باعث بشه شبکیه چشم سوراخ بشه یا مشکلی براش پیش بیاد؟ می‌خواستم بدونم این موضوع واقعیت داره یا شایعه‌ست؟
3
پاسخ

30 بهمن 1403

سعید

زیاد شدن ورم بینی ۱۰ روز بعد از چسب نزدن

با سلام. من سه ماهه که از عمل بینیم می‌گذره و الان ده روزی هست دیگه از چسب بینی استفاده نکردم و به شدت ورم زیاد شده. می‌خواستم ببینم می‌تونم دوباره استفاده کنم؟ تاثیری داره اگه دوباره استفاده کنم؟
3
پاسخ

30 بهمن 1403

دریا

تغییرات شکل بینی 3 ماه بعد از عمل

سلام من ۳ماهه بینیم رو عمل کردم.بینیم استخوانی با پوست ضخیم بود. بعد از عمل هرروز یه شکلیه. دو روز زشته که از زندگی سیر میشم یه روزم خوبه. بیشتر مواقع سطح ناصاف و ورم نقطه ای داره بنظرتون در نهایت چی میشه؟
3
پاسخ

29 بهمن 1403

زهرا

کج شدن سر بینی بعد از عمل اصلاح میشه؟

سلام من دوسال پیش بینیمو عمل کردم و متأسفانه به خاطر بدچسب زدن سر بینیم کج شده. آیا با سوهان زدن یا فیلر بینیم درست میشه؟ خیلی نگرانم و ذهنم درگیر کرده. پیش دکترم رفتم ولی جواب قانع‌کننده‌ای نداد. خواهش می‌کنم راهکار بدین.
11
پاسخ

29 بهمن 1403

Lili

Lili

احساس افتادگی نوک بینی بعد از فعالیت سنگین

من الان پنجاه روزه که بینیمو عمل کردم. امروز یه فرش شستم و بعدش تازه به خودم اومدم که نکنه فشار یا زور زدن موقع شستن فرش به بینیم آسیب زده باشه! خیلی نگرانم، حس می‌کنم نوک بینیم یه کم پایین‌تر اومده و ارتفاعش زیاد شده. ممکنه واقعاً مشکلی پیش اومده باشه؟ ممکنه فرم بینیم خراب شده باشه یا تأثیر بدی گذاشته باشه؟
3
پاسخ

30 بهمن 1403

Baran

از بین نرفتن کبودی زیر چشم ۳ ماه بعد از عمل بینی

سلام سه ماهه از عمل بینیم گذشته ولی کبودی زیر چشمم ماندگار شده و ازبین نمیره قرص آناهیل و کرم ضد کبودی هم استفاده میکنم ولی هیچ فایده ای نداشته. چیکار باید بکنم؟
3
پاسخ

29 بهمن 1403

سارا

انجام همزمان عمل بینی و ساکشن غبغب

من یه سوال داشتم، میخواستم بدونم امکانش هست که عمل بینی و ساکشن غبغب رو همزمان انجام بدم؟ یعنی از نظر پزشکی مشکلی ایجاد نمیشه یا مثلا سختی ریکاوری و دوره نقاهتش بیشتر نمیشه؟ اگه انجامش با هم ممکنه، آیا مزیتی داره یا بهتره جدا جدا انجام بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
8
پاسخ

6 آبان 1403

ندا

قوز بعد از سوهان کشیدن بینی برمیگرده؟

هفت ماه پیش بینیمو عمل کردم، اولش خیلی خوب بود، ولی تازگیا حس میکنم قوز بینیم دوباره برگشته یا حداقل یه کم برجسته‌ تر شده. راستش یه کم نگرانم، چون فکر میکردم نتیجه عمل دائمیه. دکترم گفته با سوهان کشیدن درست میشه، ولی میخوام بدونم ممکنه قوز بعد از سوهان کشیدن هم دوباره برگرده؟
4
پاسخ

28 بهمن 1403

متین

ورم سمت راست بینی گوشتی ۵ ماه بعد از عمل

سلام وقتتون بخیر. من حدود پنج ماه پیش بینیم رو عمل کردم، بینی من کاملاً گوشتی بود و دکترم گفته بود که ورمش ممکنه طول بکشه. حالا یه سوالی داشتم، مخصوصاً از سمت راست بینیم هنوز احساس میکنم که ورم داره و کاملاً نخوابیده. می خواستم بدونم که این طبیعیه یا نه؟ و اینکه معمولاً چقدر طول میکشه تا ورم بینی های گوشتی به طور کامل بخوابه و شکل نهایی بینی مشخص بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
5
پاسخ

29 بهمن 1403

باران

مشکل در فرم سوراخ های بینی 1 هفته بعد از عمل

سلام و وقت بخیر، من یک هفته‌ست که عمل بینی انجام دادم. ورودی بینیم، یعنی همون قسمت پایین سوراخ‌های بینی که باید یه هلال نازک داشته باشه، الان این شکل رو نداره و به سمت داخل بینی کشیده شده. این موضوع برام نگران‌کننده شده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
3
پاسخ

28 بهمن 1403

سارا

بافت سفت برامده روی تیغه بینی 2 ماه بعد از عمل

سلام وقت بخیر، من دقیقاً ۲ ماهه که جراحی بینی انجام دادم. از حدود دو هفته پیش، روی یکی از طرف‌های تیغه بینی یه بافت سفت تشکیل شده که فرو نمیره و از سه رخ، یه جورایی قوز ایجاد کرده. بعضی وقت‌ها هم با لمس کمی درد داره، ولی از نیم‌رخ کامل، زیاد مشخص نیست. از دکترم پرسیدم، گفتن که غضروفه و به مرور برطرف میشه، ولی هنوز خیلی نگرانم و شک دارم که خودش خوب بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
3
پاسخ

28 بهمن 1403