رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3435 تاپیک

سمیه

علت ناصافی و برآمدگی تیغه بینیم از رو به‌ رو چیه؟

سلام من حدود پنج ماهه که بینیمو نیمه فانتزی عمل کردم بینیم نیمه گوشتی بود الان از رو به‌ رو قسمت بین دو چشمام بالای تیغه‌ ی بینیم یه حالت پهن و یه برآمدگی سفت پیدا کرده و خط تیغه کاملاً صاف نیست این مشکل فقط از رو به‌ رو معلومه و از نیمرخ مشخص نیست میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
7
پاسخ

24 اردیبهشت 1404

روژین علوی

بعد از ژل و نخ لیفتینگ میتونم بینیمو عمل کنم؟

سلام من روی بینیم یه مقدار قوز داشتم و چند وقت پیش ژل و نخ لیفتینگ زدم الان میخوام بدونم میتونم عمل بینی انجام بدم یا نه؟
5
پاسخ

24 اردیبهشت 1404

Seti

گوشت اضافه روی زخم بخیه بینیم رو چطور از بین ببرم؟

سلام، من حدود سه ماه پیش عمل بینی انجام دادم و الان روی زخم بخیه پره بینی، یه گوشت اضافه خیلی کوچیک در حد جوش در اومده. نمی‌خوام بیشتر بشه، چطور می‌توانم این گوشت اضافه رو از بین ببرم؟ آیا فقط لیزر جواب می‌ده یا پمادی هم برای این مشکل وجود داره؟ اگر پمادی هست، لطفاً اسمش رو بگید.
4
پاسخ

22 اردیبهشت 1404

فائزه فیروزی

چطور فرق بین گوشت اضافه و ورم بعد از عمل بینی رو تشخیص بدم؟

سلام، من حدود سه ماهه عمل بینی انجام دادم ولی هنوز نمی‌تونم تشخیص بدم که بینیم ورم داره یا گوشت هست، چون یه حالت نرمی داره. همچنین نمی‌دونم که پهن بودن دو طرف بینی (چپ و راست) به خاطر ورمه یا فرم بینی همین‌طوریه. چطور می‌تونم فرقشون رو بفهمم؟
5
پاسخ

23 اردیبهشت 1404

Mina

کرم یا پمادی برای رفع گودی و تیرگی زیر چشم بعد عمل بینی وجود داره؟

سلام زیر چشمم بعد از عمل بینی گود افتاده و سیاه شده و خیلی بد دیده میشه.کرم یا پمادی هست که بتونه این مشکل رو برطرف کنه؟
12
پاسخ

23 اردیبهشت 1404

miss atena

miss atena

چرا ته بینی من بعد از ۱۳ روز از عمل سفت و شبیه لوله سفید شده؟

من ۱۳ روز از عمل بینیم میگذره ولی ته بینیم هر دو سوراخ بینی چراغ قوه که میزنم انگار دوتا لوله سفیده. اینا چیه؟ چرا سفته؟
11
پاسخ

23 اردیبهشت 1404

فائزه فیروزی

در عمل بینی میتونن یه طرف غضروف بذارن؟

سلام و خسته نباشید. می‌خواستم بدونم آیا ممکنه که توی عمل بینی، فقط یه طرف غضروف گذاشته باشن و طرف دیگه بدون غضروف بمونه؟ یا باید حتماً هر دو طرف غضروف داشته باشن؟ و اینکه اگه پیش دکتر دیگه‌ای عمل کنیم، ممکنه نتیجه بهتر بشه؟ یا نتیجه عمل فقط به نوع بینی بستگی داره؟
5
پاسخ

23 اردیبهشت 1404

pari

آبریزش بینی و ورم ناشی از آنفولانزا میتونه فرم بینی من رو تغییر بده؟

من دو ماه پیش عمل بینی انجام دادم و الان دچار ویروس آنفولانزا شدم حالا بینیم دچار آبریزش و ورم شده آیا این مسئله میتونه باعث تغییر فرم بینی من بشه؟
5
پاسخ

23 اردیبهشت 1404

samira

samira

چرا بعد از افتادن بخیه‌های داخل بینی یه سمت بینیم ورم کرده و درد داره؟

سلام بینی مو تازه عمل کردم بعد چند بار شستشو چند بخیه از بینیم افتاد قبلا بوی بد داشت ولی الان نداره ولی زخمه و درد داره و‌مث نبض میزنه و ورم اون قسمت بیشتره و سوراخش بزرگ تر
2
پاسخ

