3435 تاپیک
مریم گلی
۳ ماه بعد از عمل بینی هنوز تیغه بینیم از نوک بینیم پهن تره
سلام من ۳ ماهه که عمل بینی انجام دادم ولی هنوز تیغه ی بینیم از نوک بینیم پهن تره و خیلی توی ظاهرش بد دیده میشه میخواستم بدونم که آیا ممکنه با گذشت زمان تیغه کوچیک تر بشه و فرم بینیم بهتر شه یا همینطوری میمونه؟ خیلی نگرانم.
4
پاسخ
22 فروردین 1404
یاسمن
چرا بعد از عمل بینی صدای سوت میشنوم و آبریزش بدبو دارم؟
سلام خسته نباشید، من چهار ماهه بینیمو عمل کردم. دکتر دو بار برام تزریق کورتون انجام داده، ولی یه سری علائمی دارم که فکر میکنم تیغه بینیم سوراخ شده. مثلاً بینیم آبریزش بدبو داره، شبها صدای سوت میده، و تیغه بینیم حالت خوابیده پیدا کرده. چه عکسی باید بگیرم که مشخص بشه مشکل از چیه؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
3
پاسخ
23 فروردین 1404
فاطمه
میشه بیرون زدگی غضروف بینی رو سرپایی درست کرد یا باید کامل عمل بشه؟
سلام بیرونزدگی یا جابجایی غضروف نزدیک نوک بینی رو میشه بهصورت سرپایی هم عمل کرد یا حتماً نیاز به عمل ترمیمی کامل داره؟
3
پاسخ
21 فروردین 1404
fatemeh
رسپینگ برای استخوان بیرون زده بینی رو میشه از بیرون انجام داد؟
سلام من به خاطر یه شکستگی استخوان بینیم بیرون زده و پوست اون قسمت خیلی نازک شده میخواستم بدونم امکان انجام رسپینگ فقط از روی بینی (دقیقاً همون قسمتی که پوست خیلی نازک شده) وجود داره؟ نمیخوام از داخل سوراخ بینی انجام بشه. با جای بخیه هم مشکلی ندارم.
5
پاسخ
21 فروردین 1404
محمدحسن
شنیدن صدای غیرطبیعی از بینی 10 سال بعد از جراحی بینی
سلام. من حدود ۱۰ سال پیش عمل زیبایی بینی انجام دادم، ولی اصلاً تغییری توی ظاهر بینیم ایجاد نشد. الان چند ساله که اذیتم، چون یه صدای عجیب مثل مایع از زیر پوست و لابلای غضروفهای بینیم شنیده میشه، انگار چیزی اونجاست. با این حال داخل بینیم کاملاً خشکه. میخواستم بدونم این صدا طبیعیه؟ ممکنه مشکلی پیش اومده باشه؟
3
پاسخ
23 فروردین 1404
هستی
یه ماه از عمل بینیم گذشته ولی قوسش رفته این طبیعیه؟
سلام روز بخیر. من حدود یه ماهه که بینیمو عمل کردم. توی عکسی که بلافاصله بعد از عمل گرفته شده، یه قوس خوشگل داشت، ولی الان کاملاً صاف شده. خیلی نگرانم که اون قوس برنگرده و بینیم همینجوری صاف بمونه. این طبیعییه؟ یا ممکنه نیاز به ترمیم داشته باشه؟
3
پاسخ
22 فروردین 1404
توفیق
عدم تغییر فرم بینی یک ماه بعد از عمل بینی
سلام، من یه ماهه عمل بینی طبیعی انجام دادم، ولی حس میکنم هیچ تغییری نکرده و فرم بینیم مثل قبل مونده. به نظرم ورمش هم خوابیده. بینیم استخوانی بود. طبیعیه یا ممکنه مشکلی باشه؟
3
پاسخ
22 فروردین 1404
محسن امیدی
ممکنه یه ضربه خیلی جزئی باعث تغییر شکل دائمی بینی بشه؟
سلام من حدود ۴۰ روز پیش تو باشگاه خیلی آروم با بینیم به توپ ضربه زدم فقط یه زخم کوچیک روی بینیم ایجاد شد نه خونریزی داشتم نه درد خاصی اون زخم هم بعد از دو سه روز خوب شد ولی الان که حدود ۴۰ روز گذشته احساس میکنم کنار تیغه بینیم یه تغییر شکل ایجاد شده میخواستم بدونم این ممکنه خودش به مرور برطرف بشه یا همینجوری میمونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
3
پاسخ
22 فروردین 1404
Zhr
چرا بعد از ۴ ماه هنوز نوک بینیم تیزه و دو طرفش قرینه نیستن؟
سلام، من ۴ ماه پیش عمل بینی انجام دادم، ولی هنوز نوک بینیم یه حالت تیز داره، مخصوصاً یه طرفش از طرف دیگه تیزتره. میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
6
پاسخ
3 فروردین 1404
زهرا
ممکنه قوس بینی بعد از عمل به مرور از بین بره؟
من ۲ ماه و نیمه که عمل بینی انجام دادم ولی احساس میکنم نسبت به ماه اول قوس بینیم کمتر شده ممکنه همین طوری بمونه و قوسش به مرور از بین بره؟ چون وقتی روی تیغه بینی دست میزنم سفت شده.
