رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3434 تاپیک

کریمی

بعد از عمل بینی دو طرف سوراخ بینیم یه برجستگی دیده میشه

سلام من ۴۰ روزه عمل بینی انجام دادم ولی روی سوراخ‌ های بینیم از هر دو طرف یه حالت برجستگی هست میخواستم بدونم این طبیعیه یا نیاز به کاری داره؟ باید صبر کنم خودش برطرف میشه یا لازمه به دکترم مراجعه کنم؟
4
پاسخ

2 فروردین 1404

N

N

بعد ۶ هفته از عمل بینی یه ضربه غیرمستقیم باعث درد شدید شد طبیعیه؟

سلام، من ۶ هفته‌ هست عمل بینی انجام دادم. امروز برادرم به شوخی محکم زد به بازوم و سرم شدید تکون خورد، بینیم یه‌دفعه درد گرفت. البته ضربه مستقیم به بینی نخورده، ولی می‌خواستم بدونم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ بعضی وقتا وقتی چیزی می‌خورم و دهنم حرکت می‌کنه، از بینیم صدای "تق" می‌شنوم. این طبیعیه یا نشونه مشکلیه؟
3
پاسخ

2 فروردین 1404

Zahra

یک ماه بعد از عمل بینی خون‌ دماغ و درد خفیف طبیعیه؟

سلام، من حدود یک ماهه عمل بینی انجام دادم. الان دو روزه از یکی از سوراخ‌های بینیم کمی خون‌ دماغ میشم و بعضی قسمت‌های بینیم هم گهگاهی درد می‌گیره ولی بعدش خوب میشه. احساس می‌کنم سوراخ‌های بینیم اندازه نیستن و نگرانم نکنه این باعث چسبندگی یا دفورمه شدن بینی بشه. متأسفانه دکترم هم جوابگو نیست. ممکنه راهنماییم کنید؟
3
پاسخ

2 فروردین 1404

رقیه

احساس کردن غضروف کنار پره بینی و سخت شدن تنفس یک ماه بعد از عمل بینی

من یک ماهه که جراحی بینی انجام دادم. داخل یکی از سوراخ‌های بینی، کنار پره بینی، یه غضروف‌ مانند حس می‌کنم که اذیتم می‌کنه، انگار می‌چسبه به تیغه بینی و باعث سختی در تنفس می‌شه. می‌خواستم بدونم این طبیعیه یا ممکنه مشکلی پیش اومده باشه؟ امکان داره غضروف جابه‌جا شده باشه؟ از نظر ظاهری فعلاً هیچ مشکلی نیست.
3
پاسخ

2 فروردین 1404

م

نوزونت یا پنبه گذاشتن تو سوراخ بینی میتونه کمک کنه قرینه بشن؟

سلام، من ۵۰ روزه عمل بینی انجام دادم به‌خاطر اینکه سوراخ‌های بینیم قرینه نبودن و غضروف یه طرف رشد غیرطبیعی داشت. دکترم از قبل بهم گفته بود که سوراخ‌ها ممکنه کامل شبیه هم نشن. الان هم هنوز قرینه نیستن. دکتر گفت توی سوراخی که کوچک‌تره، فقط در طول روز به مدت یک ماه پنبه بذارم تا اصلاح بشه. به نظرتون با این روش یا مثلاً استفاده از نوزونت، این مشکل برطرف می‌شه؟
2
پاسخ

1 فروردین 1404

فرزاد

با جراحی و روتین پوستی میتونم صورتم رو شبیه کره‌ ای‌ ها کنم؟

آیا با جراحی و روتین پوستی میشه صورتمون رو شبیه کره‌ ای ها کرد؟
2
پاسخ

29 اسفند 1403

Raha

چرا بعد از ۴ ماه از عمل بینی داخل یکی از سوراخ‌ های بینیم میسوزه و ملتهب شده؟

سلام. من ۴ ماه پیش عمل بینی انجام دادم، اما داخل یکی از سوراخ‌های بینیم می‌سوزه و وقتی با نور نگاه می‌کنم، به نظر میاد که ملتهب شده. این طبیعییه؟ ممکنه عفونت باشه یا به مرور بهتر میشه؟ چی کار باید بکنم؟
9
پاسخ

