رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3435 تاپیک

رها

جمع کردن پره‌ های بینی باعث میشه نوک بینیم هم تیزتر بشه؟

سلام، من حدود سه ماه پیش عمل بینی انجام دادم. دکترم گفت می‌خواد پره‌های بینیمو داخل مطب جمع کنه، چون موقع عمل به پره‌ها دست نزده بود. حالا سوالی که دارم اینه که آیا با جمع کردن پره‌های بینی، نوک بینیم که الان یه مقدار گرده، ممکنه تیزتر بشه؟ و اینکه آیا میشه نوک بینی رو هم داخل مطب، بدون بیهوشی و فقط با بی‌حسی، تغییر داد و تیزترش کرد؟
2
پاسخ

2 اردیبهشت 1404

غزال

چرا ۱۵ ماهه یه ورم نقطه‌ ای روی تیغه بینیم مونده و از بین نمیره؟

۱۵ ماهه روی تیغه بینیم یه ورم نقطه‌ ای مونده و از بین نرفته. از نیم‌ رخ هم مشخصه. باید چیکار کنم؟ لازمه بررسی یا درمان خاصی انجام بدم؟
2
پاسخ

2 اردیبهشت 1404

رها

مصرف مکمل‌ های افزایش وزن 35 روز بعد از عمل بینی باعث ورم بینی میشن؟

من ۳۵ روزه عمل رینوپلاستی انجام دادم و توی این مدت خیلی وزنم کم شده. می‌خواستم بدونم می‌تونم از قرص شیکوریدین، مخمر آبجو و پودر گین‌اپ برای افزایش وزن استفاده کنم؟ اگه اینا رو مصرف کنم، ممکنه باعث ورم بینیم بشن یا روی روند ترمیم بینی تأثیر بذارن؟
3
پاسخ

31 فروردین 1404

راد

راد

چرا بینیم بعد از عمل حالت خوکی و غیر قرینه شده؟

سلام، من ۲۰ روزه عمل بینی انجام دادم و می‌خواستم چند تا سوال بپرسم. بینی من به نظر میاد که خوکی شده و زاویه بین لب و بینی‌ام چقدر باید باشه؟ آیا بینی من خیلی سربالاست؟ همچنین، احساس میکنم که سر بینیم پایین‌تر میاد، آیا درست می‌گم؟ برای اینکه بینیم سربالا نشه، آیا باید چسب زیر بینیم رو نزنم؟ همچنین، سوراخ‌های بینیم یکی حالت اشکی داره و یکی گرد، اصلاً قرینه نیستن. این طبیعیه یا نه؟ و چرا یک طرف بینیم ورم زیادی داره؟ وقتی روبرو به بینیم نگاه میکنم، ورم زیاد باعث میشه حالت خوکی و سربالایی بینی بیشتر به چشم بیاد. این هم طبیعیه؟
4
پاسخ

31 فروردین 1404

ــــ

نوک بینی من بالا رفته آیا آمپول میتونه کمک کنه پایین بیاد؟

بینیم خیلی سربالا شده، دکترم می‌گه بعد یک سال خود به خود پایین میاد، ولی اگه نیومد، گفته آمپول می‌زنن که درست بشه. بنظرتون چه آمپولی می‌زنن که نوک بینیم پایین بیاد؟
3
پاسخ

31 فروردین 1404

Darya

ورم یکطرفه بینی من بعد از 6 ماه طبیعی است؟

سلام، من ۶ ماه پیش عمل بینی انجام دادم. بینی من استخوانی و پوست ضخیمی داره، ولی الان هنوز ورم‌های نقطه‌ای و ورم یک طرفه دارم. ورم‌ها یکدست نیست و این باعث شده بینیم خیلی بد به نظر برسه. این موضوع طبیعیه یا مشکلی هست که باید پیگیرش بشم؟
3
پاسخ

