3434 تاپیک
رز
بعد از جراحی بینی داخل یکی از سوراخ های بینیم تورم دارم و سخت نفس میکشم
سلام وقت بخیر من حدود دو ماه پیش عمل بینی انجام دادم اما داخل یکی از سوراخ های بینی انتهای داخلش یه برجستگی یا شاید گوشت اضافه ایجاد شده که حالت تورم داره و باعث شده تنفسم سخت بشه این مشکل دلیلش چیه و باید چیکار کنم؟
4
پاسخ
23 اسفند 1403
Narges
21 روز بعد از عمل نخ بخیه بینیم بیرون زده باید چیکار کنم؟
۲۱ روزه بینیمو عمل کردم، دو روزه سرما خوردم و گلو درد شدیدی دارم. موقع شستشوی بینی، خلطهای عفونی از بینی و گلوم خارج میشه. عطسه و سرفه هم دارم.توی شستشو دیدم یه تیکه نخ بخیه آبی رنگ از بینیم بیرون زده، ولی خونی نیست. فقط اون طرفی که نخ ازش بیرون اومده، اگه یکم فشارش بدم، سوزش و درد داره.برای گلو درد با دکترم حرف زدم، گفتن مشکلی برای دارو نیست. ولی هنوز برای نخ بخیه بهشون زنگ نزدم.نگرانم که نخ بخیه بیرون زده. باید دربارهی بیرون زدن نخ بخیه و احساس سوزش با دکترم صحبت کنم؟ برای گلو درد و خلط عفونی که دارم، چه دارویی باید بگیرم که زودتر خوب شم؟
7
پاسخ
27 اسفند 1403
المیرا
بدون جراحی چطور میتونم قوز بینی رو اصلاح کنم؟
قوز بینی دارم میخوام بدون جراحی برطرفش کنم آیا راه حل خانگی یا ماساژ وجود داره که تأثیر داشته باشه؟
3
پاسخ
27 اسفند 1403
دریا
بعد از پنج ماه هنوز بینیم ورم داره و فرم خوبی نداره درست میشه؟
نزدیک پنج ماهه که بینیم رو عمل کردم ولی اصلاً ازش راضی نیستم همیشه با ماسک یا چسب میرم بیرون که کسی نبینه ورم و فرورفتگی زیادی داره اوایل بهتر بود ولی به مرور زشت تر شده کاش اصلاً عمل نمیکردم یعنی فرم نهایی بینیم همینه یا ممکنه هنوز تغییر کنه؟
3
پاسخ
27 اسفند 1403
عسل
بعد از عمل جراحی چیزی نمیتونم بخورم و بالا میارم
من امروز عمل جراحی داشتم ولی اصلاً اشتها ندارم و چیزی نمیتونم بخورم حتی وقتی آب میخورم بالا میارم. باید چیکار کنم؟ و اینکه دردم شبیه درد دندونه آیا به مرور کمتر میشه؟
2
پاسخ
26 اسفند 1403
س
۴۰ روز از عمل بینیم گذشته ولی روی بخیه یه جوش سفید زده چیکار کنم؟
سلام، من ۱ ماه و ۹ روزه عمل بینی انجام دادم. روی یکی از جای بخیهها، جایی که پره بینیم برش خورده بود، یه جوش ریز سفید زده. پماد ترمیمکننده سیکالفیت میزنم، اشکالی نداره؟ برای از بین بردن این جوش باید چیکار کنم؟
3
پاسخ
27 اسفند 1403
زهراسادات
خانم ۴۱ ساله هستم با مشکل انحراف بینی و الرژی و تنفس
سلام. من خانم ۴۱ ساله هستم و انحراف بینی و آلرژی دارم که باعث مشکلات تنفسی مخصوصاً شبها شده. میخواستم بدونم اگر فقط عمل سپتوپلاستی انجام بدم کافی هست یا برای جلوگیری از عود مشکل نیاز به رینوپلاستی هم دارم؟ برای این جراحی باید به متخصص گوش، حلق و بینی (ENT) مراجعه کنم یا جراح زیبایی هم میتواند انجام دهد؟ الان شبها مشکل بیخوابی دارم و ملاتونین و کوئتیاپین ۲۵ مصرف میکنم. آیا این داروها برای بیهوشی و جراحی مشکلی ایجاد میکنند؟ به خاطر ترس از جراحی ۱۰ ساله که این عمل رو عقب انداختم. اگر ممکنه لطفاً یک پزشک خوب در اصفهان که با بیمه تکمیلی ملت قرارداد داشته باشه معرفی کنید.
6
پاسخ
13 اسفند 1403
مهسا
آیا گرفتگی یک طرفه بینی بعد از ۶ ماه از عمل ممکنه به ورم مربوط باشه؟
من ۶ ماه پیش عمل بینی انجام دادم ولی هنوز یکی از سوراخ های بینیم تنفسش مثل اون یکی نیست میتونه این مشکل از ورم باشه؟ نیاز به بررسی داره؟
3
پاسخ
25 اسفند 1403
فاطمه
آیا ممکنه نوک بینی فقط ورم یک طرفه داشته باشه؟
سلام، یه سوال داشتم. میخواستم ببینم آیا نوک بینی ممکنه ورم یک طرفه کنه یا نه؟ یعنی یک طرف نوک بینی ورم کنه و طرف دیگهش ورم نکنه. نمیدونم این حالت طبیعیه یا نیاز به پیگیری خاصی داره. ممنون میشم راهنمایی کنید.