30 اسفند 1403

عسل

چرا چند روز بعد از عمل هنوز ورم صورتم نرفته و زبونم تیر میکشه؟

من امروز روز ششم بعد از عملمه بخیه‌ هام دیگه درد ندارن فقط گاهی یه درد لحظه‌ ای مثل تیر کشیدن حس میکنم مشکل اصلی اینه که سمت چپ صورتم هنوز ورم داره و زبونم هم همون سمت زخم شده طوری که وقتی آب یا غذا میخورم یه درد تیز و شدید احساس میکنم این طبیعیه؟ باید چیکار کنم؟
3
پاسخ

30 اسفند 1403

نرگس محمدی

پنج ماه از عمل بینیم گذشته اما هنوز از یه طرف مشکل تنفسی دارم

من ۵ ماه پیش عمل بینی انجام دادم توی ۲ ماه اول تنفسم از سمت چپ خوب بود ولی الان حدود ۳ ماهه که از همون سمت به سختی نفس میکشم و احساس میکنم نفس کم میارم. وقتی از داخل بینی رو نگاه کردم، روی تیغه بینیم یه برآمدگی‌ هایی دیده میشه این ممکنه باعث مشکل تنفسی شده باشه؟ باید چیکار کنم؟
5
پاسخ

30 اسفند 1403

نازنین

چهار ماه بعد از عمل بینی دلیل خارش و دونه‌های ریز پوستی چیه؟

سلام. من چهار ماه پیش بینیمو عمل کردم. چند وقت پیش نوک بینیم یهویی ورم کرد جوری که انگار اصلاً عمل نکردم. فکر کردم شاید به‌خاطر سرماخوردگی و این چیزا باشه، رعایت کردم و یخ گذاشتم که بهتر شد. ولی از امروز روی کل پوست بینیم دونه‌های ریز زده و خارش داره. می‌خواستم ببینم این دونه‌ها و خارش می‌تونه از چی باشه؟ به عملم ربط داره یا حساسیت خاصیه؟
5
پاسخ

26 اسفند 1403

Sh

چرا بعد از جراحی بینی نوک بینیم شکلش تغییر کرده و ورم کرده؟

سلام، من عمل بینی انجام دادم و اوایل نوک بینیم طبیعی بود، اما الان حدود یک هفته‌ iست که ورم کرده و به نظر می‌رسه نوک بینیم حالت هلالی پیدا کرده. این طبیعیه؟ چقدر طول می‌کشه تا این مشکل برطرف بشه؟
3
پاسخ

29 اسفند 1403

Lili

Lili

آیا میشه افتادگی کلوملا بعد از عمل بینی رو با یه جراحی سرپایی اصلاح کرد؟

سلام، من سه ماهه بینیمو عمل کردم، ولی کلوملا (تیغه‌ی بین سوراخ‌های بینی) پایین‌تر از حد معموله و پره‌های بینیم بزرگ به نظر میان. آیا میشه با یه عمل سرپایی این مشکل رو برطرف کرد؟
3
پاسخ

29 اسفند 1403

Sedighe

چرا بعد از دو سال هنوز نوک بینیم سفته و یه برآمدگی داره؟

من دو سال پیش بینیمو عمل کردم، ولی هنوز نوک بینیم سفته و بالای کلوملا یه برآمدگی سفت حس می‌کنم. این طبیعیه؟ ممکنه هنوز ورم باشه یا مشکلی پیش اومده؟
3
پاسخ