23 اردیبهشت 1404

Zahra

Zahra

بعد از ۹ ماه از عمل بینی آیا تزریق فیلر و کورتون برای رفع فرورفتگی و ورم مناسبه؟

سلام من نه ماهه که عمل بینی انجام دادم و یک ماه چسب زدم به دلایلی قوز دماغم رو خوب تراش ندادن و از وسط فرو رفتگی داره نوک بینی هم خیلی ورم داره میخواستم بدونم که میشه کورتون و فیلر رو با هم تزریق کرد؟ فیلر برای فرو رفتگی و کورتون برای ورم دکترم گفته که بعد از یک سال باید بیهوش بشم و شاید فقط قوز رو رفع کنه ولی هزینه بیهوشی و عوارضش زیاد هست. به نظر شما تزریق فیلر بهتره یا بیهوشی؟ چون من الان در تهران نیستم و نمیتونم مرتب به مطب برم.
7
پاسخ

22 اردیبهشت 1404

M

نقطه سفیدی که روی تیغه بینیم ظاهر شده نشونه جوش چرکیه؟

سلام و عرض ادب تقریباً سه ماه و نیم از عمل بینی من میگذره و داخل بینی روی تیغه یه نقطه سفید شبیه جوش چرکی به وجود اومده بخیه‌ های داخلی هنوز کشیده نشده آیا ممکنه همون جوش باشه و خودش خوب بشه؟
5
پاسخ

23 اردیبهشت 1404

سحر

ممکنه کشیدگی لبم در دوران بهبودی بینی ظاهر بینی را تغییر دهد؟

سلام، تقریباً سه ماه بعد از جراحی بینی، وقتی هنوز بخیه داخل بینیم داشتم، کسی به طور محکم لپم رو کشید و دردی احساس کردم. بعد از اون کشیدگی، احساس کشیدگی در بینیم داشتم و فردای اون روز که بینی‌ام رو شستم، خونریزی داشت که دستمال رو کاملاً قرمز کرد، البته خون بیرون نریخت. از همون موقع تا الان که شش ماه از عمل گذشته، احساس می‌کنم که یک طرف بینی‌ام مقداری باد کرده و این تورم از بین نرفته. می‌خواستم بدونم این اتفاق ممکنه باعث آسیب ماندگار به بینی‌ام بشه؟ آیا ممکنه این کشیدگی باعث تغییر در ظاهر بینیم شده باشه؟ ممنون می‌شم راهنمایی کنید.
5
پاسخ

22 اردیبهشت 1404

مهیا

در اتوبوس خورده به بینیم ممکنه شکسته باشه؟

سلام، من هفته پیش در اتوبوس به بینیم محکم برخورد کرد. الان یک طرف بینیم کمی فرو رفته، ولی هیچ درد و کبودی ندارم، فقط یه روز درد داشتم و خونریزی هم نداشتم. آیا ممکنه بینیم شکسته باشه؟
5
پاسخ

22 اردیبهشت 1404

منصوری

ورم و عفونت مکرر جای بخیه 4 ماه بعد از عمل بینی

سلام، من ۴ ماهه عمل بینی انجام دادم. حدود ۱۵ روز بعد از عمل، جای اسپلنت دچار التهاب و درد شد و دکترم تو روز ۱۷ اسپلنت رو برداشت و برام آنتی‌بیوتیک تجویز کرد. از اون موقع تا الان، هر ۲ یا ۳ هفته یک‌بار، جای بخیه‌های وسط بینیم (که از بیرون دیده میشه) قرمز و ملتهب میشه، مثل یه جوش دردناک، و حتی یه‌بار هم چرک کرد و سرباز شد. تیروئید و سینوزیت هم دارم، نمی‌دونم اینا تاثیری دارن یا نه. اوایل از پماد تتراسایکلین و یه اسپری بینی استفاده می‌کردم، بعدش جنتامایسین و یه قطره بینی. تو این ۴ ماه، انواع آنتی‌بیوتیک مثل آموکسی‌سیلین، سفالکسین، سفیکسیم، اریترومایسین و... مصرف کردم ولی هر وقت داروها تموم میشه، التهاب برمی‌گرده. بینی‌مو هم مرتب می‌شورم، بعضی روزها دو بار و معمولاً سه تا چهار بار شست‌وشوی کامل انجام می‌دم. دکترم می‌گه صبور باشم، ولی واقعاً دیگه خسته شدم. لطفاً راهنماییم کنید ببینم مشکل از چیه و باید چی‌کار کنم؟
6
پاسخ

