رویینو
لی لی
26 مرداد 1403

با قد 168 و وزن 80 میخوام لاغر بشم

سلام ۳۳ سالم قد ۱۶۸ وزن ۸۰ چطور لاغرشم

پاسخ‌ها1
مجتبی هاشم زاده
دکتر مجتبی هاشم زاده
جراح عمومی
28 مرداد 1403

سلام. برای کاهش وزن، ترکیبی از رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی مداوم اهمیت دارد. توصیه می‌کنم که با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا برنامه‌ای سازگار با نیازهای تغذیه‌ای و هدف‌های کاهش وزن شما تنظیم شود. همچنین، شرکت در فعالیت‌های ورزشی می‌تواند به حفظ انگیزه شما کمک کند. برنامه‌ریزی برای ورزش منظم، مثلاً حداقل ۳۰ دقیقه ورزش متوسط تا شدید در اکثر روزهای هفته، می‌تواند تاثیر به سزایی در دستیابی به اهداف وزنی‌تان داشته باشد.

شما هم سوال دارید؟

از بهترین متخصص‌ها و پزشکان زیبایی رایگان پاسخ بگیرید.

تاپیک‌های مرتبط

تبادل نظر اسلیو معده
الهام

من تصمیم دارم وزنم رو کم کنم، اما نمی‌ دونم باید از چه راهی شروع کنم. آیا راهکاری هست که بر اساس شرایط بدنی من مؤثر باشه؟ دنبال یک روش مطمئن و نتیجه‌ بخش هستم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

3 پاسخ
تاجیک

سلام من یک خانم ۳۹ ساله با قد ۱۵۶ و وزن ۸۲کیلو هستم یک سال پیش جراحی زایمان دوقلو داشتم که دچار دیاستاز رکتوس شدم شما کدام عمل را برای لاغری بنده پیشنهاد می‌فرمایید

3 پاسخ
کیان

سلام من بی ام آی ۵۰ دارم ریزه خوار و حجیم خوار هستم و خانواده مادری سابقه قند دارن. برای من چه عملی مناسب هستش؟ معده اندوسکوپی شدم و قلبم هم آنژیوگرافی. هیچ کدام هیچ مشکلی ندارن. فقط وزن بالا، استرس کار و خانواده و چاقی مضر خطرناک و ارثی. ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید

8 پاسخ
نازیلا

من مدت زیادیه که در تلاش هستم وزنم رو کم کنم، اما حس می کنم که روندش خیلی کند پیش میره. آیا روش‌ های سریع و مؤثری برای لاغری وجود داره؟ من دوست دارم نتیجه‌ سریع و محسوس بگیرم. پیشنهاد شما برای کاهش وزن در مدت زمان کوتاه چیه؟. 

4 پاسخ
نرگس طیاری

آیا برای دختر نوجوان متولد ۱۳۸۸ عمل اسلیو معده انجام میشه

7 پاسخ
seta

سلام و خسته نباشید... من ۲۳ سالمه و خانم هستم. قدم ۱۶۰ و وزنم ۱۱۰ هست. آیا با داشتن سنگ کیسه صفرا به اندازه ۱۲/۵ میلی متر و کبد چرب گرید ۲ و دیابت نوع ۲ می‌تونم عمل بای پس انجام بدم؟ و آیا همزمان میشه عمل سنگ کیسه صفرا رو هم انجام بدم؟

2 پاسخ
راه‌حل‌های مرتبط با این تاپیک