31 فروردین 1404

باران

6 ماهه عمل بینی کردم چرا بینیم هنوز فرورفتگی و ورم داره؟

سلام ، من ۶ ماه پیش عمل بینی انجام دادم، ولی چرا سطح بینیم هنوز صاف و صیقلی نشده. خیلی ناصاف و پر از ورم و فرورفتگیه.
2
پاسخ

30 فروردین 1404

رها

آیا ممکنه بینیم بعد چند ماه قوس‌ دار بشه یا دیگه تغییری نمیکنه؟

سلام ببخشید این بینی منه که ۳۳ روزه عمل کردم و به جراحم گفته بودم که میخوام نیمه فانتزی باشه، ولی اصلا قوسی نداره. به ترتیب از سمت چپ به راست، عکس اول قبل از عمله، عکس دوم مربوط به روز ۱۳، عکس سوم روز ۲۵، و عکس آخر که پایین گذاشتم برای روز ۳۰ هست. اون قسمتی که علامت زدم، رسیده به استخون، ولی پایین‌ ترش هنوز ورم داره و وقتی فشار میدم میره داخل. سوالم اینه که اولاً مدل بینی من الان چیه؟ آیا به نیمه فانتزی میخوره یا نه؟ دوماً این ورمی که دارم، مربوط به استخونه یا فقط بافت نرمه؟ و سوماً اینکه بینیم ممکنه با گذشت زمان قوس بگیره یا همین‌ جوری میمونه؟ چون واقعاً بخاطر قوس عمل کردم و خیلی استرس دارم.
3
پاسخ

30 فروردین 1404

زهرا

ترمیم کننده برای جای بخیه های بینی 20 روز بعد از عمل

سلام خسته نباشید وضعیت بخیه های من بعد از ۲۰ روز اینجوریه برای جای بخیه هام چه ترمیم کننده ای بزنم که هم تاثیر خوبی داشته باشه هم قیمتش مناسب باشه مچکرم از لطف شما.🙏🏼
6
پاسخ

24 بهمن 1403

سحر

تزریق کورتون بعد از عمل بینی استخوانی ممکنه باعث فرو رفتگی بشه؟

سلام، آیا تزریق کورتون بعد از عمل برای بینی‌های استخوانی-غضروفی رو تایید می‌کنید؟ شنیدم که این روش بیشتر برای بینی‌های گوشتی مناسبه و ممکنه برای بقیه نوع بینی‌ها باعث فرو رفتگی بشه. آیا این درسته؟
3
پاسخ

30 فروردین 1404

سام

۲ ماه بعد از عمل بینی با پوست چرب چه نوع ضد آفتابی مناسب‌ تره؟

سلام خسته نباشید من حدود ۲ ماه و نیمه که عمل بینی انجام دادم میخواستم بدونم با توجه به اینکه پوست بینیم چربه جوش‌ های سرسیاه داره و یه مقدار هم حساس شده به نظرتون از کرم ضدآفتاب استفاده کنم یا فلویید ضدآفتاب؟ کدومش مناسب‌ تره برای شرایط پوستم؟
8
پاسخ

27 فروردین 1404

Mahta

ورم دو طرف تیغه بینی 50 روز بعد از عمل

من تقریبا ۵۰ روز از عمل بینیم گذشته و الان دو طرف تیغه بینیم به سمت نوکش ورم کرده. این طبیعییه؟ از نیم رخ مشکلی نیست ولی از رو به رو به نظرم نامتقارن میاد. باید نگران باشم یا باید بیشتر صبر کنم؟
4
پاسخ

30 فروردین 1404

ــــ

برای چه افرادی بینی نیمه فانتزی خوبه؟

سلام، بینی نیمه فانتزی به چه فرم صورت‌هایی میاد؟
3
پاسخ

29 فروردین 1404

الی

عدم تقارن سوراخ های بینی 3 ماه بعد از عمل بینی

سلام وقت بخیر! من حدوداً سه ماه از عملم می‌گذره و از قبل هم یه مقدار ناقرینگی داشتم. سوراخ‌های بینیم بعد از عمل بدتر شده و بیشتر توی دید هست. دکترم گفتند باید شیش ماه تا یک سال صبر کنم تا بهتر بشه، ولی از اول تا حالا هیچ تغییر مثبتی ندیدم و خیلی نامتقارن به نظر میاد. به نظر شما با گذشت زمان ممکنه بهبود پیدا کنه؟ اگه تغییرات مثبتی اتفاق نیفته، چه راهکاری وجود داره؟ آیا داخل مطب می‌شه اصلاحش کرد؟ تصاویری از قبل و بعد عمل رو هم می‌گذارم.
5
پاسخ

