رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3435 تاپیک
N

N

دیده شدن غضروف سفید داخل بینی 3 ماه بعد از عمل بینی نرماله؟

سلام، الان حدود ۳ ماه و ۱۰ روز از عمل بینیم گذشته، ولی غضروف سفید داخل پره‌های بینیم دیده میشه. می‌خواستم بدونم این طبیعیه یا مشکلی وجود داره؟
5
پاسخ

31 اردیبهشت 1404

Narges

کیپ شدن بینی و عدم تقارن سوراخ های بینی سه ماه بعد از عمل بینی طبیعیه؟

سه ماه از عمل بینیم گذشته ولی هنوز یکی از سوراخ‌های بینیم نامتقارنه. به‌نظرتون این تقارن خودش درست میشه یا باید دوباره عمل کنم؟ یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که بینیم بعضی وقتا خیلی کیپ میشه و مجبورم اسپری بینی بزنم، این طبیعیه یا نشونه یه مشکله؟
5
پاسخ

31 اردیبهشت 1404

الهام

مصرف دگزامتازون بعد از دو ماه از عمل بینی ضرر داره؟

الان حدود ۷۰ روز از عمل بینیم گذشته. می‌خواستم بدونم می‌تونم دگزامتازون مصرف کنم؟ هم برای اینکه ورم کمتر بشه هم برای اینکه یه‌ کم چاق‌تر بشم. ولی نگرانم به استخوان بینی آسیب بزنه یا روند ترمیمو خراب کنه. استفادش تو این شرایط ضرری نداره؟
4
پاسخ

31 اردیبهشت 1404

M

بعد از عمل بینی کی میتونم عینک آفتابی بزنم؟

سلام وقت بخیر من حدود سه ماه و نیمه که عمل بینی انجام دادم الان میتونم از عینک آفتابی استفاده کنم یا هنوز زوده؟
4
پاسخ

30 اردیبهشت 1404

سارا

میشه فقط سوراخ‌ های بینیم رو تو مطب اصلاح کرد؟

سلام من ۵ ماهه عمل بینی انجام دادم، بینیم گوشتیه ولی هنوز نوک بینیم بزرگه و به نظرم باریک نشده، یه مورد دیگه هم اینکه دوست داشتم سوراخ‌های بینیم حالت گرد داشته باشن، اما الان کشیده‌ و بیضی شدن میخواستم بدونم آیا میشه دکتر توی مطب با یه عمل سرپایی اینا رو اصلاح کنه؟ اگه انجام بشه، دوباره بینی ورم می‌کنه؟
2
پاسخ

30 اردیبهشت 1404

باران

ورم‌ های نقطه‌ ای بینی بعد عمل تا کی ادامه دارن؟

سلام من شش ماهه بینیمو عمل کردم اما هنوز یه سری ورمای نقطه‌ ای دارم که فقط یه طرف بینیه و بعضی وقتا جاشون عوض میشه یعنی یه وقتایی فرورفته میشن یه وقتایی برجسته خیلی نگرانم آیا ممکنه اینا تا یک‌ سالگی برطرف بشن یا دیگه فرم نهایی بینیم همینه؟
4
پاسخ

29 اردیبهشت 1404

یلدا

از گوشت اضافه داخل بینیم چرک درمیاد طبیعیه؟

سلام من دو ماه پیش عمل بینی انجام دادم از همون اول داخل سوراخ بینیم سمت چپم یه برجستگی مثل گوشت اضافه دیده میشد که گفتن طبیعیه و خودش خوب میشه ولی الان دو سه روزه اون قسمت حالت چرکی پیدا کرده و وقتی فشارش دادم چرک اومد بیرون خیلی نگرانم که عفونت کرده باشه. لازمه آنتی‌ بیوتیک بخورم یا باید برم دکتر؟
6
پاسخ

29 اردیبهشت 1404

صبا

فرورفتگی بالاتر از پره بینی بعد از زمین خوردن درمان لازم داره؟

سلام وقتتون بخیر من حدود ۳ ماهه که بینیم رو عمل کردم چند روز پیش زمین خوردم ولی ضربه‌ ای مستقیم به بینیم وارد نشد نه دردی داشتم نه خونریزی اما از روز بعدش متوجه شدم سمت چپ بینیم کمی بالاتر از پره اون خط کانتور طبیعی که بود یه‌ جورایی محو شده و یه فرورفتگی کوچیک به‌ وجود اومده الان نگرانم که این فرورفتگی بمونه آیا نیاز به کاری هست. میشه راهنماییم کنید باید چیکار کنم؟
4
پاسخ

29 اردیبهشت 1404

ایلیا

چرا بعد از تمیز کردن بینی دچار خونریزی شدید شدم؟

سلام من بینیمو تمیز کردم و بعدش خونریزی شدید پیدا کرده، الان باید چی کار کنم؟
2
پاسخ

28 اردیبهشت 1404

سماء

بخیه داخل بینی بعد از ۱۴ روز طبیعیه؟

سلام. من ۱۴ روزه عمل بینی انجام دادم، هنوز داخل سوراخ‌های بینی بخیه هست. می‌خواستم بدونم این طبیعیه؟ این بخیه‌ها جذبی‌ان یا باید برداشته بشن؟
3
پاسخ

