رویینو

مشاوره و نظرات در مورد عمل زیبایی بینی

نظرات درباره عمل زیبایی بینی را بخوانید و سوالات خود را از پزشکان بپرسید.

نوشتن جزئیات و حداقل 70 کارکتر جهت مشاوره بهتر الزامیست.
ایجاد تاپیک به معنای پذیرش قوانین رویینو می‌باشد.
3435 تاپیک

خو س ت ا

خط فراکچر استخوان بینی یعنی چی؟

خط فراکچر استخوان بینی به وضوح مشهود است میشه توضیح بدید یعنی چی؟
4
پاسخ

8 اردیبهشت 1404

Reza

چرا بعد از عمل بینی استخوان قسمت بالای بینیم کج به نظر میاد؟

سلام، من قبل از عمل بینیم، قسمت بالای بینیم استخوانی بود و یه مقدار شکسته شده بود. الان که عمل کردم، وقتی دست می‌زنم، قسمت بالای بینی و استخوان هردو طرفش کج به نظر میاد. آیا این به خاطر ورمه و با گذشت چند ماه درست میشه؟
6
پاسخ

7 اردیبهشت 1404

یاس

1 سال و نیم بعد از عمل بینی سرپایی میشه افتادگی کلوملای بینی رو اصلاح کرد؟

سلام، کلوملای بینی من بعد از یه سال و خورده‌ای افتادگی پیدا کرده. هزینه جراحی دوباره رو ندارم و می‌ترسم که برم و جراحی دوباره بخواد. آیا با عمل سرپایی میشه این مشکل رو اصلاح کرد یا نه؟
5
پاسخ

5 اردیبهشت 1404

م

سر درد و گلو درد دو ماه بعد از عمل بینی

سلام، من دو ماه و ۱۰ روزه که بینیمو عمل کردم. الان حدود یک هفته‌ هست که سردرد دارم و بعضی وقتا هم گلودرد می‌گیرم. ممکنه اینا عوارض عمل باشه یا دلیل دیگه‌ای داره؟
6
پاسخ

8 اردیبهشت 1404

M

۳ ماه بعد از جراحی بینی برآمدگی کنار استخون بینی طبیعیه؟

سلام، من حدود ۳ ماهه عمل بینی انجام دادم. وقتی استخون بینی رو فشار میدم باریک‌تر میشه، ولی وقتی فشار ندم پهن‌تره. این به خاطر ورمه؟ یه سوال دیگه هم دارم: یه برآمدگی کنار استخون تیغه بینی هست که بعضی وقتا هست و بعضی وقتا نیست. قبلاً یه مقدار درد داشت ولی الان دیگه دردی نداره. این طبیعیه یا مشکلیه؟
7
پاسخ

7 اردیبهشت 1404

M

سه ماه بعد از عمل بینی چرا فین کردن باعث خونریزی و آسیب به بخیه‌ ها شد؟

من یک هفته دیگه میشه که ۳ ماه از عمل بینیم می‌گذره. امروز به طور ناگهانی فین کردم و بعدش یه کم خونریزی داشتم. دیواره‌های بینی خونین شدن و بخیه‌های داخلی هم به هم خورده. چی کار کنم؟
5
پاسخ

7 اردیبهشت 1404

Zahra

خوابیدن به پهلو 2 ماه بعد از جراحی بینی باعث تغییر شکل بینی میشه؟

سلام، دکتر من حدود ۶۵ روز پیش عمل جراحی بینی انجام دادم. تا حالا کلاً طاق باز خوابیدم و هیچ وقت سرم رو کج نکردم. ولی الان سه روزه که به پهلو می‌خوابم، اونم فقط نزدیکای صبح و نیم ساعت، چون می‌ترسم. الان نوک بینیم یه‌جوری کج شده، البته ضربه‌ای هم بهش نخوره. دلیلش چی می‌تونه باشه که بعد دو ماه یک‌دفعه کج شده؟
3
پاسخ

