رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3432 تاپیک

M

پایین آوردن نوک بینی ۳ ماه بعد عمل

سلام وقتتون بخیر یه سوال من تقریباً ۲ماه و ۷روزه عمل بینی انجام دادم بینیمم گوشتی بود نوک بینیم بالاس و فاصله لب و دهنم یه مقداری زیاده به دکترم گفتم گفت میشه نوک بینی رو آورد پایین با شل کردن بخیه های داخل بینی الان میخوام بدونم این امکان شدنیه ؟ اونم بعد از ۳ماه؟
15
پاسخ

5 آبان 1403

سحر

میزان موفقیت عمل بینی نیمه گوشتی

آیا بینی گوشتی یا نیمه گوشتی می‌تونه عمل موفقی داشته باشه و تغییر کنه؟ چون خیلی از پزشکان خارجی هستن که خیلی خوب تغییر میدن و تو ایران هم هستن اما مطمئن نیستم کدوم دکتر می‌تونه واقعاً چیزی که میگه رو اجرا کنه. میشه لطفاً بگید بهترین جراح بینی نیمه گوشتی کیست؟ و یک سوال دیگه اینکه آیا بعد از عمل بینی، بینی باز افتادگی پیدا می‌کنه؟ یعنی این یک اتفاق حتمی و اجتناب‌ناپذیر هست؟ برای همین باید یه‌کم سربالاتر از فرم نهایی و دلخواه باشه؟
10
پاسخ

5 آبان 1403

نگار

بزرگی نوک بینی گوشتی بعد عمل

سلام وقت شما بخیر من بینی نسبتا گوشتی دارم که یک سال و ۵ماه پیش عمل کردم اما الان نوک بینیم هم بزرگ به نظر میاد هم سربالاست خیلی اذیتم میکنه آیا راهکاری غیر از جراحی مجدد برای این موضوع وجود داره؟
6
پاسخ

2 آبان 1403

هما براتی

تیپ پلاستی یا جراحی کامل بینی

چه عملی برای بینی‌ام انجام بدم بهتر هست؟ عمل تیپ پلاستی انجام بدم یا عمل جراحی بینی؟ کدوم نتیجه بهتری می‌گیرم و بینیم بهتر میشه؟
11
پاسخ

20 آذر 1403

r2403409265

جوش زدن روی بینی بعد از عمل بینی

من یک و نیم ماه عمل کردم الان چسبم در اوردم جوش قرمز کوچیک زده و خیلی خارش داره. علت جوش روی بینی بعد از عمل بینیسلا چیه ؟ چسب نزنم خوب میشه؟
4
پاسخ

24 مهر 1403

زهرا

قوز بینی یک سال و سه ماه بعد عمل

یکسال و۳ماهه عمل شدم ،نیمرخم ی قوز کوچیک هست آیا رفع میشه یا نیاز به سوهان کشی هست ؟ و از روبرو خواستم ببینم نیاز به جمع کردن پره دارم یا نه؟ و اینکه ورم نوک بینیم کی می‌ره؟ ،الیته اینم بگم که دکترم نوک بینیمو غضروف زیاد گذاشته آیا به مرورزمان این غضروف جمعتر میشه که نوک بینیم مشخص بشه
5
پاسخ

12 آبان 1403

سمیه کریمی

عمل نیمه فانتزی برای بینی گوشتی

به علت گوشتی بودن بینی ،خیلی میترسم که عمل کنم ،خانم ۴۲ ساله ای هستم که دوست دارم بینی ام رو عمل کنم ،آیا میتونم این عمل زیبایی رو انجام بدم؟ و اینکه چند درصد احتمال داره بینیم خوب در بیاد؟ ترجیحم اینه ک بینیم نیمه فانتزی باشه
5
پاسخ

13 آبان 1403

Totya

تاثیر عفونت روی فرم بینی چند ماه بعد عمل

سلام وقت بخیر. من بینیم رو جراحی کردم. یه سوال برام پیش اومده: هر زمان، چه بعد از چند ماه از عمل بینی یا حتی سال‌ها که گذشته باشه، سرماخوردگی، سینوزیت یا عفونت گوش میتونه روی فرم ظاهری بینی و نتیجه جراحی اثر بذاره؟
5
پاسخ

28 آبان 1403

Totya

زمان تکمیل درمان بینی بعد عمل

سلام وقت بخیر چقدر بعد از عمل بینی بینی کامل جوش میخوره و میشه بهش دست زد؟ یا مثلا چقدر بعد از عمل بینی ضربه های خیلی آروم باعث نمیشه به بینی آسیب برسه، مثلا وقتی صورتمون رو میشوریم دستمون بخوره بهش؟
4
پاسخ

29 آبان 1403

Totya

مشکل در ظاهر بینی 3 ماه بعد از عمل

من ۳ ماهه که عمل بینی کردم ولی یک طرف بینی با پره بینی صاف‌تر و یکنواخت‌تر شده تا اون یکی سوراخ، اما خیلی مشخص نیست. الان ۲-۳ روزه که وقتی نفس میکشم و از داخل سوراخ بینی نگاه میکنم، اینجایی که علامت زدم کمی میره داخل و میاد بیرون. دلیلش چی میتونه باشه؟ خیلی نگرانم، درست میشه؟ یعنی غضروف تحلیل رفته یا چی شده؟
9
پاسخ

