رویینو
یاس
8 اسفند 1403

پاسخ هوش‌مصنوعی

پاسخ دکترها

کرم ترمیم کننده برای جای بخیه بینی زیر 500 هزار تومن

سلام، روزتون خوش،

یه کرم ترمیم‌کننده خوب برای جای بخیه بعد از جراحی بینی می‌خوام، چون جای بخیه هنوز مونده.

قیمتش هم مناسب باشه، زیر ۵۰۰ هزار تومن. آیا کرمی با این قیمت هست که تأثیر خوبی داشته باشه؟

# اسکار
# بخیه بینی
پاسخ‌ها4
پاسخ اولیه و اطلاعات کلیتولید شده توسط هوش مصنوعی رویینو

از پرسش شما متوجه شدم که دربارهٔ انتخاب کرم ترمیم‌کننده مناسب برای از بین بردن جای بخیه پس از جراحی بینی سؤال دارید و به دنبال محصولی با قیمت زیر ۵۰۰ هزار تومان هستید.

کرم‌های ترمیم‌کننده مؤثر و مقرون‌به‌صرفه

در ادامه، چند کرم ترمیم‌کننده با کیفیت و قیمت مناسب را معرفی می‌کنم:

• کرم ترمیم‌کننده پوست لافارر مدل سوکرانیکا (حجم ۳۰ میلی‌لیتر): این کرم با خاصیت مرطوب‌کنندگی و التیام‌بخشی، به بهبود سریع جای بخیه کمک می‌کند.

• کرم ژل ترمیم‌کننده آردن سبوما (مناسب پوست‌های چرب، حجم ۴۰ میلی‌لیتر): این محصول با ترکیبات ضدالتهابی، به کاهش قرمزی و بهبود جای بخیه کمک می‌کند.

• کرم ترمیم‌کننده فیس دوکس مدل سیکازوم (حجم ۳۰ میلی‌لیتر): این کرم حاوی ترکیبات آنتی‌باکتریال و مرطوب‌کننده است که به ترمیم پوست و کاهش التهاب کمک می‌کند.

• کرم بازسازی‌کننده پوست هیدرودرم مدل سیکافید (حجم ۳۰ میلی‌لیتر): این محصول با ترکیبات مؤثر، به تسریع روند بهبود زخم و کاهش جای بخیه کمک می‌کند.

• کرم ترمیم‌کننده پوست ژنوبایوتیک مدل ریپرینگ (حجم ۳۰ میلی‌لیتر): این کرم با خاصیت ضدمیکروبی و مرطوب‌کنندگی، به بهبود زخم و کاهش التهاب کمک می‌کند.

نکات مهم در استفاده از کرم‌های ترمیم‌کننده

• زمان شروع استفاده: پس از کشیدن بخیه‌ها و بسته‌شدن کامل زخم، می‌توانید استفاده از کرم‌های ترمیم‌کننده را آغاز کنید.

• تعداد دفعات مصرف: معمولاً توصیه می‌شود روزانه ۲ تا ۳ بار کرم را بر روی محل بخیه بمالید.

• مدت زمان استفاده: برای دستیابی به نتایج مطلوب، حداقل به مدت ۲ تا ۳ ماه از کرم‌های ترمیم‌کننده استفاده کنید.

توصیه‌های تکمیلی

• محافظت در برابر آفتاب: قرار گرفتن در معرض نور خورشید می‌تواند باعث تیره‌شدن جای بخیه شود؛ بنابراین، استفاده از کرم ضدآفتاب بر روی ناحیه موردنظر توصیه می‌شود.

• مشاوره با پزشک: پیش از شروع استفاده از هر محصولی، با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که کرم انتخابی با شرایط پوستی شما سازگار است.

با رعایت این نکات و استفاده منظم از کرم‌های ترمیم‌کننده، می‌توانید به بهبود ظاهر جای بخیه‌های خود کمک کنید.