6 اردیبهشت 1404

الی

بعد از ۸۰ روز از عمل بینی برجستگی ظاهر شده خطرناکه؟

سلام وقت بخیر! من ۸۰ روزه که عمل بینی انجام دادم، ولی امروز یه تیکه جدید به وجود اومده. آیا این خطرناکه؟ چه کار باید کنم تا رفع بشه؟ می‌ترسم عفونت باشه.
3
پاسخ

6 اردیبهشت 1404

زهرا

چرا سه ماه بعد از پرزرویشن رینوپلاستی هنوز روی بینیم برآمدگی دیده میشه؟

سلام، من سه ماه پیش عمل پرزرویشن رینوپلاستی انجام دادم. قبل از عمل یه قوز بزرگ روی بینیم داشتم. الان بعد از عمل، همون قسمت قوز قبلی یه مقدار برآمده به نظر میاد. می‌خواستم بدونم این ورمه و با گذشت زمان خوب میشه یا ممکنه همینطوری بمونه؟
2
پاسخ

7 اردیبهشت 1404

مهری

چرا چهار روز بعد از عمل بینی سوراخ بینیم خیلی پهن شده؟

سلام من چهار روزه که عمل بینی انجام دادم، الان سوراخ بینیم خیلی پهن و بزرگ شده. خیلی استرس دارم. آیا این حالت به مرور زمان جمع میشه یا مشکلی پیش اومده؟
4
پاسخ

5 اردیبهشت 1404

Parandakh

چرا بعد از ۸ ماه هنوز نوک بینیم ورم داره و بزرگ به نظر میرسه؟

سلام، من ۸ ماه پیش جراحی بینی داشتم و الان بعد از این مدت هنوز نوک بینی من ورم داره. متاسفانه نوک بینی یه مقداری بزرگ به نظر می‌رسه. آیا راه حلی برای این موضوع وجود داره؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید که چه کارهایی باید انجام بدم.
2
پاسخ

6 اردیبهشت 1404

Sahar

بعد از عمل بینی حس میکنم چیزی تو سوراخ بینیم گیر کرده این طبیعیه؟

سلام من ۳ ماه پیش عمل جراحی بینی انجام دادم. دکتر شاخک بینیمو سوزوند، اما الان یکی از سوراخ‌های بینیم طوری شده که انگار چیزی ته سوراخ هست، شبیه به تورم. تنفسم هم خیلی سخت شده. آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
2
پاسخ

6 اردیبهشت 1404

Anita

بعد از عمل بینی میشه با گوش پاک‌ کن داخل بینی رو تمیز کرد؟

سلام من چند روزه عمل بینی انجام دادم میخواستم بدونم برای تمیز کردن داخل بینی میشه از گوش پاک‌ کن استفاده کرد یا نه؟
4
پاسخ

6 اردیبهشت 1404

الهام

۳۵ روز بعد از عمل بینی مدل بینیم طبیعیه یا نیمه فانتزی؟

سلام من ۳۵ روزه که جراحی بینی انجام دادم میخواستم بدونم مدل بینی من چیه؟ نیمه فانتزی حساب میشه یا طبیعی؟
3
پاسخ

6 اردیبهشت 1404

sara

چهل روزه که بینیمو عمل کردم آیا ممکنه شکل بینیم تغییر کنه؟

سلام، من چهل روزه که بینیمو عمل کردم. میخواستم بدونم مدل بینی من چیه؟ بعد آیا بینیم باز از نظر ظاهری تغییر شکل میده یا دیگه تغییری نمیکنه؟
4
پاسخ

5 اردیبهشت 1404

زهرا

بینیم بعد از سرما خوردگی خیلی ورم کرده چقدر طول میکشه که خوب بشه؟

سلام، من ۳ ماهه که عمل بینی انجام دادم. بینیم خیلی خوب کوچیک شده بود، ولی الان سرما خوردم و بینی‌ام خیلی ورم کرده. این ورم چقدر طول می‌کشه که بره؟ کاری باید انجام بدم یا طبیعیه؟ ممنون
3
پاسخ

