3435 تاپیک
شکیلا
چرا بعد از عمل بینی حساسیت فصلیم شدید تر شده؟
سلام، من از وقتی جراحی بینی انجام دادم، حساسیت فصلیم شدیدتر شده و علائمش بیشتر شده. میخواستم بدونم این موضوع موقتیه و به مرور بهتر میشه یا ممکنه دائمی باشه
2
پاسخ
21 اردیبهشت 1404
یلدا
احساس میکنم اگه چسب نزنم بینیم بزرگ میشه چسب زدن بیشتر از دو ماه ضرر داره؟
سلام، من ۵۸ روزه عمل بینی انجام دادم. دکترم گفته بعد از دو ماه دیگه چسب نزنم، ولی وقتی چسب نمیزنم احساس میکنم بینیم ورم میکنه و بزرگ تر میشه. الان فقط شبها چسب میزنم و روزها نمیزنم. میخواستم بدونم اگه بیشتر از دو ماه چسب بزنم، ممکنه ضرری برای بینیم داشته باشه؟
3
پاسخ
21 اردیبهشت 1404
شکیلا
الان ۷ هفته از عملم گذشته، اگه تا ۳-۴ ماه خودم چسب بزنم مشکلی پیش میاد؟
سلام، من حدود ۷ هفتهست که عمل بینی انجام دادم و بینیم گوشتیه. ورمش هنوز هست ولی به مرور از هفتههای اول داره کمتر میشه. من بندرم ولی دکترم تهرانه و فعلاً اصلاً شرایط رفتوآمد ندارم. به دستیارش زنگ زدم که بپرسم تا کی باید چسب بزنم، گفت باید خود دکتر بینیتو ببینه. من حداقل تا یه ماه دیگه نمیتونم برم تهران. بهنظرتون مشکلی داره که نرم پیش دکتر و خودم تا ۳ یا ۴ ماه چسب بزنم و بعد دیگه نزنم؟ هم مسیرم خیلی دوره هم هزینههام زیاد شده. اصلاً نمیدونستم قراره انقدر رفتوآمد داشته باشم، وگرنه تهران عمل نمیکردم.
2
پاسخ
21 اردیبهشت 1404
Zhra
فین کردن 10 روز بعد از عمل بینی باعث پهن شدن بینی میشه؟
سلام، خسته نباشید! من ۱۰ روز بعد از عمل بینی به آرامی فین کردم. میخواستم بدونم این کار ممکنه باعث پهن شدن بینی بشه؟
5
پاسخ
20 اردیبهشت 1404
ستاره
ممکنه بینی من بعد از عمل خوب نشه؟
سلام! من قصد دارم عمل بینی انجام بدم، با توجه به عکسم، بینیم بعد از عمل خوب میشه؟ شک دارم که اگه عمل کنم، ممکنه بینیم بعد از عمل خوب نشه یا شکلش بد بشه و حتی تحلیل بره. آیا بینی من انحراف داره؟
5
پاسخ
21 اردیبهشت 1404
یلدا
دونه های قرمز بعد از عمل بینی ممکنه به مواد بیهوشی مربوط باشه؟
سلام، من بعد از عمل بینی، دونههای ریز و قرمزی دور گردنم زدم و این دونهها بیشتر هم شده. ممکنه این مشکل به مواد بیهوشی مربوط باشه یا نه؟ باتشکر
5
پاسخ
21 اردیبهشت 1404
فاطمه
بزرگ بودن سوراخ های بینی 22 روز بعد از عمل بینی
سلام، من قبل عمل بینی سوراخ دماغم بزرگ بود، الان ۲۲ روزه از عملم گذشته ولی حس میکنم هنوز سوراخ بینیم اصلاً کوچیک نشده. میخواستم بدونم ممکنه بهخاطر ورم باشه و بهمرور کوچیک بشه؟ یا اینکه احتمال داره اصلاً جراح برشی نزده و تغییری نداده؟
7
پاسخ
19 اردیبهشت 1404
pari
اگه بعد عمل بینی به پهلو بخوابم فرم بینی تغییر میکنه؟
من حدود دو ماهه عمل بینی انجام دادم. از ده روز بعد عمل دیگه صاف نخوابیدم و همیشه به پهلو میخوابم. میخواستم بدونم این موضوع ممکنه باعث کج شدن یا تغییر فرم بینی بشه؟
2
پاسخ
20 اردیبهشت 1404
سارا
قبل از عمل بینی دچار سردرد و مشکل بینایی شدم چیکار کنم؟