29 اسفند 1403

علی

چرا با گذشت دو ماه از عمل بینی سردرد و درد شدیدم برطرف نشده؟

سلام من دو ماه پیش عمل بینی انجام دادم اما هنوز درد شدید بینی و سردرد دارم عفونت ندارم و آندوسکوپی هم انجام دادم که مشکلی نشون نداد ممکنه حین جراحی به اعصاب بینی آسیب رسیده باشه؟
9
پاسخ

27 اسفند 1403

💙

بخیه‌ های بینیم کشیده شده ولی یکی از پره‌ ها درست جوش نخورده و خون میاد

سلام من هفته پیش عمل بینی انجام دادم و بخیه‌ هام رو کشیدم ولی یکی از پره‌ های بینیم یه کم درست جوش نخورده و یه ذره خون‌ ریزی داره مشکلی پیش نمیاد؟ لازمه کاری انجام بدم؟
3
پاسخ

29 اسفند 1403

MAZ_sodi46

MAZ_sodi46

بیرون زدن نخ بخیه از بینی 1 ماه بعد از عمل

سلام بعد از سی و یک روز ی تیکه نخ بخیه حدودا نیم سانتی از سوراخ چپ بینیم در اومده.بنظرتون مشکلی داره؟
8
پاسخ

17 آبان 1402

مهدیه

ممکنه فرورفتگی روی بینی بعد از عمل به خاطر تحلیل غضروف باشه؟

سلام وقت بخیر این دو تا عکس یکی قبل از عملمه و یکی بعد از عمل، هر دو هم مربوط به یک طرف بینی‌ هستنن. یه فرورفتگی توی این سمت بینی دارم، این می‌تونه نشونه تحلیل غضروف باشه؟ چون سمت دیگه بینیم اصلاً این فرورفتگی رو نداره.
8
پاسخ

28 اسفند 1403

حسین

روش های بدون بیهوشی برای بلند تر کردن بینی و اصلاح کلوملا چیه؟

سلام وقت بخیر بینی من کوتاه و گوشتیه و دوست دارم کشیده‌ تر به نظر برسه از اینکه سوراخ‌ های بینی و کلوملا در یک راستا هستن خوشم نمیاد و میخوام کلوملا کمی جلوتر بیاد یعنی همون کلوملا افتاده رو اصلاح کنم شاید اینجوری بینیم کشیده‌ تر به نظر برسه. میخواستم بدونم این امکان‌ پذیره؟ آیا روشی برای این کار وجود داره که نیاز به بیهوشی نداشته باشه؟ ممنون.
1
پاسخ

29 اسفند 1403

Darya

چرا بعد از زدن کورتون به نوک بینی حالا از نیم رخ تیغه بینی برجسته‌ تر دیده میشه؟

سلام، تیغه بینی هم ممکنه ورم داشته باشه؟ من نوک بینیم رو کورتون زدم و ورمش خوابیده، ولی حالا از نیم‌رخ به نظر میاد که تیغه بینی سطحش بالاتر از نوک بینی شده و شبیه قوز به نظر می‌رسه. می‌خوام بدونم که این قسمت از بینی (تیغه) ممکنه ورمش بخوابه و هم‌سطح با نوک بینی بشه، یا اینکه نوک بینیم آتروفی شده؟
3
پاسخ

29 اسفند 1403

hana

بینیم بعد از عمل پهن و گرد شده آیا با گذر زمان بهتر میشه؟

سه ماه از عمل بینی استخوانی من گذشته، ولی هنوز بینیم پهن و نوک آن ورم‌ کرده و گرده. تیغه بینیم هم پهن شده، در حالی که قبل از عمل بینی قلمی داشتم. ماه دوم کورتون تزریق کردم، ولی هیچ تأثیری نداشت. به نظرتون باید به چسب زدن ادامه بدم یا دیگه نیازی نیست؟ و اینکه بعد از یک سال، بینی‌ام کوچیک‌تر می‌شه یا همین شکلی می‌مونه؟ خیلی نگرانم.
6
پاسخ

26 اسفند 1403