رویینو
مبینا
14 اسفند 1404

پاسخ هوش‌مصنوعی

165 قدمه و 85 وزنمه لیپو 360 میتونم انجام بدم؟

با سلام. 165 قدمه ۸۵‌ وزنمه ایا میتونم لیپو ساکشن ۳۶۰ انجام بدم ؟!

پاسخ‌ها1
پاسخ اولیه و اطلاعات کلیتولید شده توسط هوش مصنوعی رویینو

آنچه از سؤال شما متوجه شدم این است که موضوع دربارهٔ امکان انجام لیپوساکشن ۳۶۰ با قد ۱۶۵ سانتی‌متر و وزن ۸۵ کیلوگرم است.

آیا با این قد و وزن می‌توان لیپوساکشن ۳۶۰ انجام داد

با قد ۱۶۵ و وزن ۸۵ کیلوگرم، شاخص توده بدنی (BMI) شما حدود ۳۱ می‌شود. این عدد در محدوده اضافه‌وزن رو به چاقی خفیف قرار می‌گیرد. در بسیاری از موارد، افرادی با این محدوده BMI هنوز می‌توانند کاندید لیپوساکشن ۳۶۰ باشند، اما چند نکته مهم باید بررسی شود:

• میزان و محل تجمع چربی: اگر چربی‌ها بیشتر در ناحیه شکم، پهلوها و پشت جمع شده باشند، لیپوساکشن ۳۶۰ می‌تواند به فرم‌دهی بدن کمک کند.
  • کیفیت و سفتی پوست: اگر پوست خاصیت کشسانی خوبی داشته باشد، بعد از تخلیه چربی بهتر جمع می‌شود و نتیجه زیباتر خواهد بود.
  • سلامت عمومی بدن: نداشتن بیماری‌هایی مانند مشکلات قلبی، دیابت کنترل‌نشده یا اختلالات انعقادی مهم است.
  • انتظارات واقع‌بینانه: لیپوساکشن برای فرم‌دهی بدن است نه کاهش وزن زیاد.

لیپوساکشن ۳۶۰ دقیقاً چه نواحی را شامل می‌شود

در این روش معمولاً چربی از چند ناحیه اطراف تنه به صورت کامل برداشته می‌شود تا فرم بدن یکنواخت‌تر شود، از جمله:

• شکم
  • پهلوها
  • پشت کمر
  • گاهی قسمت بالای باسن یا زیر سینه‌ها

هدف این است که کل ناحیه ۳۶۰ درجه دور کمر باریک‌تر و متناسب‌تر شود.

آیا قبل از عمل بهتر است کمی وزن کم کنید

در بسیاری از موارد پزشکان توصیه می‌کنند اگر BMI بالای ۳۰ باشد، ۵ تا ۱۰ کیلوگرم کاهش وزن قبل از عمل می‌تواند نتایج را بهتر کند. مزایای این کار:

• کاهش ریسک‌های جراحی
  • فرم‌دهی دقیق‌تر
  • ماندگاری بهتر نتیجه
  • احتمال کمتر شل شدن پوست

البته این موضوع به شرایط بدنی شما بستگی دارد و در بعضی افراد بدون کاهش وزن هم قابل انجام است.

شرایطی که نتیجه لیپوساکشن بهتر می‌شود

اگر این شرایط را داشته باشید معمولاً نتیجه رضایت‌بخش‌تر است:

• چربی موضعی مقاوم به رژیم و ورزش
  • پوست نسبتاً سفت
  • وزن نسبتاً ثابت
  • سبک زندگی سالم بعد از عمل

نکاتی که قبل از تصمیم‌گیری باید بدانید

• لیپوساکشن جایگزین رژیم و ورزش نیست.
  • بعد از عمل باید گن مخصوص حدود ۴ تا ۶ هفته استفاده شود.
  • برای حفظ نتیجه، کنترل وزن بسیار مهم است.
  • نتیجه نهایی معمولاً طی ۳ تا ۶ ماه کامل مشخص می‌شود.

جمع‌بندی

با قد ۱۶۵ و وزن ۸۵ کیلوگرم، در بسیاری از موارد امکان انجام لیپوساکشن ۳۶۰ وجود دارد، اما مناسب بودن شما به عواملی مثل محل تجمع چربی، کیفیت پوست و وضعیت سلامت عمومی بستگی دارد. در برخی افراد بهتر است قبل از عمل مقداری کاهش وزن (حدود ۵ تا ۱۰ کیلوگرم) انجام شود تا نتیجه ایمن‌تر و زیباتر باشد. ارزیابی دقیق بدن توسط پزشک مشخص می‌کند که آیا شما کاندید مناسب این روش هستید یا نیاز به آماده‌سازی بیشتری دارید.

این جواب توسط هوش مصنوعی و بر اساس تحلیل پاسخ‌های پزشکان رویینو به سوالات مشابه تولید شده است. مبنای نهایی، پاسخ مستقیم پزشکان به سوال شما است.
شما هم سوال دارید؟

از بهترین متخصص‌ها و پزشکان زیبایی رایگان پاسخ بگیرید.

تاپیک‌های مرتبط

تبادل نظر عمل لیپوساکشن
sanabsanab

سلام واسه عمل جراحی لیپو چه ازمایش هایی لازمه جهت اطلاع عمومی پرسیدم نوع ازمایش بگین بهم

1پاسخ
behnazbehnaz

من یه مقدار ناحیه پایین شکمم چاق شده چند ماه پیش خیلی شیرینی خوردم شاید واسه اونه به نظرتون لیپوساکشن شکم مشکل منو حل می‌کنه فقط ؟یا رژیم ام می‌تونه ؟!چه رژیمی اصلا باید بگیرم؟! ممنون میشم اگه راهنمایی کنید 🙏

1پاسخ
ZariZari

سلام وقت بخیر..من اندام تپلی دارم ولی شکمم به طور غیزعادی ای بزرگه تا زیرسینه هام انگار ورم داره وازاونجایی که اصلا دوسندارم لاغربشم بگیدچیکارکنم شکمم کوچیک بشه اکثرا بهم میگن نفخ داری

1پاسخ
SaraSara

سلام وقت بخیر حدود دو هفته ای هست فقط شکمم بیش از حد بزرگ شده وزن و بقیه جاهای بدنم اوکیه به جز شکمم غذاهم خیلی نمیخورم صبحانه ی وعده سبک مثل چهار تا نون تست جو با تخم مرغ آب پز یا پنیر یا کره بادام زمینی ناهار نمیخورم تا شام و سعی میکنم ب اندازه بخورم قبلا هم شکم داشتم ولی دو هفته ب شدت بزرگ شده

1پاسخ
ZZ

چگونه چربی های شکم آب کنیم؟ و چگونه لاغر شیم؟

2پاسخ
مریممریم

سلام من بعد از زایمان حالت ساعت شنی بدنم رو از دست دادم و لگنم پهن تر و شکمم هم بزرگ و هم پوستش افتاده شده علت و راهکارش چی ؟

3پاسخ
راه‌حل‌های مرتبط با این تاپیک