29 آبان 1403

فریال

بیرون زدن نخ بخیه ۲۰ روز بعد عمل بینی

سلام وقت بخیر. من حدود ۲۰ روزه عمل بینی انجام دادم و حدود یه هفته س که یه نخ بلند از داخل بینیم زده بیرون. قشنگ مشخصه گره باز شده. ایا نگران کننده ست؟ درد هم نداره.
6
پاسخ

2 آذر 1403

NiloOofar

NiloOofar

پماد هیدروکورتیزون برای ورم بینی

من حدودا ۲۰ روزه عمل بینی انجام دادم و بینیم خیلی میخاره . پماد هیدروکورتیزون برای ورم بینی خوبه ‍‍‍یا خارش ؟ چون بهم داده ولی من استفاده نکردم ازش و میخوام بدونم اگر واسه خارشه بزنم
8
پاسخ

3 بهمن 1402

shadi kh

shadi kh

تغییر شکل بینی گرد به بینی ظریف و کوچیک

سلام خسته نباشین من به تازگی 18 سالم شده از فرم بینی‌ راضی نیستم. همیشه دوست داشتم بینی‌ کوچیک تر و ظریف تر باشه مثل بینی های دکمه ای. اما نمیدونم با فرم که بینی من داره چنین چیزی میشه یا نه؟ شنیدم ک مدل بینی های مثل من با نوک گرد یا پوستای ضخیم خیلی سخت تغییر میکنن مطمئن نیستم که بینی من هم اینطور باشه اصلن؟ احساس میکنم کمتر بینی هایی شبیه بینی خودم رو در عملای بینی دیدم نمیدونم نتیجه عمل برای من چطور میشه. میخواستم بپرسم بعد عمل بینیم فرم خوبی میشه یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید عکسام روهم گذاشتم.
13
پاسخ

9 دی 1403

پریا

عمل بینی و بررسی ایرادات

سلام انجام چه نوع عمل بینی رو بهم پیشنهاد میکنین که ایرادات کامل برطرف شه و به فرم صورتم بیاد؟ ممنون میشم یه نگاه بندازین و بهم پیشنهاد بدین. و یه سوال دیگه عمل تو سن 18 رو چطور میدونید؟
6
پاسخ

12 دی 1403

کتی

جمع شدن پره های بینی گوشتی

سلام، من دوست دارم بغلای بینیم و پره‌هاش یکم جمع‌تر بشه. به نظرم نسبت به کل بینیم خیلی بزرگه. به نظرتون فقط باید عمل کنم تا درست شه یا اینکه چون دماغم گوشتیه خیلی تغییر نمی‌کنه؟
5
پاسخ

17 تیر 1403

آناهیتا

آناهیتا

انحراف بینیم خیلی زیاده

سلام، به نظر خودم انحراف بینی شدیدی دارم و سوراخای بینیم متقارن نیستن. خیلی این انحراف صورتمو نافرم کرده. انحراف با این شدت با جراحی بینی برطرف میشه؟
5
پاسخ

19 تیر 1403

NAZLI

NAZLI

بیمه هزینه عمل جراحی زیبایی بینی رو میده؟

سلام کسی اطلاعی داره بیمه هزینه عمل جراحی بینی رو میده یا نه؟ من شنیدم که سپتوپلاستی با بیمه تامین اجتماعی و نظامی انجام میشه. و این که اگه میده کلشو تقبل می کنه یا بخشیشو؟
6
پاسخ

24 تیر 1403

Heli

بینیم بعد از عمل یه غضروف در اورده

سلام از تایمی که بینیمو عمل کردم یه تیکه شبیه غضروف از سوراخ سمت چپ بینیم زده بیرون و مشخصه درد و این چیزا نداره ولی میترسم بمونه. دکترمم از ایران رفته باهاش در ارتباط نیستم چیکار باید بکنم بابتش؟یعنی نیاز به عمل ترمیمی دارم؟
4
پاسخ

25 تیر 1403

Sara

عمل طبیعی بینی گوشتی و پهن

با سلام و خسته نباشید، من میخوام پره های بینیم به طور کاملا طبیعی جمع شه، مدنظرم همون عکسی که اپلود کردم و بینیمو گرفتم نمیخوام زیاد عملی و فانتزی باشه و اینکه ۴۹ سالمه مشکل پرهوایی ریه دارم، ممنون میشم که راهنماییم کنید.
6
پاسخ

27 تیر 1403

sariina

sariina

بدون برش پره های بینی رو میشه جمع کرد؟

سلام آیا می شود بدون جراحی ، پره های بینی را جمع کرد؟ یا بدون برش سوراخ بینی و پره ها تغییری نمیکنن؟
5
پاسخ

29 تیر 1403