این جواب توسط هوش مصنوعی و بر اساس تحلیل پاسخ‌های پزشکان رویینو به سوالات مشابه تولید شده است. مبنای نهایی، پاسخ مستقیم پزشکان به سوال شما است.
پیمان برومند
دکتر پیمان برومند
جراح گوش، حلق و بینی
8 اسفند 1403

پماد استراتامد گزینه مناسبی برای ترمیم جای بخیه است و در محدوده قیمتی مورد نظر شما قرار دارد. برای بهترین نتیجه، استفاده مداوم و منظم طبق توصیه پزشک توصیه می‌شود.

امین آمالی
دکتر امین آمالی
جراح گوش، حلق و بینی
8 اسفند 1403

برای بهبود جای بخیه بعد از جراحی بینی، می‌توانید از کرم‌های ترمیم‌کننده حاوی سیلیکون مانند استراتامد یا سیکالفیت اون استفاده کنید. این محصولات به کاهش التهاب و تسریع روند بهبود کمک می‌کنند. اما برای نتیجه بهتر، توصیه می‌شود با جراح خود درباره زمان و نحوه استفاده مشورت کنید.

محمدعلی بیات شهبازی
دکتر محمدعلی بیات شهبازی
جراح پلاستیک
8 اسفند 1403

برای بهبود جای بخیه بعد از جراحی بینی، کرم‌های استراتامد یا رژواسیل گزینه‌های مناسبی هستند. این کرم‌ها به کاهش التهاب، ترمیم سریع‌تر پوست و جلوگیری از باقی ماندن اسکار کمک می‌کنند. روزانه دو تا سه بار به مدت حداقل سه ماه استفاده شود.

شما هم سوال دارید؟

از بهترین متخصص‌ها و پزشکان زیبایی رایگان پاسخ بگیرید.

تاپیک‌های مرتبط

تبادل نظر عمل زیبایی بینی
کیانا عربی

من زیر سن قانونی هستم و می‌خوام بینیم کوچیک بشه، چون بینیم گوشتیه. آیا امکانش هست بدون عمل جراحی، کار خاصی انجام بدم؟

2پاسخ
فائزه فیروزی

سلام خسته نباشید من ۸۰ روزه عمل بینی انجام دادم ولی بالای پره سمت راست بینیم حالت فرورفتگی پیدا کرده و خیلی بی‌ ریخت شده البته مشکل تنفسی ندارم ولی خیلی نگرانم چون سوراخ‌ های بینیم الان خیلی با هم فرق دارن بعد از اینکه چسب رو برداشتم و دوره دو ماهه تموم شد دیدم که سمت راست بینیم هنوز تو رفته دکترم

4پاسخ
..................

آیا پیوند غضروف گوش یا دنده برای جراحی بینی عوارضی داره؟ یعنی ممکنه در آینده نیاز به ترمیم دوباره بینی باشه؟

1پاسخ
نگین

سلام من ۹ روزه که عمل بینی انجام دادم، ولی خیلی قوسش زیاده و نگرانم که درست میشه. نوک بینیم هم سربالاست. این طبیعیه؟

3پاسخ
هانی

سلام وقتتون بخیر من ۱۱ روزه که عمل بینی انجام دادم. دیروز سمت راست بینیم درد داشت، امروز هم حس می‌کنم تیغه بینیم درد می‌کنه، مخصوصاً وقتی که یه ذره می‌خندم. نگرانم که این درد به خاطر مشکلی باشه، یعنی ممکنه چیزی شده باشه که استخون بینیم درد می‌کنه؟

3پاسخ
مژ

سلام وقت بخیر من دو ماه پیش دماغم عمل کردم، ولی احساس می‌کنم تیغه دماغم مشخص نیست. قبلاً گفته بودم که خط کانتور داشته باشه، ولی انگار هیچ خطی نداره و از طرفی احساس می‌کنم دماغم بی‌شکله. الان راهی هست که تیغه دماغم از بالا تا پایینش مشخص‌تر بشه؟

2پاسخ
راه‌حل‌های مرتبط با این تاپیک
عمل زیبایی بینی
عمل زیبایی بینیعمل زیبایی بینی
تصاویر عمل زیبایی بینی

2392 عکس قبل و بعد