21 اردیبهشت 1404

الناز

آیا افتادگی بینی موقع خندیدن بخاطر ورم کلوملاست؟

سلام، من حدود دو ماهه که جراحی بینی انجام دادم، پوستم هم ضخیمه. به دلیل استفاده از غضروف در کلوملا، طول این قسمت نسبت به قبل بیشتر شده. الان وقتی می‌خندم، کلوملا خیلی پایین‌تر از پره‌های بینی قرار می‌گیره و ظاهر بینی حالت افتادگی پیدا می‌کنه. می‌خواستم بدونم این مشکل می‌تونه به خاطر ورم ناحیه کلوملا باشه یا اینکه واقعاً برجستگی بیش از حد کلوملا و نوک بینی باعث این حالت شده؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
10
پاسخ

22 اردیبهشت 1404

Mina

اگه بخوام هم بینیمو عمل کنم هم دندونمو ارتودنسی کنم ترتیبش مهمه؟

سلام، من می‌خوام هم عمل بینی انجام بدم و هم ارتودنسی دندون. می‌خواستم بدونم کدومش رو اول انجام بدم بهتره؟ یعنی ترتیبش مهمه یا نه؟
10
پاسخ

21 اردیبهشت 1404

Nstrn

برآمدگی‌ های بینی بعد از عمل میتونن نشونه جابجایی غضروف باشن؟

من دو ماه از عمل بینی‌ام گذشته و الان دوتا برآمدگی روی بینی دارم که یه طرفش بیشتر از طرف دیگه است. گاهی اوقات حس می‌کنم که این برآمدگی حرکت می‌کنه و کمی پایین‌ترش دچار فرورفتگی هم شدم. امشب وقتی در گوگل جستجو کردم، متوجه شدم که ممکنه مربوط به جابجایی غضروف باشه. می‌خواستم بدونم علائم جابجایی غضروف چطور هستند و آیا پزشک در معاینه‌های ماه‌های اولیه می‌تونه این مشکل رو تشخیص بده؟ چون وقتی معاینه شدم، چیزی در مورد جابجایی غضروف نگفتند. ضمناً من تمام نکات بعد از عمل رو به دقت رعایت کردم و حتی بیشتر از توصیه‌ها هم تلاش کردم.
4
پاسخ

22 اردیبهشت 1404

Dina

Dina

درد و سفتی داخل بینی بعد از ۴ ماه از جراحی بینی دلیلش چیه؟

سلام، من حدود ۴ ماهه که جراحی زیبایی بینی انجام دادم. بینیم استخونی و کوچیک بود و فقط برای برداشتن قوزش عمل کردم. از نظر ظاهری همه چی خوبه؛ سوراخ‌ها قرینه‌ان، قوس ملایمی داره و مشکلی دیده نمی‌شه. ولی متأسفانه داخل بینیم خیلی اذیتم می‌کنه. دقیقاً بالای کلوملا و ناحیه غضروف‌های تحتانی احساس سفتی، زخم و خشکی زیادی دارم که موقع حرف زدن یا خندیدن خیلی درد می‌گیره و این درد به تیغه بینی هم می‌کشه. با توجه به اینکه ظاهر بینی و داخل سوراخ‌ها مشکلی نداره، می‌خواستم بدونم با سی‌تی‌اسکن یا ام‌آر‌آی میشه علت این درد رو تشخیص داد؟
5
پاسخ

19 اردیبهشت 1404

فرزانه

فرم بینی مناسب صورتم چیه؟

می‌خواستم بدونم با توجه به فرم صورتم، چه مدل بینی بیشتر بهم میاد؟ و اینکه احتمال اینکه بعد از عمل فرم بینیم عالی بشه و تغییر خوبی داشته باشه چقدره؟
9
پاسخ

18 اردیبهشت 1404

pari

آیا خم کردن سر موقع کار باعث افتادگی بینیم میشه؟

سلام من تقریباً دو ماهه عمل بینی انجام دادم و شغلم تتو بدنه. می‌خواستم بدونم کی میتونم به کارم برگردم؟ چون می‌گن خم کردن سر مداوم می‌تونه باعث افتادگی نوک بینی و خراب شدن فرم بینی بشه.
2
پاسخ

21 اردیبهشت 1404