سلام، من دو روز دیگه عمل بینی دارم، ولی سه چهار روزه که سردرد دارم، بیشتر تو ناحیهی بالای پیشونی، گیجگاهی سمت چپ و بالای سر. یه فشار هم بالای چشم چپم حس میکنم که باعث شده دیدم یهجوری بشه، نمیدونم چشمم ضعیف شده یا نه. حالا نمیدونم این سردرد و فشار به عمل بینی ربطی داره یا باید قبل عمل بررسی خاصی انجام بدم؟
2
پاسخ
18 اردیبهشت 1404
لیلا
علت ورم یه طرفه بینیم 1 سال بعد از عمل بینی
سلام. بینی من بعد از یه سال که از عملش گذشته، یهو از یه طرف ورم کرده و درد هم داره. میخواستم بدونم علتش چیه؟
11
پاسخ
19 اردیبهشت 1404
م
ورم دیواره های بینی بعد از استفاده قطره موضعی مومتازون 3 ماه بعد از عمل بینی
سلام، من ۳ ماهه عمل بینی انجام دادم. بهخاطر التهاب و آلرژی، دکترم برام اسپری مومتازون تجویز کرد. رفتم داروخانه ولی بهجای اسپری، قطره مومتازون موضعی دادن. منم اون رو داخل بینی ریختم و باعث سوزش خیلی شدیدی شد. بعد که بروشور دارو رو خوندم، متوجه شدم دارو اشتباه داده شده. الان بینیم درد داره و کمی هم سوزش داره. با چراغ داخل بینیمو نگاه کردم، دیوارههای بینی التهاب و تورم شدید دارن. به دکترم هم دسترسی ندارم. الان باید چیکار کنم؟
5
پاسخ
19 اردیبهشت 1404
امیدوار
بعد دو ماه از عمل چرا نوک بینیم بالا رفته و سوراخ ها بیشتر دیده میشن؟
سلام، من دو ماه پیش عمل بینی انجام دادم. اوایل که آتل و چسب داشتم، نوک بینیم پایین بود ولی از نیمرخ یه کم سربالا به نظر میرسید. حدود یک ماه پیش دکترم گفت دیگه چسب نزنم. از اون موقع تا الان، حس میکنم نوک بینیم بالاتر رفته و الان از روبهرو و نیمرخ، سوراخهای بینی کاملاً مشخص شدن. حتی بهنظر میاد که توی یکی دو هفتهی اخیر سوراخها بزرگتر هم شدن. نوک و پرههای بینی هم هنوز سفت هستن. میخواستم بدونم ممکنه نوک بینی با گذشت زمان بیاد پایینتر؟ چطور میتونم تشخیص بدم که این حالت به خاطر تکنیک جراحی هست یا هنوز به خاطر ورمه؟
10
پاسخ
19 اردیبهشت 1404
pari
آیا موتور سواری و پیاده روی زیاد بعد از عمل بینی میتونه به فرم بینیم آسیب بزنه؟
سلام، من ۵۵ روزه که جراحی بینی انجام دادم. توی این مدت سعی کردم مراقب باشم و ضربهای به بینیم وارد نشه، ولی چند بار موتورسواری کردم و پیادهروی هم زیاد داشتم. میخواستم بدونم آیا این فعالیتها ممکنه به بینی آسیب بزنن یا باعث ورم و تغییر فرم بشن؟
2
پاسخ
20 اردیبهشت 1404
احمدیان
چرا با اینکه ۳ ماه از عمل بینیم گذشته هنوز نمیتونم راحت نفس بکشم؟
سلام، من ۳ ماهه بینیم رو عمل کردم ولی هنوز تنفس از راه بینی برام سخته و بیشتر از راه دهان نفس میکشم، به همین خاطر لبهام خیلی خشک میشن. به دکترم گفتم، برام یه اسپری برای استفاده شبها تجویز کرد ولی فایده نداشت. روزها هم آنتیهیستامین مصرف میکنم، اما همچنان مشکل تنفسم برطرف نشده. دلیلش چیه و باید چیکار کنم؟
3
پاسخ
20 اردیبهشت 1404
N
میشه با جراحی بینی فاصله بین ریشه تا نوک بینی رو بیشتر کرد؟
سلام، با جراحی بینی میشه طول بینی رو بیشتر کرد؟ منظورم از طول، فاصله بین ریشه بینی تا نوک بینیه، نه پروجکشن یا بیرونزدگی بینی.