28 اردیبهشت 1404

عسل

اگه هنوز ۱۷ سالم نشده باشه میتونم بینیمو عمل کنم؟

من شهریور امسال تازه وارد ۱۷ سال میشم بخوام عمل بینی انجام بدم مشکلی نداره؟
11
پاسخ

24 اردیبهشت 1404

فریال

فرورفتگی محل گرافت غضروفی 7 ماه بعد از عمل بینی طبیعیه؟

سلام وقتتون بخیر. من حدود هفت ماهه عمل بینی انجام دادم. یه مدتیه دقیقاً همون قسمتی که پزشکم برام گرافت غضروفی گذاشته بود، نوک بینیم فرو رفته. می‌خواستم بدونم این فرورفتگی می‌تونه به مرور بیشتر بشه؟ یعنی ممکنه غضروف تحلیل رفته باشه؟
9
پاسخ

26 اردیبهشت 1404

Mhtb

سه ماه بعد عمل بینی کلوملای بینیم ورم کرده و درد داره چیکار کنم؟

سلام من سه ماهه که عمل بینی انجام دادم الان قسمت کلوملا بینیم ورم داره و قرمز شده، وقتی دست میزنم درد میگیره. اون قسمتی که بخیه داشت، دو روز اول بعد از عمل عفونت کرد و الان خیلی متورم شده. چون دکترم تو تهرانه و نمیتونم برم معاینه، نمیدونم باید چیکار کنم.
3
پاسخ

27 اردیبهشت 1404

م

میشه با بی حسی پره بینی رو کوچیک کرد؟

سلام. من بینیمو عمل کردم ولی دکترم ظاهراً سبک‌ش طوری بوده که پره‌های بینی رو برش نزده. حالا با برداشتن قوز بینی، احساس می‌کنم بینیم پهن‌تر شده و این خیلی اذیتم می‌کنه. خود دکترمم حاضر نیست روی پره‌ها کاری انجام بده. آیا دکتری هست که فقط با بی‌حسی، پره‌های بینی رو یه مقدار جمع کنه؟ اگه آره، حدود هزینه‌ش چقدره؟
5
پاسخ

26 اردیبهشت 1404

فائزه فیروزی

نتیجه نهایی بینی بعد از عمل کی مشخص میشه؟

سلام وقت بخیر. من بعد از برداشتن گچ بینی، سوراخ‌های بینیم کاملاً قرینه بودن، ولی به مرور زمان سوراخ سمت راستم کوچیک‌تر شده. الان حدود سه ماه گذشته و احساس می‌کنم دیگه تغییری نمی‌کنه و همین‌جوری کوچیک می‌مونه. علاوه بر این، حس می‌کنم بینیم کج شده و پهنای بینیم هم مثل قبل مونده و فرقی نکرده. می‌خواستم بدونم نتیجه نهایی بینی کی مشخص میشه و آیا این تغییرات طبیعیه یا نه؟
5
پاسخ

26 اردیبهشت 1404

یاسمن

مدت استفاده از اسپری بکلورین بعد عمل بینی چقدره؟

سلام وقتتون بخیر من حدود ۴ ماهه بینیمو عمل کردم به‌خاطر یه‌ سری علائم رفتم سی‌ تی‌ اسکن گرفتم میخواستم بدونم میتونید بگید مشکلی داره یا نه؟ همچنین در مورد اسپری بکلورین میخواستم بدونم تا چه مدت میشه ازش استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
5
پاسخ

25 اردیبهشت 1404

سماء

علت آبریزش و گرفتگی بینی 12 روز بعد از عمل بینی چیه؟

سلام. الان ۱۲ روزه که عمل بینی انجام دادم، چند روزیه حس سرماخوردگی دارم و مدام مجبورم بینیمو بکشم بالا. می‌خواستم بدونم این موضوع طبیعیه یا نه؟
5
پاسخ

26 اردیبهشت 1404

الهام

۲ ماه بعد از عمل بینی میتونم مکمل افزایش وزن بخورم؟

من ۶۳ روزه عمل بینی انجام دادم و چون کمبود وزن دارم میخوام بدونم میتونم از پودر گین‌ آپ قرص شیکوریدین و مخمر آبجو استفاده کنم یا نه؟
3
پاسخ

25 اردیبهشت 1404

لی لی

3 ماه بعد عمل بینی لازمه بازم چسب بزنم؟

سلام ۳۳ سالمه ۳ ماه جراحی کردم بینی ام رو. لازمه بازم چسب بزنم. ۳ ماه چسب زدم ماه اول چسب رو دولا می زدم، بعد یه لا. دست می زنم بینی ام هنوز ورم داره، لازمه بازم بزنم؟
8
پاسخ

30 مرداد 1403

س

آیا مصرف پیروکسیکام بعد از عمل بینی مشکلی ایجاد میکنه؟

سه ماه و یک هفته از عمل بینیم میگذره ولی یه سمت بینی موقع صحبت کردن یا فعالیت درد میگیره دکتر گفته کمی التهاب داره و کپسول پیروکسیکام ۱۰ هر ۱۲ ساعت به مدت ۱۰ روز تجویز کرده.در حالی که تو اینترنت خوندم گفته بودن بعد از عمل این دارو نباید مصرف بشه آیا این اطلاعات درست است یا مشکلی نداره؟
15
پاسخ

24 اردیبهشت 1404