32
پاسخ
3 بهمن 1403
Sh
چرا شکل بینیم سه ماه پس از جراحی تغییر کرده؟
سلام نوک بینیم در ماه های اول جراحی قوس دار بود اما حالا در ماه سوم جراحی یک مقدار حالت هلالی شکل به خود گرفته است، آیا بخاطر ورم هست و به حالت اول که قوس دار بود بر میگرده یا نه؟
2
پاسخ
25 اسفند 1403
امیر
بعد از یک سال و نیم از عمل بینی ورم نوک بینی بعد از سرماخوردگی نشونه چیه؟
من یک سال و نیم پیش بینیم رو عمل کردم، ولی چند هفته پیش سرما خوردم. بعد از خوب شدن، یهو نوک بینیم از سمت راست ورم کرد و قرمز شد، خیلی هم ظاهرش بد شده. میخواستم بدونم این طبیعییه یا مشکلی پیش اومده؟ باید چیکار کنم؟
3
پاسخ
24 اسفند 1403
Mm
بینی من هم گوشتیه هم استخوانی نتیجه عمل طبیعی و خوب درمیاد؟
بینی من ترکیبی از گوشتی و استخوانیه. میخوام بدونم بعد از عمل چقدر تغییر میکنه و آیا اصلاً ارزش داره که عمل کنم؟ نتیجه قابل توجهی داره یا نه؟
3
پاسخ
24 اسفند 1403
س
چرا بعد از جراحی بینی بالای سوراخ های بینیم یه خط فرورفته مونده؟
سلام من یک ماه و هشت روزه که عمل بینی انجام دادم ولی بالای دوتا سوراخ بینیم دو طرف یه خطی هست که کمی فرورفته به نظر میاد میخواستم بدونم این طبیعیه؟ خودش برطرف میشه یا نیاز به ترمیم داره؟
3
پاسخ
25 اسفند 1403
N
چرا وقتی به یک طرف بینیم فشار میدم انگار شکستگی داره؟
سلام من پنج هفتس که عمل بینی انجام دادم. وقتی به یک طرف بینیم فشار میدم، کاملا صافه و مشکلی نداره، ولی وقتی طرف دیگش رو فشار میدم، انگار استخوانش شکسته. البته تو ظاهر بینیم هیچ مشکلی نداره و یکدسته. میخواستم بدونم بعد از پنج هفته میتونم موقع ماساژ دستم رو یکم بیشتر فشار بدم؟ تا کی باید به بینیم ماساژ بدم؟
2
پاسخ
25 اسفند 1403
الهام
ورم و سفتی بین ابروهام 6 ماه بعد از عمل بینی طبیعیه؟
سلام، من پنج ماه پیش عمل بینی انجام دادم، ولی روی پل بینیم آبسه زد. بعد از پنج ماه دوباره عمل کردم. الان حدود شش ماه از عمل اولم گذشته، ولی بین ابروهام هنوز ورم داره، یه کم سفت شده و وقتی دست میزنم، درد میگیره. ممکنه بدونم علتش چیه؟ این طبیعییه یا مشکلی پیش اومده؟
3
پاسخ
25 اسفند 1403
باران🌧️
چرا بعد از تزریق کورتون نوک بینیم فرو رفته و غضروفش مشخص شده؟
سلام، من پنج ماهه بینیم رو عمل کردم و دو ماه پیش دکتر به نوک بینیم کورتون تزریق کرد. بعد از اون، غضروف نوک بینیم مشخص شده و از نیمرخ هم نوک بینیم فرورفته به نظر میرسه. علاوه بر این، بینیم ورم یکطرفه و ورمهای نقطهای داره که خیلی نگرانم کرده و باعث شده حس افسردگی داشته باشم. آیا این حالت طبیعییه؟ ممکنه با گذشت زمان بهتر بشه یا نیاز به ترمیم داره؟
2
پاسخ
24 اسفند 1403
حسینی
بعد از تزریق کورتون نوک بینیم دوباره متورم شده
سلام من خرداد ۱۴۰۲ عمل بینی انجام دادم چهار ماه بعد از عمل آمپول کورتون زدم و ورم بینیم خوابید ولی تازگیا احساس میکنم نوک بینیم بزرگ شده ممکنه این ورم باشه یا چیز دیگه ای؟ اگه ورمه قرص آناهیل یا داروی دیگه ای میتونه تأثیر داشته باشه؟
2
پاسخ
24 اسفند 1403
lili
برجستگی دردناک بین دو ابرو ۴ ماه بعد عمل بینی
سلام و درود... من ۴ ماه پیش عمل بینی کردم. بالای بینیم بین دو ابرو یه برجستگی به وجود اومده که خیلی درد میکنه جوری که ابروهامو نمیتونم بالا ببرم. اندازه ی یه نخود زیر پوستمه اما با چشم دیده نمیشه، این چی میتونه باشه؟؟ عفونته یا غضروف حرکت کرده؟ چون بینیمم عفونت داره و دارم انتی بیوتیک میخورم.
6
پاسخ
7 آذر 1403
امیر
عمل ترمیمی بینی گوشتی نتیجه خوبی داره یا ممکنه خراب بشه؟
دماغ من گوشتیه، قبلاً یه بار عمل کردم ولی هنوز بزرگه و راضی نیستم. میشه دوباره عمل کنم و کوچیکتر بشه؟ نتیجه خوب درمیاد یا نه؟ هزینش حدوداً چقدر میشه؟
3
پاسخ
23 اسفند 1403
حسام
آیا خندیدن بعد از جراحی میتونه آسیبی به فرم بینی بزنه؟
سلام وقتتون بخیر۶ روز از جراحی بینیم گذشته ، تو سه روز اخیر مواردی پیش اومده که باعث شده خندم بگیره و حس کشیدگی بخیه ها و پره های بینی رو داشتم، بنظرتون روی فرم بینی تاثیر میذاره؟
2
پاسخ
24 اسفند 1403