6
پاسخ
21 فروردین 1404
ــــ
بینیم بعد عمل خیلی کوتاه و نوکش بزرگ شده میشه بعد یه سال ترمیمش کرد؟
سلام من سه ماهه عمل بینی نیمه فانتزی انجام دادم ولی الان بینیم خیلی کوتاه و سربالایی شده و نوکش هم بزرگه میخواستم بدونم آیا بعد از گذشت یک سال میتونم عمل ترمیم انجام بدم؟ و اینکه میشه فرم بینیم به حالت طبیعیتر برگرده؟
3
پاسخ
21 فروردین 1404
س
دو ماه بعد از عمل بینی هنوز بینیم خیلی خشکه و حس سنگینی دارم
سلام من حدود ۲ ماهه که عمل بینی انجام دادم ولی هنوز داخل بینیم خیلی خشک و سنگینه دکترم گفته بود پماد آ چشمی بزنم الان نزدیکه یه پماد رو کامل مصرف کردم. میخواستم بدونم مصرف زیاد این پماد ضرر نداره؟ چون وقتی نمیزنم بینیم خیلی خشک و سنگین میشه تا چه مدت این خشکی و سنگینی طبیعیه؟ چون هنوزم موقع حرف زدن اذیت میشم حس میکنم بینیم خیلی سنگینه.
9
پاسخ
18 فروردین 1404
فاطمه
چیکار کنم جای بخیه ی روی بینیم بهتر بشه و کمتر دیده شه؟
سلام حدود ۴ ماه از عمل بینیم گذشته ولی هنوز جای برش روی بینیم مونده و از روبرو خیلی مشخصه چی کار کنم که بهتر بشه یا از بین بره؟ هم اینکه سوراخ سمت چپ بینیم از همون اول بعد عمل یه برآمدگی داره که تا الان تغییر نکرده میخواستم بدونم این یعنی غضروف بینیم جا به جا شده؟ باید نگران باشم یا طبیعیه؟
4
پاسخ
20 فروردین 1404
Zahra
چرا بعد از یک سال عمل بینی هنوز درد دارم و نفس کشیدن سخت شده؟
سلام من حدود یک سال و دو ماهه که عمل بینی انجام دادم. بینیم از یک ماه بعد از عمل شروع به درد کرده و باعث سردرد هم شده، احساس سنگینی داره و دردش خیلی زیاده. همچنین وقتی نفس میکشم، بالای پرههای بینیم میره تو و حتی اگر آروم نفس بکشم باز هم پرهها جمع میشن و با نفسهای عمیق تر، بینیم کلاً بسته میشه. آیا این مشکل ممکنه به خاطر تحلیل رفتن غضروفها باشه یا چیز دیگهای باعثش شده؟
4
پاسخ
19 فروردین 1404
Neda
فیلر بینی زدم ولی اون تغییری که میخواستم نشد الان میتونم جراحی کنم؟
سلام وقت بخیر من تو ۱۴ سالگی بینیمو فیلر و لیفت کردم الان ۱۷ سالمه ولی تغییری که میخواستم حاصل نشده. الان خیلی استرس دارم بابت عمل بینی، میخواستم بدونم امکان عمل وجود داره؟ خطری نداره؟ برند فیلری که استفاده کردم هم برند خوبی بود.
2
پاسخ
20 فروردین 1404
الناز
دو ماهه از جراحی بینیم میگذره آیا تزریق کورتون برای ورم پره های بینی مؤثره؟
با سلام آیا بعد از دوماه عمل بینی ، تزریق کورتون در نواحی پره های بینی میتواند کمکی به کاهش ورم پره ها کند؟
2
پاسخ
20 فروردین 1404
علیرضا
دماغم تو مسابقه شکسته حالا باید چیکار کنم؟
آیا میتونم دماغم رو که تو یک مسابقه بوکس شکسته عمل کنم؟
3
پاسخ
20 فروردین 1404
Shzh
بینیم هنوز یکم ورم داره اگه الان عینک بزنم فرم بینیم عوض میشه؟
سلام من ۷ ماهه عمل بینی انجام دادم ولی هنوز یکم ورم داره میخواستم بدونم تو این مرحله عینک زدن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممکنه باعث تغییر فرم بینی بشه یا نه؟
12
پاسخ
18 فروردین 1404
P
انحنای جزئی روی بینیم از نیم رخ اذیتم میکنه فیلر جواب میده؟
سلام من یه انحنای خفیف روی بینیم دارم از نمای تمام رخ خیلی از بینیم راضیم اما از نیم رخ یکم ناراضیم البته قبلا تو دوران بلوغ این انحنا خیلی بیشتر بود ولی الان بهتر شده الان ۲۱ سالمه و اصلا دوست ندارم جراحی کنم چون هم خطرش زیاده و هم هرکسی رو دیدم جراحی کرده ته دلش ناراضیه میترسم اگه دکتر کاری کنه که پشیمون بشم جبرانش سخت باشه چون از نمای تمام رخ بینیم خیلی راضیم و فقط کمی از نیم رخ مشکل دارم فکر میکنم شاید اصلا به جراحی نیارزه. به فیلر بینی فکر کردم که تزریق کنم ولی نمیدونم چند بار باید تکرار بشه و از این میترسم که پوست بینیم آسیب ببینه یا از تکرار زیادش اذیت بشم میخوام بدونم آیا بعد از چند بار تزریق فیلر امکان داره دیگه نیازی به تکرارش نباشه؟ شما چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
7
پاسخ
13 فروردین 1404
مهتاب
چند وقت طول میکشه تا ورم مخاط بینی بعد سپتورینوپلاستی کامل بخوابه؟
سلام، بعد از عمل سپتورینوپلاستی، ورم مخاط بینی چقدر طول میکشه که کامل بخوابه و برطرف بشه؟ و اینکه این ورم مخاط ممکنه باعث آبریزش بینی بشه؟ اگه آره، درمان یا راهکارش چیه؟
3
پاسخ
20 فروردین 1404