5 اردیبهشت 1404

Elinm

بعد شش ماه از عمل بینیم هنوز بد فرمه و اصلاً شبیه بینی عمل‌ شده نیست

من شیش ماه پیش عمل بینی انجام دادم پیش یه دکتر با تجربه که کارهاش رو قبلاً بررسی کرده بودم و مشکلی توی عمل‌های قبلیش ندیده بودم. ولی الان بینی خودم از نمای روبرو اصلاً شبیه بینی عمل‌شده نیست، خیلی یک‌دست نیست و فرم قشنگی نداره. چند بار اول که رفتم معاینه، دکتر گفت که اینا ورمه. اما چند تا دکتر دیگه که سابقه داشتن، حتی دستیار خود دکترم، گفتن اینا غضروفه نه ورم. الان تصمیم گرفتم که برای ترمیم دوباره پیش همین دکتر خودم برم، ولی باید تا یک سال بعد از عمل صبر کنم. با این حال خیلی نگرانم، چون می‌ترسم دوباره خراب بشه و نتیجه دلخواهم نشه. از طرفی هزینه عمل دوباره پیش یه دکتر دیگه رو هم ندارم. جالبه که دختر داییم همون روز با من پیش همین دکتر عمل کرد، ولی بینیش خیلی خوش‌فرم و بی‌نقص شده، با اینکه بینی من قبل از عمل ایراد خاصی نداشت. می‌خوام بدونم به نظرتون ترمیم می‌تونه کمکم کنه؟ آیا ممکنه این غضروفا جا بیفتن و بینیم خط کانتور داشته باشه و باریک‌تر بشه؟ خیلی استرس دارم، لطفاً راهنماییم کنید 🙏🏿
7
پاسخ

4 اردیبهشت 1404

ابوالفضل

چرا ورم بینی من بعد از ۱۴ ماه عمل هنوز به طور کامل از بین نمیره؟

سلام، من حدود ۱۴ ماه پیش عمل ترمیمی بینی انجام دادم و روی بینیم یه ورم شبیه به قوز ایجاد شده. بعضی وقت‌ها این ورم کم میشه، ولی بیشتر وقت‌ها هست. چند بار هم کورتون تزریق کردم که این ورم میره، ولی دوباره برمی‌گرده. لطفاً راهنمایی کنید. ممنون.
2
پاسخ

5 اردیبهشت 1404

ریحانه

یک سال از عمل بینیم گذشته اما هنوزم بینیم بلنده چیکار کنم؟

سلام من یک سال از عمل بینیم می‌گذره، بینیم استخونی بود و حالا یه حالت درازی گرفته. من از اول عمل گفته بودم که دراز نشه، ولی هنوز به همون شکل دراز مونده. اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده و همش به خودم می‌گم که شاید ورم نوک بینیمه، ولی نمی‌دونم چرا اینطور شده. باید چیکار کنم؟
2
پاسخ

5 اردیبهشت 1404

سعید

چرا بعد از 8 ماه عمل بینیم هنوزم ورم داره و خیلی بد فرم شده؟

سلام وقت بخیر من هشت ماه پیش بینیم رو عمل کردم و قبل از اون یه شکستگی خیلی بد داشتم. هنوز ورم توی دو طرف بینی و جلوی بینی (گردی بینی) دارم، و با اینکه هشت ماه گذشته، این ورم هنوز از بین نرفته.خیلی نگرانم چون ورم‌ها مخصوصاً توی پره‌ های بینی خیلی بد فرم شده. میخواستم بدونم این ورم‌ ها خود به خود از بین میرن یا باید نگران باشم و اقدام خاصی انجام بدم؟
3
پاسخ

5 اردیبهشت 1404