29 فروردین 1404

M

ورم نوک بینی و برگشت قوز بینی 10 ماه بعد از عمل بینی

سلام، من ۱۰ ماه پیش عمل بینی انجام دادم. قبل از عمل بینیم استخوانی بود و کمی افتادگی داشت، فقط نوکش کمی گوشتی بود. الان که مدتی از عمل گذشته، بینیم قوز کرده و در نوکش ورم خیلی زیادی باقی مونده. این ورم بعد از ۱۰ ماه هنوز نخوابیده. چیکار باید بکنم تا ورم خوابیده و وضعیت بهبود پیدا کنه؟
3
پاسخ

29 فروردین 1404

S

ممکنه سرفه‌ های شدید باعث تغییر شکل بینی بعد از عمل بشه؟

سلام من حدود چهل روزه که عمل بینی انجام دادم، ولی الان سرما خوردم و بینیم ورم کرده. سه روزه سرفه‌های شدید دارم. سعی می‌کنم رعایت کنم و موقع سرفه دهنمو باز نگه دارم، ولی بعضی وقتا حواسم نیست و این کارو نمی‌کنم. می‌خواستم بدونم این سرفه‌ها روی فرم بینیم تأثیر می‌ذاره یا ممکنه باعث افتادگی بینی بشه؟
3
پاسخ

28 فروردین 1404

بیتا

جوش نخوردن بینی 13 روز بعد از برداشتن بخیه بینی

من ۱۳ روزه که بخیه‌های بینیم رو برداشتم، ولی هنوز جوش نخورده. خیلی نگرانم که ممکنه جوش نخوره. دلیلش چیه؟ آیا این طبیعییه یا باید نگران باشم؟
3
پاسخ

29 فروردین 1404

حنانه

بعد از ۱ سال و ۹ ماه طبیعیه که بینیم هنوز گاهی ورم کنه؟

سلام، من ۱ سال و ۹ ماهه که عمل بینی انجام دادم ولی هنوز بینیم ورم داره. بعضی روزا خوبه و ورمش خیلی کم میشه، ولی دوباره برمی‌گرده و باد می‌کنه. این طبیعییه؟ باید چیکار کنم که ورمش کامل بخوابه؟
3
پاسخ

28 فروردین 1404

فاطیما

چرا ورم سمت راست بینیم بعد از جراحی و تزریق کورتون برطرف نمیشه؟

سلام وقت بخیر من حدود ۱۰ ماه پیش جراحی بینی انجام دادم. نوک بینی من گرد و تپله شده و اطراف پره‌های بینیم، مخصوصاً از سمت راست، ورم زیادی داره. چند بار هم دکتر کورتون تزریق کرده و گفته هیچ مشکلی نیست، ولی هنوز ورم کم نشده و این موضوع رو همه می‌گن. آیا راهکار دیگه‌ای هست که بتونم امتحان کنم؟ همچنین، بعد از تزریق کورتون، آیا استفاده از چسب بینی موثر خواهد بود؟
3
پاسخ

28 فروردین 1404

Raha

بازی‌ های مرتفع مثل سقوط آزاد 5 ماه بعد از عمل بینی خطر دارن؟

سلام. من الان پنج ماهه که عمل بینی انجام دادم. می‌خواستم بدونم می‌تونم برم شهربازی؟ بازی‌هایی که ارتفاع زیاد دارن، مثل سقوط آزاد یا سورتمه، ممکنه برای بینیم خطرناک باشن؟ یا مشکلی پیش نمیاد؟
3
پاسخ

28 فروردین 1404