4
پاسخ
19 اردیبهشت 1404
Zahra
دو ماه بعد از عمل بینی چرا هنوز احساس میکنم بینیم انحراف داره؟
سلام، من دو ماه و نیمه که بینیمو عمل کردم. از اول هم سمت چپ بینیم سفتتر بود، ولی سمت راستم نرمتره و به داخله استخوانش و یه حالت انحرافی به بینیم داده. دست میزنم و ماساژ میدم، احساس میکنم که داخل تره و میترسم که با گذشت زمان ورم بخوابه و پوست بینیم روی استخوان بشینه و بیشتر مشخص بشه. نگرانم که ممکنه اون صاف بودن بینیم رو از دست بده و هلال بشه. من پیش دکترم رفتم که توی شهر دیگهای بود، گفتن به مرور درست میشه. حالا ممکنه استخوان صاف بشه؟ چون الانم که سفته. چطور ممکنه بافت جدید زیرش تشکیل بشه و استخوان جدید بیاره؟
5
پاسخ
19 اردیبهشت 1404
سارا
عمل بینی گوشتی داشتم از فرم نوکش راضی نیستم چیکار کنم؟
سلام من چهار ماهه عمل بینی انجام دادم بینیم گوشتی بود میخواستم بدونم تنها راه اینکه نوک بینی بیاد پایین و قد بینی بلندتر بشه عمل ترمیمیه یا راه دیگه ای هم هست؟
7
پاسخ
17 اردیبهشت 1404
آزاده
سوراخ های بینی من بعد از عمل بینی به مرور کوچیک میشن؟
6 ماه از عمل بینیم گذشته، ولی سوراخهای بینیم از جلو کاملاً مشخصه و خیلی بزرگ شدن. خواستم بدونم شکل نهایی همینطوره یا با گذشت زمان کوچیکتر میشن و از جلوم دیگه مشخص نمیشن؟
5
پاسخ
19 اردیبهشت 1404
N
چرا نوک بینیم بعد از ۳ ماه هنوز موقع لمس کردن شدید درد میگیره؟
سلام، من ۳ ماهه عمل بینی انجام دادم، اما یه مشکلی دارم. سمت چپ نوک بینیم موقع لمس خیلی شدید درد میگیره، جوری که انگار سوزن فرو میکنن توش! ولی وقتی لمسش نمیکنم، اصلاً دردی نداره. به نظرتون این درد طبیعیـه؟ ممکنه از عصب باشه یا مشکلی پیش اومده؟ اگه مشکلی باشه، قابل اصلاحه؟
4
پاسخ
17 اردیبهشت 1404
زیبا
2 سال بعد از تزریق انزیم بینی عمل جراحی بینی امکانپذیره؟
سلام، من دو سال پیش تزریق انزیم برای بینی انجام دادم. حالا میخوام عمل بینی انجام بدم. آیا مشکلی پیش میاد؟
5
پاسخ
18 اردیبهشت 1404